June 6, 201115 yr Néztétek a livestreamet a Rock am Ringről? +4uj dalt játszottak (ETIAW-on kívül).Charlie Brown meg Hurts like Heaven nagyon jo kis pörgősek,Us Against the world pedig gyönyörű,igazi coldplay ballada...:)
June 8, 201115 yr Szia! :sunny: Szia Chuck! :hug: Imádom mindeggyiket!:D Chris Martin egyre jobban néz ki!:cool::P:D:rolleyes: Milyen igaz!:dead: Jonny pedig fantasztikus az új számokban! :cool:
June 9, 201115 yr Köszi! Jók lettek. Tetszik, ahogy összeraktad azt a fekete-fehéret. Az avatarod is új.:) Jól sikerültek az új promo képek. Remélem több is lesz.:D
June 9, 201115 yr Köszi! Jók lettek. Tetszik, ahogy összeraktad azt a fekete-fehéret. Az avatarod is új.:) Jól sikerültek az új promo képek. Remélem több is lesz.:D Köszi! Igen új az avatarom a ETIAWF borítójábol meg az X&Y albumart generatorral csináltam és a teljes nevemet jelenti.:D
June 29, 201114 yr Új videó!!!! Láttátok????? AHHHH! OOOHHUUU!!!!:D:D:D talán Chris hajára elég lett volna kevesebb zselé is de minbdegy AHHHH!
June 29, 201114 yr Imádom mindeggyiket!:D Chris Martin egyre jobban néz ki!:cool::P:D:rolleyes: én is egyetértek :P:D amúgy klasszak lettek a képek (: milyen videó? :o lemaradtam valamiről? :lol:
June 30, 201114 yr én is egyetértek :P:D amúgy klasszak lettek a képek (: milyen videó? :o lemaradtam valamiről? :lol: Köszi! :smug::):D:cool:
July 3, 201114 yr www.coldplay.com[/url] a főoldalon!!! ;) köszi :D elmegyek egy hétre nyaralni és kimaradok egy új cp klipből. :veryangry2::D
July 4, 201114 yr köszi :D elmegyek egy hétre nyaralni és kimaradok egy új cp klipből. :veryangry2::D Én a következő héten megyek nyaralni! 5 nap Londonban YEAHHHH!!!!!!:lol::D
July 4, 201114 yr De jó dolgod van :D én még sajnos nem voltam Londonban :( érezd jól magad majd :D (bár gondolom ez menni fog :lol: )
July 5, 201114 yr Köszönöm!:rolleyes: Köv. Szerdán megyek. Ez a 18. szülinapi ajándékom, pont a szülinapomon jövünk haza!:lol::D
July 5, 201114 yr Az tök jó :) én szeptemberben leszek 18, de szerintem nem kapok ilyen klassz ajándékot. :P Bár már a barátnőmmel elterveztük, hogy érettségi után kimegyünk 1 hétre :D
July 6, 201114 yr Az jó!:D Én csak két év múlva érettségizek mert 5 éves angol előkészítősre járok. De nem bánom, jövőre meg előrehozottban leteszem az angolt és esetleg az infót.:)
July 9, 201114 yr Sziasztok! nekem is nagyon bejön az új video,bár a vége egy kicsit fura,mindig jót mosolygok rajta. Múlt hétvégén láttam őket fellépni Arras-ban a Mainsquare fesztiválon,de sajnos nem voltak túl jók. Nagyon fáradtnak néztek ki (ez volt az 5. koncertjük 1 hét alatt 5 különböző országban,uh nem csoda),többször rontottak,Will headsetje bedöglött,ugyh semmit nem hallott magából,és beledobolt Jonny szólójába,ugyh ujra kellett kezdeiük az In my Place-t . Jó volt őket újra látni,de ez a koncert elég felejthetőre sikerült :( Remélem,azóta kipihenték magukat ;)
July 12, 201114 yr Az jó!:D Én csak két év múlva érettségizek mert 5 éves angol előkészítősre járok. De nem bánom, jövőre meg előrehozottban leteszem az angolt és esetleg az infót.:) dettó (: mondjuk én most emelt angolra és emelt infóra jelentkeztem így nem hiszem, hogy jövőre érettségiznék akármelyikből is :D