July 12, 201114 yr Sziasztok! nekem is nagyon bejön az új video,bár a vége egy kicsit fura,mindig jót mosolygok rajta. Múlt hétvégén láttam őket fellépni Arras-ban a Mainsquare fesztiválon,de sajnos nem voltak túl jók. Nagyon fáradtnak néztek ki (ez volt az 5. koncertjük 1 hét alatt 5 különböző országban,uh nem csoda),többször rontottak,Will headsetje bedöglött,ugyh semmit nem hallott magából,és beledobolt Jonny szólójába,ugyh ujra kellett kezdeiük az In my Place-t . Jó volt őket újra látni,de ez a koncert elég felejthetőre sikerült :( Remélem,azóta kipihenték magukat ;) Ezt nem jó hallani :( de biztos nagyon fáradtak lehettek, bakik meg előfordulhatnak a legjobb körülmények között is sajnos :(
July 18, 201114 yr Sziasztok! Hát sajnos vége az 5 napomnak!:( Tegnap késő este jöttem haza! Egy részem maradni akart,l megy másik meg nem!;) Nem maradtam le sokmindenről!:lol:
July 18, 201114 yr Sziasztok! Hát sajnos vége az 5 napomnak!:( Tegnap késő este jöttem haza! Egy részem maradni akart,l megy másik meg nem!;) Nem maradtam le sokmindenről!:lol: Miket néztél meg? Remélem,jól érezted magad :)
July 20, 201114 yr Gyakorlatilag London minden nevezetességét, Oxfordot, Salisbury-t, és Stonehenge!:D Nagyon jó volt, hiába volt fárasztó az öt napos gyaloglás, teljesen feltöltődtem! Azt viszont sajnálom hogy nem sikerült gyakorolnom a nyelvet mert gyakorlatilag náluk mindenhol bevándorló akcentusos emberek dolgoznak!:P Nem mintha nekem nem lenne!:lol: Szóval nem mindig értettem őket!:\
July 27, 201114 yr Hu,5 nap alatt azért jó sok mindent bejártál :) Mi tetszett a legjobban? Camden townban voltál? Nekem az a kedvenc helyem :) Én pénteken voltam az iTunes fesztivál koncerten. Vért izzadtam,mire sikerült jegyet kapni,mert ide nem lehet vásárolni,hanem csakis nyerni. 8féle versenyen indultunk egy másik cping-es ismerősömmel, neki sikerült nyerni egy pár jegyet,és engem vitt +1 főnek,amiért nagyon hálás vok :) Baromi jó koncertet adtak,kárpótolt Arrasért ez a koncert,az tuti. Az egyetlen baj az volt,h iszonyatosan meleg volt benn (kicsi 3000főt befogadó épület a Roundhouse),és szegényeken láttam,h annyira melegük volt. Chris egy folyót izzadt,de ugyanugy ugrált tovább :) Ha gondoljátok,youtubeon nézzetek utána a koncertnek. Aminek különösképp örültem,h élőben debütált a Moving to Mars. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=PXTsJZOvAAM]Coldplay - Moving To Mars - Live @ iTunes Festival 2011 (HD) - YouTube[/ame] Koncert után pedig pár ismerősünkkel hátramentünk a backstage ajtóhoz,hátha találkozunk velük. Akkor derült ki,h mennyi celeb volt ott a koncerten,láttuk Noel Gallaghert meg Jamie Olivert is (meg még pár itteni celebet):) Aztán pedig kigördült egy kocsi,Chris ült benne,már épp kezdtünk letörni,h ááá kocsival megy,mire megállítatta a kocsit,kiszállt belőle és odajött hozzánk,h szeretnénk-e fényképet csinálni vagy autogramot kérni,meg egy pár szót dumáltunk is vele :) Nagyon nagyon jó kis este volt,találkoztam pár új cpinges emberkével is :) Szívesen visszamennék :)
July 28, 201114 yr Nem, Camden townban nem voltam! :) de jó lehetett neked!:shocked2::D:lol: én a 2008-as magyarországi koncerten voltam a legközelebb hozzájuk úgy 10 méterre!:laugh3::cool:;), de az akkor felért nekem mindennel, meg hogy hallhattam a Yes másodikfelét élőben!;):smug: Na meg Willt énekelni!:D
July 28, 201114 yr Nem, Camden townban nem voltam! :) de jó lehetett neked!:shocked2::D:lol: én a 2008-as magyarországi koncerten voltam a legközelebb hozzájuk úgy 10 méterre!:laugh3::cool:;), de az akkor felért nekem mindennel, meg hogy hallhattam a Yes másodikfelét élőben!;):smug: Na meg Willt énekelni!:D Én is ott voltam :) Lehet egymás mellett álltunk pont hehe :D
July 29, 201114 yr Én is ott voltam :) Lehet egymás mellett álltunk pont hehe :D Nem nem én ültem jó hátul akkor voltam olyan közel hozzájuk mikor hátra jöttek!:):D
July 29, 201114 yr Nem nem én ültem jó hátul akkor voltam olyan közel hozzájuk mikor hátra jöttek!:):D Picit angolos lett a szórend!?:P:laugh3:
