September 5, 200619 yr Jak tam moje robaczki w szkole?? Przyszłam zmęczona, wlaśnie słucham Embrace, słońce świeci mi po pleckach....
September 6, 200619 yr Jak tam moje robaczki w szkole?? Przyszłam zmęczona, wlaśnie słucham Embrace, słońce świeci mi po pleckach.... slonce swieci aj tu,je teplo(warm) cely den
September 6, 200619 yr slonce swieci aj tu' date='je teplo(warm) cely den[/quote'] U mnie jakoś pochmurno... Cały czas jestem zmęczona. :(
September 7, 200619 yr U mnie jakoś pochmurno... Cały czas jestem zmęczona. :( z coho? :cry::cry::cry::cry: pls dont be
September 8, 200619 yr Ułańskie dzieci mnie męczą :( Teraz przez nie nie mogłam spać...bez kitu...przede mną masa głupiej roboty :x
September 8, 200619 yr oh' date='ake dzieci?[/quote'] Ułańskie dzieci :D robota je glupa vzdy:lol: Ale ta jest wyjątkowo głupia :laugh3: :laugh2:
September 10, 200619 yr neviem ake dzieci:lol: Jak by Ci to.... tego się nie da przetłumaczyć :D :laugh4: :laugh3:
September 12, 200619 yr lol,still cant understand,looooooooooooooooooooool:laugh4: but:laugh4: The Ułan Children I can't stop...laughin!! :laugh3: :laugh3: :laugh3:
September 12, 200619 yr hahahaha' date='me too! :lol:[/quote'] :laugh3: :laugh3: stop laugh on kids:kid: I don't laugh on kids...I like kids :) Ułan Children... :laugh3:
September 13, 200619 yr Nie, ja wiem pisac po polsku (zle) i rozumie go, ale nie jestem pewny o czym wy mowicie, wiesz. :D
September 13, 200619 yr Ja nic nie rozumie :thinking::D Spoko, to taka moja fantazja. Możecie mnie nie rozumieć. That's my imagination :laugh3: You may don't understand. ;) Nie' date=' ja wiem pisac po polsku (zle) i rozumie go, ale nie jestem pewny o czym wy mowicie, wiesz. [/quote'] Nie szkodzi, zawsze możecie pytać, a ja będe tłumaczyć po angielsku. Ale raczej ułańskich dzieci Wam nie przetłumacze :laugh3: :laugh3:
September 13, 200619 yr Nie szkodzi, zawsze możecie pytać, a ja będe tłumaczyć po angielsku. :laugh3: :laugh3: Nie jest potrzebne :PMam Słownik. :D hehe :P
September 13, 200619 yr "ułanskich dzieci" --> Co to jest? :stunned: Polish Dictionary: Ułan-żołnierz lekkiej kawalerii uzbrojonej w szable. Istnieli do II wojny światowej. W moim słowniku (in my dictionary) Ułan Children (Ułańskie dzieci)-Ludzie z fantazją, która się objawia w najmniej odpowiednim momencie. Fin. :laugh3: