Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hrvatska?

Featured Replies

• Replies 824
  • Views 77.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Na cemu, to kaj sam se skrumpao? :P

Mislim gle, mi njih vidimo kao neke super zvijezde ovo ono i onda kad ih vidis ti je wow, ali zapravo su oni normalni decki kao i svi drugi: vole fucu, pivicu, dobru muziku - nisu neki vanzemaljci tak da ono...

za razliku od vas dvojice ja sam cura tako da vidjeti Guyu znači nešto jako jako dobro! :blush:

• 2 weeks later...

Sutra (13.8.) na HTV2 21:05 h - Coldplay - nekoć i sad!

Btw, što mislite o coveru novog albuma?

Meni je odličan, možda čak i najbolji cover. :)

Sutra (13.8.) na HTV2 21:05 h - Coldplay - nekoć i sad!

Btw, što mislite o coveru novog albuma?

Meni je odličan, možda čak i najbolji cover. :)

Fora je cover, bas me zanima kakav ce bit album!

Viva La Vida mi je bolji cover bio, cijeli taj album i sve oko njega je bilo fenomenalno.

Oooh evo gleda se! Ovo sam već gledala više puta, al nikad dosta Coldplaya. Imam private gig u kući. Dobro je da su svi moji vani jer je TV na najjače. :D

Meni je cover savršen, mislim da mi je najbolji do sada. "A rush of blood" mi je bio najbolji do sada, al ovaj je tako šaren i ful mi se sviđa. Nadam se samo da će pjesme ispunit očekivanja.

Cijela obitelj mi voli Coldplay, osim brata, pa smo svi gledali na najjače. :D

Jedva čekam Paradise, a i album naravno. :)

Cijela obitelj mi voli Coldplay, osim brata, pa smo svi gledali na najjače. :D

Jedva čekam Paradise, a i album naravno. :)

moji niko. tata bi jedini potencijonalno mogao al glavna stvar mu je zezat mene o coldplayu. :P

a brat i mama su ovako za mladena grdovića!

• 2 weeks later...

Well hello there, Coldplayeri iz Hrvatske :P Još nekoliko dana i izlazi Paradise!!! :D a i Mylo Xyloto :) Drago mi je da i na Balkanu ima normalnih ljudi koji slušaju najbolji bend ikad =)

p.s. Živim u Bosni, ali sam iz Hrvatske xD

• 2 weeks later...
Pozdrav C(ro)oldplayevci !

imali ikakvih ideja kako da dovedemo coldplay u hrvatsku???

da napravimo nekakvu peticiju ili grupu na fejsu ??sto mislite

pozzzz

ja sam za, hocu na koncert ove godine :)

Pa ne znam oće bit ove godine, al nadam se da bi mogao bit tamo u veljači i želim ih u Zagrebu, ili bilo di u Hrvm, al Zagreb je najrealniji.

Hmmm da je nekako doć do LupaPromotion ili Nation! Ne ovisi toliko o bendu gdje će svirat, mislim ovisi ako ih se traži u ne znam Bahreinu, al radit će turneju u Europi, ako budu u Italiji mogu i u Hrv. Mislim da organizatori trebaju stupiti u kontakt s bendom i onda oni odlučuju!

Pa ne znam oće bit ove godine, al nadam se da bi mogao bit tamo u veljači i želim ih u Zagrebu, ili bilo di u Hrvm, al Zagreb je najrealniji.

Hmmm da je nekako doć do LupaPromotion ili Nation! Ne ovisi toliko o bendu gdje će svirat, mislim ovisi ako ih se traži u ne znam Bahreinu, al radit će turneju u Europi, ako budu u Italiji mogu i u Hrv. Mislim da organizatori trebaju stupiti u kontakt s bendom i onda oni odlučuju!

Sami bend nikad ne odlucuje gdje ce svirati. To odlucuje iskljucivo njihov menadzment u suradnji sa lokalnim promotorima (u nasem slucaju najvjerojatnije Lupa Promotion).

Lupa Promotion tu snosi najveci rizik pa oni moraju odluciti dali ima dovloljno interesa za koncert Coldplaya kod nas. I to iz razloga sto ce Coldplay svoju lovu dobiti bez obzira na to pojavilo se 15000 ili 15 ljudi na koncertu, oni dobiju svoj iznos.