October 21, 201114 yr A múltkori belga interjúban és a KROQ Rádióban is említették, hogy hallgattak magyar népzenét is az album készítésekor.:surprised::D Az egyik cikkben ezt írták: Drummer Champion says that Coldplay is influenced by a wide variety of music, from Martin's buddy Jay-Z to "Hungarian folk music and balalaika orchestras. We're constantly listening to music in the studio, to inspire and provoke and create perspective." Kíváncsi vagyok, hogy mi lehetett az a bizar zene, amit hallottak:lol: Amikor meghallom valamelyiküktől, hogy 'Hungary', hihetetlenül boldog leszek. Remélem visszatalálnak hozzánk.:nice:
October 29, 201114 yr Sziasztok! Meghallgattatok mar az uj albumot?Kinek hogy tetszik? Mik a kedvencek? Nekem Us against the world a legnagyobb kedvenc,ill Charlie Brown eloben,de Up in flames meg az Up with the birds is nagyon bejovos. Csutortokon voltam Norwichban a koncertjukon,ami eletem legjobb koncertje volt. Ha barkit erdekelnek a beszamoloink,ill. kepek,ezen az oldalon megtalaljatok ;) http://www.coldplaying.com/forum/showthread.php?t=89079&page=96
October 30, 201114 yr Sziasztok! Meghallgattatok mar az uj albumot?Kinek hogy tetszik? Mik a kedvencek? Nekem Us against the world a legnagyobb kedvenc,ill Charlie Brown eloben,de Up in flames meg az Up with the birds is nagyon bejovos. Csutortokon voltam Norwichban a koncertjukon,ami eletem legjobb koncertje volt. Ha barkit erdekelnek a beszamoloink,ill. kepek,ezen az oldalon megtalaljatok ;) http://www.coldplaying.com/forum/showthread.php?t=89079&page=96 Köszi szépen! :D Nekem az egész album tetszik! :lol: !
October 31, 201114 yr :) Az Ellen showt lattatok? MM forumban fenn az egesz interju,youtube-on meg kb 3 percnyi resz belole.Vicces nagyon,erdemes megnezni.
November 1, 201114 yr Ismét itthon. Szívesen! Köszi a képeket!:) Én is remélem!:D Köszi hogy megosztottad ! ;) Ihletet kaptam az új lemeztől! ------- Szia! Köszi! Irigykedem rendesen. :lol: Nekem is tetszik a lemez, elégedett vagyok vele; mostanában inkább a pörgősebb számokra álltam rá, HLH, CB, MM, DLIBYH és a Paradise a nagy kedvencek most és sikerült megbarátkoznom az ETIAW első fél percével is. :laugh3: Nagy meglepetés nekem az U.F.O és az UWTB. Szívesen meghallgatnám élőben a teljes lemezt. Sziasztok! Meghallgattatok mar az uj albumot?Kinek hogy tetszik? Mik a kedvencek? Nekem Us against the world a legnagyobb kedvenc,ill Charlie Brown eloben,de Up in flames meg az Up with the birds is nagyon bejovos. Csutortokon voltam Norwichban a koncertjukon,ami eletem legjobb koncertje volt. Ha barkit erdekelnek a beszamoloink,ill. kepek,ezen az oldalon megtalaljatok ;) http://www.coldplaying.com/forum/showthread.php?t=89079&page=96 ------- Ma sikerült elcsípnem egy reklámot a viasaton, amiben a lemezt reklámozták. :stunned: A vicces az volt, amikor a barátomnál kapcsolgattuk a tévét és az egyik x-faktorban a the scientist ment a kisfilm alatt, a másik műsorban a fix you, másnap az animal planeten az egyik reklám alatt az etiaw-ot adták, a rádióban a trouble-t, paradise-t és még a klippet is gyakran adják.:laugh3: Az a féltékeny arc...:laugh3:... de a Paradise-t már ő is szereti.:lol:
November 1, 201114 yr :) Az Ellen showt lattatok? MM forumban fenn az egesz interju,youtube-on meg kb 3 percnyi resz belole.Vicces nagyon,erdemes megnezni. :nod: :kiss:
November 1, 201114 yr Ma sikerült elcsípnem egy reklámot a viasaton, amiben a lemezt reklámozták. :stunned: A vicces az volt, amikor a barátomnál kapcsolgattuk a tévét és az egyik x-faktorban a the scientist ment a kisfilm alatt, a másik műsorban a fix you, másnap az animal planeten az egyik reklám alatt az etiaw-ot adták, a rádióban a trouble-t, paradise-t és még a klippet is gyakran adják.:laugh3: Az a féltékeny arc...:laugh3:... de a Paradise-t már ő is szereti.:lol: Orulok,h vegre az otthoni csatornakon is toljak oket :smug: Alig varom mar,h megint turnezni menjenek,es kideruljon,mikor lesznek Magyaro-n. Remelem,haza tudok menni. Jo lenne Veletek is talalkozni a koncert elott/utan/-en,hha van kedvedetek :)