Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hrvatska?

Featured Replies

Ljudi, sretna nova... Da vam se ostvare sve želje... I da nam DEČKI dođu u Hrvatsku!!! *ako ništa barem na ljetovanje*

• Replies 824
  • Views 77.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sretna Nova Godina!

Jel se to ova zapalila za naše nogometaše? :)

Da... Luda za Lukom a i za Nikom!!!! :D Al totalno. Cura je bila na utakmici eng - hrv i navijala za nas. Iako smo ono pošetno izgubili al opet.

Hvala! Iz Zd al studiram u Zg!

ti?

iz Splita :) koliko god?

jesi na coldplay isla sa agencijom i kojom? :)

21, ti?

Da išla sam s agencijom. NewSound, Rijeka! Ti?

24

isla san sa art travelom, al jebiga... tribine nas zapale... ček jesi upoznala Darka iz Pule? Mislin da je on isa sa njima tada hehe

Ne!!!

Uhuh ja sam bila pored pozornice. Chris i Jonny su bili doslovno 2 metra od mene. :D

da da, urban travel je imao jednu tribinu, ja drugu a vi sretnici dolje na travi! aj dobro, i meni je u budimpesti bilo jaaaaaaaaaaako blizu tako da... ne zavidim

dobro aj jesan :D

:D

Al si bila na 2 koncerta. Ja samo na jednom... :(

I još uvik ih čekam tu. Nadam se da će za slijedeću turneju doć vamo. Bilo di. I onda imam najmeru bit u prvom redu. Ovo s agencijama je glupo, dođeš tamo u 4, 4 i po.

ma kad bi dosli u zagreb, split, zadar.. svejedno! onda bi postojala još i šansa da uletimo u backstage ili da ih dočekamo iza koncerta... joj šta mi ih se opet gleda! nikad mi nije dosta!

hahaha... upravo to.

Čekanje u redu od 7 ujutro za prvi red i čekanje poslin koncerta. Jooooj al načekat ćemo se... Ove godine sigurno ništa. :(

Ah što se mene tiče ništa zanimljivo mi nema! Trebala ić na Mando Diao i otkazan koncert. :(

Sad čekam ko će sve biti na InMusicu

a i ja čekan, moglo bi veselo bit! ja se pak radujem ac/dc u peti misec :))) i eventualno ako bude para na u2

ej ljudi samo da vas pozdravim :D nisam bas nesto aktivna ovdje(ocito), ali citam vas redovito :)

i tako...malo puno kasnim sa cestitkama(al za dobre zelje nikad nije kasno, valjda), u Novoj godini vam zelim sve najbolje i puuno dobrih koncerata i Coldplay u Hrvatskoj uskoro, hehe...

kisi kisi

Pozdrav i tebi, lipo je vidit da ima hrvata...

jel ko razmišlja o tome da se otvori coldplay hrvatski forum?

• 5 weeks later...

Hej!!!!! :curtain:

Samo vraćam thread na prvi str. :D Svi koji studirate nadam se da ispit dobro idu...

Ja odo učit... :(

• 3 weeks later...

Pozdrav svima, evo jos jedan iz Hrvatske hehe! Bio sam na koncertu u Washington 2008. super je bilo!

Bok!!! :D

Wow u Washingtonu! :D Naravno da je bilo super, to je Coldplay. :D :D :D

ACHTUNG! :D

večeras u 00:20 na HRT2 - coldplay nekoć i sad... jedva čekam to snimit i pogledat! :D

Zezaš me!!! Wow!!!! To obavezno gledam... :D :D :D

YAAAAAAAAAAAAAAAY!!!!!!!

^^ mene obavijestio netko na fejs, ne bi ni skužila! can't wait! nema izlaska večeras hehe