October 12, 201015 yr Akkor jól mehet már :D. Nekem volt, hogy egy óráig elszenvedtem a semmivel :D. Végül, hogy sikerült a felelésed? :)
October 12, 201015 yr Hála Istennek nem engem hívtak ki, de holnap már tényleg írok angolból, de azt meg tudom.:)
October 12, 201015 yr Akkor szerencséd volt :). Nekem holnap lesz húzós napom a suliban... töri, kémia, biosz, magyar... és még sorolhatnám. Ezekből viszont holnap akármikor írhatok is :S
October 12, 201015 yr :confused: Hát rosszul hangzik. Sok sikert már így előre is. Ma kikaptam az Irodalom dogám, 4-es lett 1 pont kellett volna az 5-höz:inquisitive: és nem adta meg a tanár.:veryangry2:
October 12, 201015 yr Köszi szépen :) . Nekem az utolsó angol dogámnál fél pont hiányzott az ötöshöz. És még 5, -se adott rá a tanár. =/. Kegyetlenek :D
October 12, 201015 yr Hát ja. A legdurvább az osztfőnököm. Utálom a nőt. Infó tanár a tekintete jeges és makszimalista.:confused::angry:
October 12, 201015 yr Nekem szerencsére nagyon kedves az ofőm. Az infótanárom mondjuk évente 2 órát tanít aztán köddé válik :D Emlékszem még 9.-ben meg arról beszélt, hogy 11.-re már meg lesz az összes ECDL vizsgánk :D
October 12, 201015 yr Kemény. Én a kémia tanáromat szeretem legjobban, lehet azért mert anno apámat is ő tanította. Pedig utálom a kémiát. Ilyen az élet.:):stunned:
October 12, 201015 yr Nekem általánosban volt így a fizika tanárommal. :D Első fizika órámon, így kezdte: Apukád nagyon okos volt, remélem te is olyan ügyes leszel. :stunned:
October 12, 201015 yr Én a szemébe montam 9.-be hogy apukám lehet hogy jó volt, de én nem szeretem a tantátgyat. Mindezt persze higgadtan és nyugodtan. azóta nem piszkál, és ha teheti segít.;)
October 12, 201015 yr Akkor megértő a tanárod. Bezzeg a mi töritanárunk :S Ha felmondod, 5-ösre az anyagot és utána azt mondod, hogy nem tanultál akkor beírja az egyest :D.
October 13, 201015 yr Ne haragudj hogy nem írtam hamarabb de teljesen ki vagyok 15:30-20:30-ig tanultam.:inquisitive: Nem baj ha holnap folytatjuk?:( Holnap már lessz időm.:)
October 14, 201015 yr De csak nem kellett sokat tanulni holnapra.:) A második nyelv amit tanulok francia, ma sikeresen feleltem 5-re.:dozey:
October 14, 201015 yr Jaaa :) De jó neked. Nekünk elvileg oroszt vagy németet lehetne tanulni második nyelvnek, de kitalálták, hogy nekünk már nem jár második nyelv csak azoknak akik "A" osztályba járnak. Úgyhogy nekem marad az angol. :(