October 7, 201015 yr Ok! Nem tom most fent vagy-e de ha igen jöhet a duma. Hétközbe este 7-utan keress majd. Jó? Csak azért mert sokat kell tanulnom és változó mikor kerülök a gép elé.:)
October 11, 201015 yr Csak ha van új hír, meg ha van miről dumálni.:) Voltál a 2008-as koncertjükön? Én voltam. :D
October 11, 201015 yr Értem : ). Sajnos nem tudtam kijutni, pedig nagyon szerettem volna menni. Gondolom jó lehetett nagyon :).
October 11, 201015 yr Ja nagyon jó volt, de ne bánkódj.:)Milyen eggyüteseket hallgatsz még? Én R.E.M.-et, Snow Patrolt, meg Travist.:)
October 11, 201015 yr A Snow Patrol-t én is szeretem :) . Vegyesen hallgatok mindenfélét, de szeretem még a U2-t, meg a Keane-t is :) Snow Patrol koncerten voltál ? :)
October 11, 201015 yr A U2 is ász Keant is hallgattam régebben lehet megint előveszem.;)Igen voltam a Snow Patrol koncerten.:laugh3: Jó volt nagyon!! a 2009-es Szigetire gondolsz ugye? Életem legelső koncertje a 2008-as Szigeten a R.E.M. koncert volt. Azért nem semmi hogy a U2 tagjaji már 40-en túl vannak,na meg a R.E.M. tagjai 50 felett és még mindig nyomják. Hát igen a zene kortalan.:D Röhej mert a kedvenc R.E.M. albumom akkor született (1987) mikor a szüleim tervbe se vették hogy leszek.:lol::lol:
October 11, 201015 yr Igen, a Szigetesre gondoltam :D. Azon n is voltam, nagyon jó volt. Én is akkor voltam először Szigeten, talán pont aznap. Zárónap volt ugye? :) Mondjuk én The Killers-re mentem akkor. Na igen :D... Ez is azt mutatja milyen jók :). Kevesen tudnak ilyen sokáig jót és maradandót alkotni ;)
October 11, 201015 yr Asszem szerencsések vagyunk hogy pont az ő zenéjük érintett meg minket.;) Majd még dumáljunk holnap meg azután meg.... Szóval kezdek fáradni, ne haragudj. Nem baj? Korán kelek meg holnap 2-szer felelek.:( Szia!:)
October 12, 201015 yr Én idén egyáltalán nem voltam koncerten.:cry: Egész nyáron gyúrtam a nyelvvizsgámra, de megérte sikerült végre!:D
October 12, 201015 yr Igen, igen :) . Meglepően jó volt, hiszen elég kevés számot ismertem tőlük. Barátnőmnek meg a kedvenc zenekara és ez volt az "első Szigete" így elkísértem :).
October 12, 201015 yr Szia! picit eltérve a témától, szeretek képeket szerkezteni. Íme a legjobbak (több részletben): Majd még rakom fel a többit!:dozey::wink3:
October 12, 201015 yr Szia :D! Nagyon szépek. Bárcsak én is így tudnék képeket szerkeszteni. :) Tanultad valahol? :)
October 12, 201015 yr Nem csak Photoshop az egész. Magamtól tanultam meg kezelni, elősször csak kattintgattam és bénáztam. Utána belejöttem.:)
October 12, 201015 yr Nagyon jól néznek ki ;) Régebben én is próbálgattam képet szerkeszteni, de nincs hozzá kellő türelmem és vagy mindig összecsaptam, vagy befejezetlenül hagytam őket. :D. Mennyi ideig csinálsz egy ilyet? :)