Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Slovakia - heart of the Europe

Featured Replies

Dakujem! :wacky:

• Replies 228
  • Views 31.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A hlavne pak vsechno do detailu popsat, povypravet a spoustu fotek :)

• 3 weeks later...

Ahojte,

tak som spat z Londyna, vylet bol veeelmi uspesny, ani som necakala, ze bude az taky super.

Parkrat som sa presla po Fleet Road a mam pocit, ze je takmer nemozne tam nikoho nestretnut.

Prvy den sme videli Jonnyho a Phila, ale vyzeralo, ze sa ponahlaju, tak sme ich neotravovali.

Potom v utorok sme sli na veceru do bistra na rohu pri Bakery a stretla som Chrisa, tiez sa ponahlal, ale oslovila som ho a v pohode sa so mnou odfotil, bol mily aj ked sa ponahlal. A tak isto som stretla aj Willa a mam s nim fotku.

Odchadzali sme v sobotu, tak sme tam sli na poslednu veceru este v piatok a zase sme ho videli, tentokrat vyzeral, ze uz sa tak neponahla, tak som za nim vybehla z bistra a rozpravali sme sa asi 5 minut v ulicke pri Bakery, o koncerte A-ha, pytala som sa na novy album, hovorila som mu o Slovensku, ze by mohli prist, o festivale Pohoda, o tom, ze som bola na koncerte v Udine. Bol uplne v pohode, podpisal mi booklet, este sa ospravedlnoval, ze nema viac casu. Bala som sa, ze stratim rec, ked ho stretnem, ale on je taky normalny a v pohode, ze som bola uplne kludna.

Tu su fotky:

http://s1036.photobucket.com/home/wisna2/recentuploads

SUPER!!!

To jsem netusila, ze je Chris az taky zlaty...

A co koncert a-ha, ten byl jaky?

No, veru bol zlaty velmi. :)

A-ha bola tiez super, uzasna atmosfera v Royal Albert Hall. Aj ked sme nepoznali uplne vsetky pesnicky, a nemali sme tie najlepsie miesta, tak sme si to uzili.

A cim jsi zacala tu vasi petiminutovou koverzaci, jestli muzu vedet? Lebo kdybych ho potkala ja, asi bych nemela odvahu ho ani oslovit...

No, ja som sa tiez bala, ze sa nezmozem na slovo, ale zase by som si to nikdy neodpustila, ze ho stretnem a nic nepoviem. A tym, ze on je taky normalny, tak to bolo uplne ako keby som stretla stareho znameho.

Zacala som tym, ze som sa mu ospravedlnila, ze ho otravujem, ze sme sa uz stretli v utorok, ale ponahlal sa, tak ci ma teraz viac casu :-D

Jinac, nemela bys tip na nejake levne a dobre ubytovani v Londyne? :)

Hm, ja som byvala u kamaratky, to je najlacnejsie :)

Inak neviem, ale mozem sa jej spytat.

• 2 months later...

Prajem krasne Vianoce a co najuspesnejsi rok 2011 vsetkym slovenskym Coldplayerom, a at sa buduci rok chlapcov aj u nas dockame! :D

(Snad to mam dobre :D)

Vdaka za zelanie!

Krasne Vianoce a novy rok aj susedom, a snad mas pravdu a dockame si ich, u Vas alebo u nas, to je jedno! :D

Jaaj, no najlepsie ako sa len dalo!

Neviem, ci to nejaky koncert este prekona. Odteraz uz musim byt iba v prvej rade!

A asi si citala, pozvali nas na soundcheck, co bol tiez jedinecny zazitok.

Fotky mam v podpise.

Len je to fakt navykove, uz rozmyslam, kde ich uvidim najblizsie.

Davam im cas do konca januara, a ak nevyhlasia nejaky festival niekde blizsie, budem sa rozhodovat medzi tymi, co uz su vyhlasene. Zatial sa mi asi najviac pozdava Werchter...

A o rok, ak bude vianocny koncert, tak na 100% pojdem. Stresovala som, ze nezozeniem listok a nakoniec som mala 2, lebo kamaratka nemohla ist. Nebol problem kupit listky aj na mieste.

Necetla jsem nic, jen prohledla fotky. Ten thread je nekonecny...

Tvoje fotky jsem prohledla tez, super!!!

Co se festivalu tyce, chtela jsem letos na Muse na Rock for People, ale ve chvili, kdy jsem mela zajisteny odvoz i doprovoz, jsem si to rozmyslela... nevim nevim, z jake dalky bych je nakonec videla...

Dostat se na nejaky koncert nasledujiciho turne snad nebude problem, ale mrzi me, ze jsem promeskala Viva Tour. Muselo to byt fakt velkolepe...

