Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hrvatska?

Featured Replies

• Replies 824
  • Views 77.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Aaaaaaaaaaaaa Coldplay, Radiohead, Foo Fighters, Kings of Leon... :dance:

P.S. Pokvarila si mi dozivljaj s ovim editom :P ;)

hahaha! :) ahhh znam al bilo bi gore da nisam stavila edit. onda se nabriješ kad ono niš.

Ajmeeee :fingersx: :fingersx: :fingersx:

• 2 weeks later...

Yaaaaaaaaaaay!!!

Kao polu profesionalac na tu temu, mislim da nam neće ekonomski biti puno bolje ali ako ništa za par godina ćemo lakše putovati po europi, jeftiniji će nam biti letovi i mobiteli! A i glazbenicima će biti jendostavnije doć do nas.

• 4 weeks later...

Bok ekipa, vi to spavate zimski san :) Evo nešto da vas malo razbudi :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Zg8idvMhn2k]Coldplay - White Shadows Live - YouTube[/ame]

Lijepo buđenje... :)

Nije zimski san nego ispitni rokovi i tumblr. CPing mi je postao malo dosadan, sad se zabavljam na tumblru. :)

I naši dečki su best british band. :)

• 2 weeks later...

Evo ja se jučer vratila iz Londona. Bila sam kod studija. Slikala se i tak. Ali oni su u Americi pa ih nisam vidila što je dobro, jer bi ja umrla da sam ih vidila. Vjerojatno bi prešla s druge strane i imala napad panike u kojem bi promjenila svih 16000 boja koje moje lice uspije proizvest. :)

Ali evo dvije slikice.

The Bakery

P3040442.jpg

The Beehive

P3040444.jpg

Evo ja se jučer vratila iz Londona. Bila sam kod studija. Slikala se i tak. Ali oni su u Americi pa ih nisam vidila što je dobro, jer bi ja umrla da sam ih vidila. Vjerojatno bi prešla s druge strane i imala napad panike u kojem bi promjenila svih 16000 boja koje moje lice uspije proizvest. :)

Ali evo dvije slikice.

The Bakery

P3040442.jpg

The Beehive

P3040444.jpg

Aaaaa odlično, blago ti se! :D

Tipičan Londonski dan, kiša :heart:

Btw, jel The Beehive odma prekoputa The Bakery?

I jel ima Mylo-grafita u okolici, možda?

Da. Odma preko ceste. :) Tri dana je bilo sunčano i onda je u nedjelju krenulo tipično londonsko vrijeme. :) Ali to nije umanjilo ljepotu grada i te ulice. :)

Nema ništa što bi normalno prolazniku davalo ikakve znakove da Coldplay stvara glazbu iza tih zidova. Nema grafita, leptira, ničeg. The Beehive više izgleda kao napuštena zgrada. Ne vidi se ništa unutra, na prozorima su gusti zastori. Samo se na jednom na prvom katu vide obrisi stepenica.

A ulicu pored živi gospodin pjevač, također nema znaka da tamo živi iko tako poznat. Jedino po čemu se da zaključiti da netko bogat živi je veličina kuće i dvoja masivna vrata. Na jednima piše "ulaz" a na drugom "ulaz za dostavu".

Glasovala. :) Čak i ne stoje tako nisko. Al bitno da su One Direction na vrhu! No iznenađujuće je da je Coldplay uopće na listi pa ću klikat par puta dnevno.

I komšiluk pozdravlja i tebe. :)

Ste vidili kako su Željku Joksimovića optužili da je plagirao Coldplay???

Oko 0:20 totalno sliči početku Paradise...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ay42-5qgEgM&feature=player_embedded]Zeljko Joksimovic - Synonym ESC SERBIA 2012 English Version - YouTube[/ame]

Nadam se da vam nece smetati jedan komsija iz Srbije koji mnogo voli Coldplay :D

Dobrodošli!!! Ne smeta nama niko, samo postajte.

Ma da ostatak je drugačiji, ali isto mislim da je nepobitno da je taj dio malo posudio. Iako mislim da Coldplayu to ne znači ništa, jer ko je dalje od država bivše Jugoslavije čuo za Joksimovića.

Da li postoji neki aktivni domaci (srpski, hrvatski,....) sajt koji pise o bendu?

hrvatski sam 100% sigurna da nema. a za srpske, bosanske itd, mislim da nema, ali ne mogu ti točno reći.

neznam ni ja za hrvatske Coldplay blogove...

Ma da ostatak je drugačiji, ali isto mislim da je nepobitno da je taj dio malo posudio. Iako mislim da Coldplayu to ne znači ništa, jer ko je dalje od država bivše Jugoslavije čuo za Joksimovića.

Coldplay su stoput već drugi tužili zbog malih sličnosti, i uvijek bi se izvukli... Ne vjerujem da će oni sad njega tužiti.

Ma naravno da neće. Ali ja sam ubiti sretna što je on to napravio. Ako ništa par dana nije glavna vijest bila snimanje spota za Justina Biebera, nego Coldplay. :)

Ljudi evo ja sam napravio jednu Facebook grupu koja ce se zvati Coldplay Balkan. Molim vas, ako vam nije tesko da se prikljucite grupi i da zajedno ucestvujemo u raspravama i stvarima vezanim za Coldplay. Ako nam krene na Facebooku i bude ljudi mozda napravimo i neki blog sa vestima. Hvala vam. Link grupe je:

http://www.facebook.com/groups/349900525047905/

• 2 weeks later...

Dragi moji, sretan vam Uskrs :)

• 5 weeks later...

Da li ide tko na koncert 16.9.2012 u Prag?