Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

dvyliktokė :"(

• Replies 2.8k
  • Views 190.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Na, tai kaip jums sekasi? :) Man tai vakar buvo super gera diena, gavau keturis dešimtukus :D dar taip gyvenime nebuvę :lol:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=uhhPMtVPqOQ]YouTube- Amberlife - Be taves (acoustic)[/ame]

Jaučiuosi baisiai, peršalau per tuos nesibaigiančius sniegus,per dideles slogas ir gerklės skausmą mokykloj neišeina susikaupti, dar šiandėn iš istorijos rašėm ir iš lietivių pakvietė atsakinėti. galvojau, kad nugriūsiu prie lentos. bet nieko, išgyvenau.

taigi, tokia mano diena :D

O...užjaučiu... aš irgi biskį gerklę jaučiu...užtai labai nervina, nes taip jau man išeina, kad kai gerklę skauda, tai grot labai noriu, o kai groju tai ir dainuot noriu, o dainuot negaliu nes gerklę skauda...nu vienu žodžiu.... :rolleyes:

gal yra vykstančių į be2gether?

nežinau, dar neapsisprendžiau. Šiap norėčiau visai. Festivalis vyks iš karto po egzaminų, tai butų neblogas relax. nežinai išlaikei ar ne, bet tada jau nesvarbu, svarbu, kad BAIGĖSI.

labai kvailai, kad nežinai, kas tam renginyje bus, bet bilietus jau ryt pradės pardavinėti. O jei nusipirksi, bet ten nieko gero nebus. arba nenusipirksi, bet poto paaiškės, kad tavo mėgstamiausia grupė atvyks (žinau kad tai neįmanoma :lol:), o blietų jau nebebus :/

taigi, dilema, pirkti ar nepirkti :thinking:

Hm....cia jo...tikrai dilema :dozey: manau, kad skubet nereiktu, gal lb greit neispirks tu bilietu, juk koncertas tik birzelio men... o jei nusipirksi, o paskui negales vaziuot? tai irgi ne kas bus...

Manau, kad išlaukčiau nors ir iki paskutinės dienos, bet bilietai kuo toliau, tuo labiau brangs...

Haha tave irgi ;D laisvadieniai rullzzz!!

na va, vel kimbam į mokslus :/

turejau visas keturias dienas laisvas, bet nedariau nieko. kokia aš stropi (;

Na, aš irgi panašiai...galvojau, va bus daug laisvų dienų...kurgi ne, vos spėjau padaryt ką reikia.. kuo daugiau laisvų, tuo labiau tingiu.. :rolleyes:

būtent.

tas sniegas man depresiją varo

per Velykas bus tris kart daugiau sniego, negu buvo per Kalėdas xD

Jeigu greitai nebus velykų atostogų mano smegenys ištirps >.>

"system failure"

dar šeštadienis :cry: