Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

oh, man irgi su tuo problemų būdavo.

dabar prisiminus lietuvių kalbą...interpretacijas....net šiurpulys nukrato

• Replies 2.8k
  • Views 190k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

O man patinka interpretacijos! :D man dabar kaip tik sunku pasidarė rašyt samprotaujamuosius rašinius, tai rašau interpretacijas. iš bandomojo surinkau 45/52 tai gal kokius 8 gausiu :D

su smaprotaujamais tai is vis sakes budavo :lol:

o, tai visai gerai ;) tik cia jau neaisku kas per egzamina paklius

tai jo...visko gali būt...bet bent pamačiau, kad moku rašyt, nes galvojau, kad bus blogiau :wacko:

tiesa, visada gerai išbandyti savo jėgas ;)

Jo :) dar laukiu anglų bandomojo, nes irgi jau seniai rašėm kokį letter'į ar ką pan. įdomu pažiūrėt ar dar įgūdžių nepraradau :D

anglų man patikdavo egz daryti, nes taip lengva buvo :wacky:

visada buvo mano stiprioji pusė :wacko:

Mano, tai, tikriausiai, irgi. dar gal lietuvių kalba, o šiaip daugiau nieko nemoku, bet iš esmės neblogai mokausi :D

man tai lt nelabai sekdavosi, dar mokytoja labai labai stipri kliuvo, tai visi kankinomės :)

aa...tai užuojauta. mes tai daug pakeitę ir anglų ir lietuvių mokytojų. mane tai labiausiai nervina, kad vis anglų mokytoją gaunam belekokią, kur nd mažai užduoda. paskui nieko taip ir neišmoksti mokykloj :confused:

mes irgi daug nd negaudavom, bet man jų ir nereikėjo. gal skambės kiek arogantiškai bet man nė viena anglų mokytoja anglų kalboj nepadėjo :thinking:

kas ne melas, tas tiesa :lol:

penktadienis buvo laisvas, nuėjau su draugėm į kiną, poto turėjom kaip kiekvieną penktadienį pas jų barake žiūrėt kokį filmą su nakvyne, bet nepavyko šį kartą, grįžau namo, žiūriu brolis su draugais penktadienį švenčia savo kambarį, tai ir mane pritrynė. Žaidėm pokerį. Vienas prisigėrė ir mano kambary ant kėdės užmigo. poto galų gale visi išsineršdino ir galėjau ramiai miegot. savaitgalis buvo ramus, buritas valgėm, daug pinigų išleidom tai nusprendėm visą likusią savaitę nebeleisti pinigų maistui ir valgyt ką iš namų atsivežėm. Tai dabar badauju :lol: šiandien vėl laisva. ryt irgi. penktadienį irgi, todėl ketvirtadienį vakare turbūt namo trauksiu...

o tavo? :nice:

haha, geras :D tai ilgai dar badaut teks :D

mano tai nieko ypatingo-penktadienį sesė su draugu grįžo, tai valgėm, gėrėm ir pan..šeštadienį kaip visada senelius aplankiau, o sekmadienį nd dariau, šiaip ne taip, nes buvo istės ir anglų kontrai.

Bet šiandien gerai matkės kontrolinį atsiėmiau:

-Mokytoja, koks buvo didžiausias pažymys?

-Tikriausiai 10...aha, 10

-O kieno? Gal mano?

-Jo, tavo.

:laugh3:

čia žinojai, kad dešimt gausi ar netyčia atspėjai? :lol:

Žinojau, nu, bent jau nujaučiau, nes kita klasiokė, kur gerai irgi mokinasi, dar nerašė šito kontro :D

tai gerai varai :lol: