Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hungary

Featured Replies

Akkor jól mehet már :D. Nekem volt, hogy egy óráig elszenvedtem a semmivel :D.

Végül, hogy sikerült a felelésed? :)

• Replies 1.6k
  • Views 125.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hála Istennek nem engem hívtak ki, de holnap már tényleg írok angolból, de azt meg tudom.:)

Akkor szerencséd volt :). Nekem holnap lesz húzós napom a suliban... töri, kémia, biosz, magyar... és még sorolhatnám.

Ezekből viszont holnap akármikor írhatok is :S

:confused: Hát rosszul hangzik. Sok sikert már így előre is. Ma kikaptam az Irodalom dogám, 4-es lett 1 pont kellett volna az 5-höz:inquisitive: és nem adta meg a tanár.:veryangry2:

Köszi szépen :) .

Nekem az utolsó angol dogámnál fél pont hiányzott az ötöshöz. És még 5, -se adott rá a tanár. =/.

Kegyetlenek :D

Hát ja. A legdurvább az osztfőnököm. Utálom a nőt. Infó tanár a tekintete jeges és makszimalista.:confused::angry:

Nekem szerencsére nagyon kedves az ofőm. Az infótanárom mondjuk évente 2 órát tanít aztán köddé válik :D Emlékszem még 9.-ben meg arról beszélt, hogy 11.-re már meg lesz az összes ECDL vizsgánk :D

Kemény. Én a kémia tanáromat szeretem legjobban, lehet azért mert anno apámat is ő tanította. Pedig utálom a kémiát. Ilyen az élet.:):stunned:

Nekem általánosban volt így a fizika tanárommal. :D Első fizika órámon, így kezdte: Apukád nagyon okos volt, remélem te is olyan ügyes leszel. :stunned:

Én a szemébe montam 9.-be hogy apukám lehet hogy jó volt, de én nem szeretem a tantátgyat. Mindezt persze higgadtan és nyugodtan. azóta nem piszkál, és ha teheti segít.;)

Akkor megértő a tanárod. Bezzeg a mi töritanárunk :S

Ha felmondod, 5-ösre az anyagot és utána azt mondod, hogy nem tanultál akkor beírja az egyest :D.

Fura egy szerzet az biztos. :) De gondolom mindenhol vannak ilyen tanárok.

Ja, mondjuk nálunk nincs, vagy ha van engem nem tanít.:D

Holnap folytatjuk. Rendben?:) Szia, és mégegyszer sok sikert;)!

Ne haragudj hogy nem írtam hamarabb de teljesen ki vagyok 15:30-20:30-ig tanultam.:inquisitive: Nem baj ha holnap folytatjuk?:( Holnap már lessz időm.:)

Semmi gond, megértem... :)

Uhh :shocked2:

Akkor szia!:) És köszi.

Szia!:) Na végre kicsit pihenhetek.:dozey:

Szia :) !

Na az jó :). Holnap nem lesz sulid?

De csak nem kellett sokat tanulni holnapra.:) A második nyelv amit tanulok francia, ma sikeresen feleltem 5-re.:dozey:

Jaaa :)

De jó neked. Nekünk elvileg oroszt vagy németet lehetne tanulni második nyelvnek, de kitalálták, hogy nekünk már nem jár második nyelv csak azoknak akik "A" osztályba járnak.

Úgyhogy nekem marad az angol. :(