March 15, 200620 yr I koliko ih si ih skupila do sad? Ovo je jako dobra stvar/verzija. Ali mislim da razumijem zašto nisu išli s njom na album.
March 15, 200620 yr Ebok.. Aha odlična je talk /demo/ :thumbsup: Pa evo imam sad 6 remixeva, a najbolji je onaj sa kraftwerk :smiley:
March 15, 200620 yr ima nas previshe. :smug: Šališ se, jel'da ?:cool4: Ima nas premalo he he he he Ljudi pišite nešto glava me boli od engleskog već! :drunk:
March 15, 200620 yr oo dobar dan hehe..dajte meni da čujem tu kraftwerk verzijuuuu ... :( ja inače ne volim rmx-eve al..aje kad već kažete da je gutt..valjda vrijedi poslušati,ne? :) a ti saint michael...khm khm..jake is adorable hhaha..ok..i really mean this.. :P
March 15, 200620 yr Ovo mi je najbolji remix :smiley::smiley: http://www.partyben123.com/PartyBen-ComputerTalk.mp3 :cool4:
March 15, 200620 yr efo baš poslušah songicu ir.o.n.i.c...ii.. pa ono..ok je..al vidi se iz aviona da je rmx..hehe..mah... not impressed buut if u like it.. :) ..don't ger me wrong:) and falaa:)
March 15, 200620 yr jel vama sranje što u ovoj našoj državi niko ne spominje Coldplay...ništa, a i kad ih se spomene onda je to najčešće neki trač o Chrisu i Gwyneth, baš bezveze.
March 16, 200620 yr Author okruzje shkolsko da al to je s govornichke, finalna vecher..tak da je shkolsko okruzje u ovom sluchaju velika publika.
March 16, 200620 yr De me prosvijetli, šta ti "govorničke" točno predstavlja? Mislim da nisam shvatio o čemu se radi.
March 16, 200620 yr Author Govornichka skola, dvaput godishnje po ciloj Hrvatskoj. FF ih organizira.:wink:
March 17, 200620 yr a ti saint michael...khm khm..jake is adorable hhaha..ok..i really mean this.. :P Thanks... I think... A gdje je ovo slikano? (mislim, gdje je bila govornička?)
March 17, 200620 yr Author ova zadnja je bila na krku, nije me bila trta jer nisam bila na finalnom nastupu. :wink:
March 18, 200620 yr Mislim da si bila sa mojim frendom tamo... I njegovom curom, kad bolje razmislim... Ivan S...
March 19, 200620 yr ja sam trebala ić, milsim da je u nekom misti kraj Makarske, ali su mi moji rekli da odlučin: Berlin ili govornička.....Berlin naravno.
March 19, 200620 yr Author Mislim da si bila sa mojim frendom tamo... I njegovom curom' date=' kad bolje razmislim... Ivan S...[/quote'] kako je ovaj svit jebeno malen, da ja sam ti s njim okej, klasichar huh?
March 19, 200620 yr Sad kad malo bolje pogledam tvoj avatar, izgledaš kao njegova cura... :D Ako jesi, veliki ups s moje strane... :D A ako nisi, malo manji, ali ipak veliki ups s moje strane. :D Oboje smo klasičari :P. He's one of me best mates...
March 19, 200620 yr Author ajme meni, nisan mu cura... daj, jebote mozda te i znam, onak iz priche, kako se zovesh?