July 21, 200916 yr u dont need to put ur names before u start talking, i know u r not talking to me :lol:
July 21, 200916 yr :D na zemaiciu ten yra visokiu mandrybiu, zodziu ivairiu, kuriuos galiu but pamirsus, nors kazkiek pakalbeciau ant prikolo. :D
July 21, 200916 yr na jo..čia biskį pažįstamų turiu iš žemaitijos, tai kai pradeda kalbėt, tai lieki nesuprastas :D
July 21, 200916 yr na, aš jau girdžiu, kaip lova manęs šaukiasi...tai jau gal ir eisiu....labanakt visiems :D good night, sweet dreams... :sleeping2:
July 22, 200916 yr Matau, kad be manęs chatas nevyksta :D nu gerai, aš čia savęs iš tikro taip nesureikšminu :rolleyes:
July 22, 200916 yr :lol: :lol: omg gonna try to write without looking up - prinpantampas :D :lol: lets make a resume of what ive learn so far - oba, labas ant :D prinpantampas :D
July 22, 200916 yr :lol: ahahaha you are a great student, Ana! :D As you are so good, ill teach you the longest lithuanian word! :lol: Nebeprisikishkiakopusteliaudavome - it means.... um.... its something like you were picking shamrocks, but you didnt pick enough how much you wanted. :lol:
July 22, 200916 yr Author Hello girls!Haven`t been here for so long.And as I see a lot of things have changed :D It was so funny to read everything you have written here.You also have a new student,which is great! :D I`m sorry that I come here so rarely,but I really didn`t have much time.Now I promise to come here everyday. Mano tėvai turi tokį draugą,kuris pakvaišęs dėl ACDC.Pmenu visada kai nueidavom į svečius jis įjungdavo jų muziką ir šokdavo pagal ją.Įsivaizduokit kaip atrodydavo :D Nors geriau neįsivaizduokit,vaizdas tikrai keistas būdavo :lol: Man tai žiauriai patinka va šyta daina: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=8v9yUVgrmPY]YouTube - Alanis Morissette - Ironic[/ame] Beto,kas gi nemoka suvalkietiškai kalbėt? :\ visi moka :P
July 22, 200916 yr Labas, Agna ;) o dieve, negi viską skaitei? :D šita tikrai graži daina, per VH1 kanalą ją gan dažnai leidžia :)