September 21, 200817 yr Valamelyik osztálytársamtól kaphattam el ezen a héten, mert a fél osztály köhögött, meg folyt az orruk.:(
September 22, 200817 yr Fuj! En mar tobb mint harom eve nemvoltam beteg,csak a labammal volt ketszer bajom,de az csak mert rosszat leptem
September 22, 200817 yr Jobbulást mindkettőtöknek! :) Már csak egyet kell aludni!!!!! El sem hiszem!!! :D
September 23, 200817 yr wááááááááááááááá A számból vetted ki a szót! ... és még azt hittem, hogy én leszek korai :laugh3:
September 24, 200817 yr Hihetetlenül jó koncert volt!!!!!!! Nem is találok rá szavakat, nagyon tetszett minden. Mikor hazaértünk, alig tudtam elaludni, pedig nagyon fáradt voltam. Csak arra tudtam gondolni, hogy el kell jönniük újra. Köszi a videókat hrobi!!!:)
September 24, 200817 yr Én meg csak irigykedem, legszívesebben minen koncertre elmennék. Jó szórakozást! Biztos nagyon nagy lesz ez is!
September 24, 200817 yr most írták a honlapon h 2kor mentek el pestről, simán ki lehetett volna menni a hotelhez :(
September 24, 200817 yr Ez bizony kár! :( Sajnálom, hogy nem találkozhattam velük. Jó lett volna. Melyik hotel volt amúgy? Nincs valakinek felesleges pillangója a koncertről?:flutterby::flutterby::flutterby:
September 25, 200817 yr Ez bizony kár! :( Sajnálom, hogy nem találkozhattam velük. Jó lett volna. Melyik hotel volt amúgy?[/color] Nincs valakinek felesleges pillangója a koncertről?:flutterby::flutterby::flutterby: az osztalytarsam kerte :D mert neki ulohelye volt szerintem Pest jobb volt Becsnel legalabb is kozonseget illetve Becsbol is otven kilo pillangot hoztam! Legnagyobb koszonet Gabinak jar ugyis mingyart a zenekar utan persze !
September 25, 200817 yr Sziasztok! Én totál kész vagyok, újjászülettem. Ti vettetek valami szuvenírt? Én vettem 3 pólót, kulcstartót, kitűzőt, sapkát,posztert, táskát, és albumot! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Coldplay 4 ever :D:D:D:D:D Irtó jó volt!!!!!!
September 26, 200817 yr lol? nem volt anyi penzem nalam,de azoker legalab harmincezret adtal ha jol szamolom !