Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hungary

Featured Replies

Hat, ez van, nem baj! Annál jobban kiéhezettek leszünk a jövöbeli koncertjeikre! ;) Jaj, persze én is el vagyok keseredve hogy nem jöttek! :\

• 2 months later...
  • Replies 1.6k
  • Views 125.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hát ez a fórum tényleg elhalt! :confused::cry::bigcry:

• 2 weeks later...

dzsízösz, én még mindig hyperventillálok, mekkora show volt, TEJÓÉG :shocked2:

i want to live in a CP concert 4ever :rolleyes:

Én voltam Prágaba,kiutaztam Angliábol és hihetetlen volt. :)

Ooh,Te is Angliaban? :)

Hallottam,h nagyon jo koncert volt a pragai:) Oxfamek egy csomot tweeteltek,h micsoda jo kozonseg voltatok :wink3:

Te is a pragain voltal? :)

yupp, a prágain:) monnyuk 1. CP koncertre mindjárt MX turnéval kezdtem, azért így elég dúrva volt:D az arcomba tolták az awesomenesst:)

btw Chris is gyanúsan jól érezte magát, volt szerencsém meghallgatni pár live streamet és sztem a svéd mellett a cseh(és mi) volt a legjobb közönség, münchenben ott vmi félrecsúszott aznap este, nem volt az kerek egész:( ott vmi hiányzott.. az eső, Chris is betegecske volt... kár érte

de prágában minden klappolt, úh álat:D a közönség meg totál király volt, audion is átjön:) egyre jobban bepörgette/tük Christ:)

apropó audio, aki kéri, én felvettem:) linket adok:)

:) Orulok,h jol erezted magad az elso CP koncerteden. Ha atkuldod a linket,majd meghallgatom akkor. A munchenit en is hallgattam a multkor,de szerintem sem volt egy nagyon jo koncert...sokat kellett noszogatni a kozonseget is.

Nem Te/Ti voltal/voltatok,akik utana talalkoztak Guy-jal?

qvanagy volt (Y) lol, átdobom mindjárt a linkt:) faxántos koncert volt:) hát a münkeni, az nem annyira:( sht happens:( Chris tutkó beteg volt, lehetett hallani h nem ok a beszédhangja, ettől még énekelni tudott, de hát ezek tudnak betegen is fellépni;) meg hát a crowd-al is baj volt, volt kint egy ismerősöm, ő is csalódásként élte meg, de előtte asszem Emirates-es koncerten volt kint londonban, hát azt is nehéz felülmúlni(Y) persze h csalódott volt (Y)

óbakker, én találkozok Guyal lef...om a bokámat:D mi szombat-vasárnap csavarogtunk a városban, ez meg hétfőn, sajna nem én voltam:( viszont voltak hozzánk közel a srácok a koncerten, amikor felrobogtak a main stagere a C stageről (Y) megvan a videó:D ehhehheeeee:D

Ooh,Te is Angliaban? :)

Hallottam,h nagyon jo koncert volt a pragai:) Oxfamek egy csomot tweeteltek,h micsoda jo kozonseg voltatok :wink3:

Hát persze,sot Chris es Jonny is intett,mert kiirtam hogy Angliabol csak Coldplay vegett jottem es elolvastak oszt visszamosolyogtak,majdnem elszidultem :wink3:

Hihetetlen volt. Otodszor voltam koncerten es meg mindeg megtudnak lepni.

:laugh3: :lol::D De jó volt neked!!!!!!! Én is akartam de nem lett belőle semmi.

:laugh3: :lol::D De jó volt neked!!!!!!! Én is akartam de nem lett belőle semmi.

Sajnos nekem sem jött össze, így marad az irigykedés. :shame:

Kíváncsi vagyok a Live DVD-re, remélem jó kis extra videók lesznek, mint anno a 2003-ason. A The Prodigy is nagy kedvenc nálunk, biztos nem csalódunk!!:D

Szép napot mindenkinek! :nice:

Jaj én is nagyon várom már!!!!!:laugh3::laugh3::laugh3:

Biztos jó lessz, ha megközelíti a Paralimpia záró ünnepség színvonalát én már happy leszek!!! :D

• 2 weeks later...

Reméljük! :D

csatlakozok!!!!:P:P:lol::D

• 2 months later...

Boldog Karácsonyt! :D:lol::rolleyes:

Köszi!!!

Boldog Karácsonyt mindenkinek!!! :santa2: :elf::elf::elf:

B.U.É.K.!!!!!!:lol::D

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hát igen nagyon.....:smug::D