November 5, 201114 yr A joj ne znam. Nadam se da je istina, al nekako me strah i pomislit da je. A nekako mislim da bi već trebalo bit objavljeno da su početkom godine.
November 22, 201114 yr Da stvarno. :( Iskreno, Mylo Xyloto mi je malo dosadio u zadnje vrijeme. :blank: BTW Evo baš sam danas kupio karte za Radiohead u Udinama. :wacky: :dance:
November 23, 201114 yr Uuuuu! Super! Na Friuli? :dance: Ahhh brings back memories!!! :bigcry: Ja nisam neki fan Radiohead-a. Al novi Snow Patrol mi je preprepreeeee!!!!! Nadam se njihovom koncertu blizu!
November 23, 201114 yr Nije Friuli, Villa Manin u mjestu Codroipo koje je odma do Udina. :dance: Radiohead mi je inače najdraži bend, al i meni je novi Snow Patrol odličan! :D
November 25, 201114 yr Daaa vidila sam! Nzm oću si priuštiti to. Trenutno sam BROKE, idem u London i to mi je prvo! A nekako i ono malo što nekako držim sa strane čuvam za Coldplay! I možda Snow Patrol! Nisam neki veliki fan RHCPa.
December 9, 201114 yr Jutros su objavili datume za europsku turneju, na zalost nama iz Hrvatske je najblize Torino ili Prag :( A tako sam se nadala da ce bar doc u neku od susjednih zemalja :(
December 9, 201114 yr Munich je najbližni! A nzm ja bi najradije još čekala pa onda vidila možda neš bude između toga. Nekako se nadam da bi sječanj, veljača i ožujak mogli znači turneju po dvoranama.
December 9, 201114 yr Munich je najbližni! A nzm ja bi najradije još čekala pa onda vidila možda neš bude između toga. Nekako se nadam da bi sječanj, veljača i ožujak mogli znači turneju po dvoranama. Mislis da bi moglo uletit stogod izmedu, jer koliko sam vidjela objavili su i datume za turneju po Americi :confused: Vidis, ja uopce nisam ni pomislila na Munich, nego na Prag ili Torino :sneaky:
December 9, 201114 yr Ja ću isto još čekat... :) Osim toga, sigurno će barem dvaput obići Europu na ovoj turneji. :)
December 11, 201114 yr Peppersi dolaze u Zagreb! :dance: da daaaa :cool: karta kupljena, koncert nedavno odgledan... mmm još da cp dođe kod nas, milina!
December 15, 201114 yr Hej ljudi! Ja sam nova na forumu. Zovem se Mirjana. Dolazim iz Vinkovaca, imam 16 godina... Drago mi je što vidim da nas ima i s ovih prostora i nadam se skorom koncertu. :)
December 15, 201114 yr Hello!!!! :D Weee ja sam ful happy kad se pojave novi ljudi! :D :D :D Ja sam Antonia! :D
December 26, 201114 yr Pozdrav. Ima koga? :) Bok ekipa! Sretan Božić onima koji ga slave. :D Želim vam puno Coldplaya. :D Haha najljepša želja :D
December 26, 201114 yr Ah pa znam ja što je naaaajveća želja svakog Coldplayera. :P Ima ima.... :D Novi članovi. :dance:
December 31, 201114 yr Također, sretan Božić sa (malim) zakašnjenjem. I naravno, sretna nova 2012! :)
January 1, 201214 yr Sretna nova! :D Uz sve ostalo želim vam svima puno Coldplaya. Ja se evo trijeznim doma. :P
January 1, 201214 yr Ljudi bok! :D e bas mi je drago sta nas ima ovako puno, vec me panika bila hvatala da svi Hrvati slusaju narodnjake! Ee i sretna vam svima nova godina!
January 1, 201214 yr ma ima i nas koji smo super i slušamo savršenu glazbu (ne mislim samo na coldplay već na općenito što se sluša na forumu). dobrodošla! :)