To je ten problem velkych koncertov, ze ak nie si niekde vpredu, je to take onicom.

Ja celkom dufam, ze Coldplay pojdu po mensich venues, ako kedysi Chris hovoril.

Tak, ak si necitala tu temu, prisli sme k divadlu asi o pol 12, uz tam boli ludia z Talianska. Bola hrozna zima a predstava 7 hodin cakania vonku bola desiva, ale postupne sa nas nazbieralo asi 15, vsetci odtialto z fora, a striedali sme sa, ked uz bolo prilis zima, kazdy sa siel zohriat a kupit si nieco teple. Okolo 4 prisla kapela, druhym vchodom, Chris podpisoval veci. Potom okolo pol 5 prisiel ochrankar, spocital nas a zavolal dnu. Mysleli sme, ze nas iba nechaju cakat vnutri, ale povedal, ze Chris sa dozvedel, ako dlho tam stojime, tak nas pozyva na soundcheck. Tak sme sa uplne rozmrazili, bolo to super. Zahrali asi 3 pesnicky a rozpravali sa s nami. Potom sme do 7 este cakali vonku. Vsetci odtialto, co sme cakali sme sa dostali do prvej rady.

A po koncerte este Chris isiel tym istym vchodom k autu a podpisoval vsetko, co sa dalo, Phil sa bavil s ludmi dost dlho.

Fakt uzasni su, uplne normalni napriek vsetkej slave ;)

Na dalsom turne urcite zase pojdu do Prahy, takze nebudes mat problem ;)

Len si myslim, ze to zacne az najskor na jesen, ak nie neskor...

Vazne uzasne, co vsechno delaji (nejen) pro fanousky, a hlavne Chris... neznam nikoho jineho, kdo by byl slavny a pritom zustal takhle "normalni"...

• 3 weeks later...

Ahojte,

co mate nove?

Co hovorite na novinky?

Chysta sa niekto na nejaky festival?

Mne to neda pokoj, stale rozmyslam, na ktory z nich je najjednoduchsie ist.

Myslite, ze budu este dalsie datumy, niekde blizsie?

• 2 weeks later...

caaauko :)

no..celkom to ide, polrocne prazdniny :):) ako sa dari Tebe? a ostatnym? :)

Ja by som vcelku rad isiel na Openner...ale rodicia ma na 100% nepustia... tajne dufam este v Pohodu, ale zda sa mi to dost nerealne :/ Nezda sa mi, ze by sa dokazali za dva dni presunut zo Spanielska na Slovensko zo vsetkym vsudy... V Cechach nejake vacsie festivaly, pokial viem, niesu.... je nieco v Rakusku, neviete?

Chystas sa niekam? :)

Helou,

ja tiez este trosicku dufam, ze by mohli prist na Pohodu, presunut sa zo Spanielska by urcite zvladali, ale zrejme sa to nestane.

V Cechach maju Rock for People, kde minuly rok hrali napr. Muse, ale je to 2.-5.jula, takze asi nie.

V Rakusku som nasla jeden taky vacsi festival, ale je zaciatkom juna, ked hraju v Nemecku.

Ja som sa najprv potesila ked vyhlasili Polsko, ale ked som zistovala moznosti, tak je to prilis komplikovane, minimalne 14 hodin cesta vlakom, nelieta tam nic z BA, Viedne ani Budapesti.

Tak som zistovala dalej a najjednoduchsi je Werchter v Belgicku. Da sa letiet Ryanairom do Brusselu (letenky su niekedy len 6€) a odtial je to kusok. Takze snad sa mi podari ist tam! Ale este nemam listok ani nic, ak do polovice februara nevyhlasia este nieco blizsie, asi to zacnem vybavovat :-)

Tak si uzi prazdniny, aj ked kratke! :-)

Dakujem :)

Tak Ti drzim palce, aby to vyslo :) Snaaad by mohli prist aspondo Budapesti :/ Mam taky pocit ze normalna Europska tour sa zakne az tak niekedy okolo zimy 2011/2012 :/

Diky!

No, ktovie, ci sa bude konat tento rok Sziget, maju problemy.

Ale tiez si myslim, ze normalne turne zacne az tak na jesen/v zime.

A potom urcite pridu do Viedne/Budapesti/Prahy, ako minule.

Ako som tak rozmyslala, tak v BA asi ani nemame vhodny priestor, :-(

tak tak... ten nas uzasny novy Nepelov stadion pojme v koncertnom set-up tak ledva 12 000 ludi...co je na Coldplay smiesne cislo..

agggh...len ked si predstavim, ze mam caka este viac-menej rok...:/ :/

Kedy si myslis, ze vyde album? :)