Sad je jedino pitanje dali ima interesa za takav koncert. Naravno, vi kao i ja mislite da ima interesa za jedan koncert takvog kalibra ali imajte na pameti da u nasoj zemlji mladi slusaju iskljucivo turbofolk ili da nisu spremni platit 300-400 kuna za koncert nekog tamo Coldplaya...

Samo se sjetite Metallice u Velikoj Gorici 2004. godine. Koncert je bio otkazan "zbog tehnickih problema" a to znaci da nije prodano dovoljno karata.

Ne vidim Coldplay u nasim prostorima tako brzo, ali daj Boze!

Istina, ne znam bili oni napunili Arenu Zagreb! Ovako gledam pa bi, al ko zna, djeca slušaju Lady Gagu il turbofolk, a starijima je Coldplay nešto novo. Oni nisu nešto prepopularni tu. Znam da je glupo al ja ne mogu pojmit da neko da 500kuna za Britney il Lady Gagu al za Coldplay bi im bilo puno! Nadam se barem Budimpešti il Beču! Al s druge strane da dođu u Zg, došli bi i Slovenci, BiH, Srbija, možda bi i mogli popunit Arenu. Jer oni imaju veliku pozornicu ne bi moglo biti 18000 ljudi, vjerojatno 16ak.

Ma Lupa je zaradila na U2-u pa nek onda plate Coldplay pa makar nas 10bula na koncertu. :)

Pa ne znam oće bit ove godine, al nadam se da bi mogao bit tamo u veljači i želim ih u Zagrebu, ili bilo di u Hrvm, al Zagreb je najrealniji.....

pa da logicno, zeznula sam se, zaboravila sam da je ova godina pri kraju :cheesy:

uglavnom, htjela bih ih vidjeti na ovoj turneji i kod nas, znaci sljedece godine. da ne moram opet izvan hrvatske :sad:

Ako je U2 mogo napuniti cijeli Maksimir i to dva dana (noći) za redom, onda može i Coldplay napuniti arenu. Osim toga, Coldplay i U2 su čak i slični u vrsti glazbe... :)

EDIT: Na Muse je u Dom sportova došlo oko 3000 ljudi. Coldplay bi sigurno mogli više napunit, gotovo svatko zna za Viva La Vidu i Clocks, a ovaj novi album će možda imat i već hitove. Charlie Brown i Paradise će se vjerojatno stalno vrtit na radiju, a i Every Teardrop čujem svaki dan. :)

Pa nekako mislim da je Coldplay popularniji od Muse-a. Mislim da bi mogli napunit nešto u Hrv.

Ako ne, svi zajedno u Beč, Budimpeštu il negdje u Italiju! :)

...ako ne, svi zajedno u Beč, Budimpeštu il negdje u Italiju! :)

ja sam za! :cheesy:

Problem solved! :dance:

Sad samo moramo čekat official turneju! :)

Turneja će vjerojatno bit krajem 2011 i početkom 2012 u Europi. :)

Čuvajte lovu! :P

nema beda! cekam koncert jos od prosle turneje :)

ne mogu prezaliti sto nisam pokupila neke leptirice :angry: ne znam kako sam to zaboravila, valjda od soka i euforije haha

Imam ti ih ja koliko hoćeš! Ako hoćeš pošalji mi adresu i pošaljem ti ih. Ja ih imam po cijelom stanu po zidovima jer nisam znala di ću s njima. Moji su ti iz Udina i padali su Chrisu. Ja sam nakon koncerta zamolila security da mi da, a imala sam u pripremi vrećicu i on ih je pokupio s pozornice, imala sam skoro punu vrećicu, masu sam podjelila al imam ih još. :D

Blago vama, ja sam prošlu turneju propustio :sad2: i sad čekam ovu, na koju definitivno moram ići :)

:flutterby::flutterby::flutterby:

Inače je ono s leptirićima na turneji prezakon bilo (sudeći po snimkama)! :D

bilo je! :D ako hoćeš javi šaljem i tebi! imam ih!!!!