Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hrvatska?

Featured Replies

Paradise nema tuđe samplove.

ovo se ne odnosi na para-para,nego na etiaw i još jednu stvar di su posudili melodiju leonarda cohena ...prije toga vlv,pa talk ...

što se kvalitete muzike tiče,parachutes i arobtth su vrhunac,ne mislin da mogu napravit nešto onako dobro,da ne govorin bolje! ako kojin slučajen zakažu,tjedan poslije izlazi ceremonials florence i mašine,kako stvari stoje ona sigurno neće razočarat!

• Replies 824
  • Views 77.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da i Florence izlazi tako da sve će biti dobro.

A s druge strane da Coldplay napravi metal album ja bi to poslušala. Jbg kad me uvik pogode u neku žicu i u svemu što naprave nađem nešto dobro.

Meni VLVODAAHF uopće nije neki album, 2 pjesme su mi super ostale su mi tako-tako, a opet sam ga slušala miljun puta i išla na koncert u toj turneji.

i išla na koncert u toj turneji.

i vjerojatno ćeš opet,kakav god album bia! :) ista stvar i u mene ... razočaran san i ovim sa rihannom i paradise-om,malo i imenima pisama koja su postala ljigava,al opet ... čut neke nove stvari (uatw,mm ili cb) plus par starijih šta nisu svirali na zadnjoj turneji (lifl,shiver ili enl) bi vridilo zlata ...

Ja mislim da kakav god album bude, da će meni u najmanju ruku biti dobar, ali siguran sam da će mi se jako svidjeti i da ću uživati.

I VLV je bilo dosta različitija od prijašnjih albuma, ali ne bih se složio da ima tako malo dobrih pjesama. Po meni su sve dobre, neke i odlične osim recimo Yes. Yes mi nije loša pjesma, ali nikad je nisam posebno slušao.

A i imam novi album Kooksa tako da je sve odlično. Album je predobar. :)

Jesi? Ja sam kao planirala i bila sam budna do 2 i onda sam zaspala! Drago mi je da je bilo dobro, gledala sam neke videe ny youtubeu. :D

Osim sto je koncert bio odlican, bila je odlicna kvaliteta slike i zvuka, samo se jednom na par sekundi zaledila slika :) Publika nije bila nesto narocito vesela, a Chris se tokom izvedbe Fix You zaletio u publiku, mislim da se popeo na nekakvu konstrukciju :shocked2: nemam pojma, moram to pogledat na YT jos jednom :laugh3: Eh da, kao i inace uzasno se znojio :laugh3: :laugh3:

Bila budna, al sam učila. No sad sam na pauzi od učenja i pogledala sam Us Against the World od sinoć. Preprepresavršeno!!!!

Evo link tko je propustio :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Sff69gtDbxo&feature=player_embedded]Coldplay @ Letterman - YouTube[/ame]

Meni je VLVODAAHF najdraži album. Ne zbog pjesme VLV, nisam baš neki fan te pjesme, ali ovako kao album je savršen. Ima temu, radnju, poruku... I odlične pjesme. Strawberry Swing, Cemeteries of London, Life In Technicolor, Death And All His Friends, Violet Hill... <3

A Rush of Blood to the Head i Parachutes su isto odlični :)

X&Y mi je prije bio najdraži, al mi je već malo dosadio.

I zato ih VOLIM! :heart:

:love:

:heart:

• 2 weeks later...

Ajmo održavat ovaj thread na početku. :) Možda ga netko ko radi za Coldplay i vidi. xD

A ko zna! Možda se i to desi! Ahhhh!!!

pojma nemam. možda i ima, al nikad ne pratim te koncerte s drugog kraja svijeta, prekasno mi je il prerano!

S fb-a

Coldplay

Tonight's Rock In Rio festival is streaming live worldwide at http://youtube.com/rockinrio - Coldplay's show time is at 00.50 Rio / 23.50 New York / 04.50 London

Znači 05.50 kod nas. Pa kome se ostaje budan il kome se budi tako rano... :)

Ja sam sigurna da ću spavat!

Ček Yossi je promjenio ime u Luka Modric? Hahahahahah! Predobro!

Ma da bio je otvorio novi profil pod nickom Luka Modric i onda su ga bannali, a sad je promjenio ime. Znači da je pisao Ianu i on mu je dopustio.

Ahhh Yossi je stari troll koji je svakako jako zanimljiv sa svojom idejom da poznaje Chrisa i naziva ih "Cold Game" a njega "my good friend Martin". :laugh3:

Squeeeee!!!! Tako mi je drago da tu napokon ima nekog s kim mogu pričat na hrv.

Čestitam na evo sad i preko 1100. :) Samo nastavi tako! Ovaj forum je zarazan. Ja sam tu upoznala masu predivnih ljudi koje nikad ne bi upoznala da nije bilo Coldplaya. I koliko god stvari ponekad izmaknu kontroli i ima svađe i svega ovo je presuper mjesto. :D

p.s.

Si vidio našeg Luku? Lik je presmješan. Sad je rekao da je bio u ratu da osveti svog djeda. Ja umirem od smijeha. I ono on se bori za slobodnu hrvatsku. :D :D :D :D :D :D I onda se pojavi još jedna pametnjakuša Lory koja napiše da je hrvatska siromašna i strašna zemlja. Hahahahahahahah!

Hvala, i meni je drago da tu ima nekog iz Hrvatske. :nice:

DA! :laugh3::laugh3::laugh3: Meni je reko da nisam pravi Hrvat :P :laugh3::laugh3::laugh3:

I meni isto! Kao ne slušajte nju, ona nije prava hrvatica i onda nešto "for free and independent Croatia" neš tako. :P