Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hungary

Featured Replies

Helyesbítés: HELYÜNK!!!!!:D

• Replies 1.6k
  • Views 125.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Te milyen zenét hallgatsz még?:) Én Goo Goo Dolls-t, Travist, Mat Kearney-t, R.E.M.-et, és Snow Patrolt!

De meséljen a Kép:

1237fah.jpg

Wow,tök jó ez a háttér:)

Nekem a másik nagy kedvenc a Foo Fighters,most februárban láttam őket először a Wembleyben játszani,nagyon jó volt,de ott aztán küzdeni kellett ahhoz,h talpon maradjon az ember a tömegben elöl :)

Emelett pedig The Killers,Blur,Mumford and sons (most erre pályáznék legközelebb,de nem nagyon játszanak mostanában),ill az új felfeldezett a The Vaccines. Őket áprilisban láttam Camdenben fellépni.

Láttad,h indult egy uj verseny coldplayingen? http://coldplaying.com/forum/showthread.php?p=4785972#post4785972

Nem! De most már igen!:P Köszi!

Neked mi az apszolút Coldplay Himnusz?

Nekem a Clocks és a Life In Technicolor ( az eredeti):D

Nekem a Politik az abszolút kedvenc (élőben a legeslegjobb),de ezenkívül a másik nagy kedvenc a The Scientist.

Ezt hallgasd meg,ezt a felvételt az a srác készitette,aki mellettem állt :) Utána derült ki,h ő is coldplayinges :)

[ame=

]
[/ame]

Közben új pletyka terjeng. Ezt írta vlki:

I think that the new single will be released very soon and radio stations know something about it. I had a conversation with one of polish DJs.

- He: New single from Coldplay will be very surprising and it will be sooner than you expect.

- Me: Where do you know it from? 1. From fans 2. From Johny and his "sooner than expected"? 3. Do you know something we don't know?

- He: 3.

Akárhonnan is szedte,remélem,igaz van ;)

láttad az új videót? reméljük nem etetés!

Appropó találtam egy videót amin Chris Martin a másik kedvenc bandámmal énekel!:D

Remélem tetszik!;)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yFN-VMLDlfI]YouTube - ‪REM & Chris Martin - Man on the Moon‬‏[/ame]

Asszem 2004-es régi de jó!

Lehet hogy annyira nem érdekel de találtam a Goo Goo Dolls-tól ami a másik kedvenc bandám:rolleyes: egy tök jó videót amit úgy érzem meg kell m utatnom. remélem tetszik!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=M_BR6EGpygE]YouTube - ‪Goo Goo Dolls - 5 - Black Balloon - Live at Red Rocks‬‏[/ame]

:cool:

Igen,ezt az REM-es verziot ismerem,fenn van az iPodomon,kár,h olyan kis halkan énekel benne Chris :) Ezt a másik dalt nem ismertem,de tök jó!!!

Olvastad a híreket? Pénteken kinn lesz az uj single->Every Teardrop is a Waterfall,még 2és fél nap :) Van fenn 2 uj fotó is róluk,jól néznek ki nagyon,menő az uj szerelésük nagyon.-Neked hogy tetszik?

Igen,ezt az REM-es verziot ismerem,fenn van az iPodomon,kár,h olyan kis halkan énekel benne Chris :) Ezt a másik dalt nem ismertem,de tök jó!!!

Olvastad a híreket? Pénteken kinn lesz az uj single->Every Teardrop is a Waterfall,még 2és fél nap :) Van fenn 2 uj fotó is róluk,jól néznek ki nagyon,menő az uj szerelésük nagyon.-Neked hogy tetszik?

Örülök hogy tetszett! Ők a szívem 4. csücske!:smug:

Igen láttam várom már nagyon pénteket!

A Két új fotó meg szuper! Majd próbálok belőle alkotni valamit!

Ha sikerült felrakom!:D

Tök jó,ki is raktam háttérnek :) A másik képpel is csinálsz egyet,ha lesz időd? Az a kép jobban tetszik a flakonnal :)

Köszi! Vén csont már 9 éves lesz4;)

az új szám nekem nagyon bejön!! Jó ez az új hangzás4 Hűek maradtak önmagukhoz!

Íme a kép:

dbl91d.jpg

Koszi a kepet!!!

Nekem is nagyon bejon az uj szam,tuti nagy slager lesz nyaron :) Egy csomoan morognak itt cpingen,h nem jo,de szerintem nagyon allat lett :)

Az a skótdud zseniális benne alig várom az albumot!:laugh3:

Lehet hogy az inkább gitár nem tudom eldönteni mindegy isteni!

COLDPLAY 4 EVER!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Nekem tetszik az új szám :D fura, de tetszik. (:

Szia Doggyandi!:)

Csatlakozok!

Csináltam két hátteret az új képeikkel az előző oldalon a 98. on találod ha kell!;)