Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

Aha :) aš tai monologo labiau bijau, galvoju, kad tik negaučiau kokios lievos temos, o tai būtų kapiec :embarrassed:

• Replies 2.8k
  • Views 190.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

tai kaip mokykloj sekes? :)

Aj, normaliai...penktadienis, matkės apklausą parašėm, apsidžiaugėm, kad kitą savaitę belekiek kontrų bus ir viskas :D O tau? ;)

Lietuvių iskaitą mokytojai atsiskaitėm. Kitą savaitę jau tikroji :confused:

Ale, taip nenoriu ryt į mokyklą....bet reiktų gerai sergančia apsimest, kad mama leistų neit :dozey: O jau beveik baigiu pasveikt... :rolleyes:

ehh...nenoriu ir aš >.<

interpretacija reikia parašyt ir matematikos kontrolinis :dozey:

Man ryt rusų dialogas, antradienį-anglų kontras, trečiadienį-istės, ketvirtadienį-matkės... :(

aha...laukiu nesulaukiu kada mokyklą pabaigsiu...bet tada ir vel nauji rūpesčiai universitete >.<

haha tikrai gera foto! :D vis dar pakvaišusi dėl Stipriarankio? ;D

Aš tai stengiuosi kuo mažiau galvoti apie egzaminus, nes bus sprogimas.... :bomb:

Beje, preitą savaitę sutikau tokį vyrą, baaaisiai panašų į Chrisą MArtiną!!! :bomb: Jis jogos mokytojas. :wacky:

Ne, jau nelabai :D šiaip čia netyčia radau :D JO, egzai...ketvirtadienį lietuvių įskaita, ane? Jau geras :D tu lankai jogą? O Chrisui visai tiktų prie veido :D

Jo. ketvirtadieni jau įskaita :OO na nors ryt laisvadienis :cool:

tama pasirinkau kultūrą, o potemė "yra lietuvių kurių darbai svarbūs pasaulio kultūros istorijai. Apibūdinkite tris skirtingų kutūros sričių atstovus ir apibūdinkite jų darbų reikšmę" Kalbu apie Matelį (režisierius), Narbutaitę (kompozitorė) ir Venclovą (rašytojas). Kažkaip kai jau esi išmokęs ir mokytojai atsiskaitęs (devynis gavau), tai ramu yra :)

Hm, įdomi tema :) o čia dabar jau pasiruoši, išmoksti ir per įskaitą tą patį pasakoji, ane?

Jo (: atkalti gerai reikia ir viskas :lol:

Aha :D tada lengva taip, nes seniau tai tik temą žinodavai, o potemę išsitraukdavai. Ir mums pernai taip buv, bet gerai, kad mano pasirinkta iš anksto potemė tiko :D

mums irgi taip buvo. dešimtoj klasėj >.< gerai, kad beveik sarašo gale esu tai ryte atsikėlus galėjo visas potemes susižinoti :lol:

jo :D aš irgi sąrašo gale, tai kai reikėjo 10 kl, tai atsakinėjimas buvo beveik 3 val :D pusę dienos nervinausi :D

aš irgi ;DD

bet dabar jau nebe (; na bent kolkas :rolleyes: