Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hrvatska?

Featured Replies

• Replies 824
  • Views 77.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pozdrav ekipa, navratim svaki dan, ali mi se ne da pisati, jer uglavnom s posla skicam ;)

Skuzila sam Modrica jos neki dan, i vidjela sam sto vam je odgovorio, umirala sam od smijeha :D

Alien, tek sad vidim ovo za Mtv, ajde please javi ako bude repriza :)

Ma to je svejedno staro iz 2005-e, svirali su Yellow, In My Place, The Scientist, Speed of Sound i Fix You, te su za svaku pjesmu rekli kako je nastala. :)

Ako čujem za reprizu, javit ću ;)

Tu sam svaki dan. Al rijetko postam! Nema mi više moje stare ekipe, a velika većina mi ide lagano na živce. Čekam da izađe album, dosadna su mi ova naklapanja. I svaki dan neka nove tema MYLO LEAAAAAKED! A svi dobro znamo da nije. Kad izađe album bit će zanimljivije.

Onda oćemo ga čut prije 24og ili?

Jeste culi Princess of China, ja sam je cula jutros na yt, i vidim sad su je maknuli :rolleyes:

p.s

evo nasla, ali vidim da je prije 40 minuta objavljena http://www.youtube.com/watch?v=pmCgtQMPrWE , brzo slusajte, jer ce je sigurno opet obrisati :D

Nisam slušala pjesmu zasebno al sam skinula cijeli album!

Mislim da je to ono the low point albuma! Ostale pjesme su mi predivne. COLDPLAY you have done it again! Već drugi put slušam album i ne mogu prestat. :dazzled:

Meni je ona overproduced, više mi se sviđa live verzija.

Agreed! :)

Nisam imala prevelika očekivanja ali ovo je super. I stari i novi Coldplay sve u jednom. I funkcionira.

Evo dragi moji cijeli dan slusam album ali sam razocaran.

Preproduciran i bez svjezih ideja. Ima naravno dobrih trenutaka ali nista sta cu pjevusit dugo kao Viva La Vidu, Lovers in Japan ili Life in Technicolor.

Usli su u tu neku ekstremnu hip-hop fazu sa ritmovima, synth na synthu - mogu mislit kako bi to zvucalo da sviraju samo sa instrumentima, ne bi bilo ni blizu!

Nije los album naravno ali sam ocekivao puno vise nakon Viva La Vide koja je bila potpuno nova i 'dah svjezeg zraka' ajmo rec.

Kad je poceo 'Up in Flames' samo sam cekao da Eminem pocne repat!

DLIBYH je dobra i Hurts Like Heaven - ostalo meh.

Sta drugi misle?

Ja nikad nisam bile prevelik fan VLV. Super mi je album, al ako moram upoređivat VLV i MX. MX mi je puno bolji. Meni se na cijelom albumu ne sviđaju 2 pjesme, PoC i HLH. HLH mi se live presavršeno, al u ovoj album verziji mi je grozno kako su uništili Chrisov glas. Al su mi Up in Flames, Up with the Birds, UTIAW, DLIVYH, U.F.O., Charlie Brown i Major Minus presavršene.

pozzzz

sto se tice MX-a jos ga nisam poslusao,zasad mi je Charlie Brown najbolja pjesma,poslusao sam i POC i nije mi bas (ne slici ih ovakav stil pjesme) ali mozda mi se s vremenon pocne sviđat ko zna...

sto se tice VLV to je za mene jednostavno savršen album i nevjerujem da ce ga MX nadmasiti...

ako me odusevi MX javim vam se ;)

pozzz :)

Ja sam danas zavolila MX skroz! Okay da Para Para mi je i dalje Koma Koma al sve ostalo mi je okay i super. Radila sam cijeli dan i bilo mi je dosadno pa sam na iPod stavila Mylo-a i krenula lagano slušat skroz pozorno. I album te nekako probudi i baš sam bila happy slušajući ga. Coldplay mi je inaće za samoću i mrak a ovaj album me tjera na plesanja i skakanje i baš mi je super.

I čestitam! :dance:

IMAM GAAAAAA!!!! Na najjače na liniji... Susjedi pate al me nije briga... :P

:dance: :dance: :dance: :dance: :sunny: :sunny: :sunny: :dazzled: :dazzled: :dazzled:

AAAA ČESTITAM! :dance: :dance: :dance: :thumbsup:

Ja čekam da mi stigne. :p Ti si ga naručila (pre-order) ili ovako kupila? :)