Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

Hey, it's Lithuanians thread! we speak lithuanian here!!! :dozey:

kas čia darosi? nesuprantu :stunned:

• Replies 2.8k
  • Views 190k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

well look what Laura did with the belgian thread :snobby:

okay Imma go :escaping:

*hides behind the blanket*

ai čia kažkoks sumaišė šalis ir apie kažkokius slovakijos kotletus pradėjo kalbėt :uhoh2:

Gerai, su artėjančiais naujais Karolina!

gerai atšvęsk, tik žiūrėk po eglute neatsidurk :lol:

Su naujais ir tave Laura :) kaip atšventei? man tai gerai buvo :D smagu, nepergėriau, nepersivalgiau, viskas tvarkoj ;)

man irgi visai nieko :} tik kažkaip visi greit išlūžinėjo. Antrą valandą visi miegot jau nuėjo :thinking: Tik mes trys (aš, draugė ir jos vaikinas) iki 7 prabuvom :lol:

is that Tom Smith in your avatar? :wacky:

man irgi visai nieko :} tik kažkaip visi greit išlūžinėjo. Antrą valandą visi miegot jau nuėjo :thinking: Tik mes trys (aš, draugė ir jos vaikinas) iki 7 prabuvom :lol:

hey, tai jūs kokie neastparūs :D mes išįjom pirmi, buvo 5 val, o kiti iki 8 dar sėdėjo :D paskui atėjom apie 2 val kugelio valgyt, tai labai stebėjomės, kodėl kiti tokie neaktyvūs :D

have you heard the song The Good Book by Tired Pony. He's the lead vocals in it. Love his voice :heart:

hey, tai jūs kokie neastparūs :D mes išįjom pirmi, buvo 5 val, o kiti iki 8 dar sėdėjo :D paskui atėjom apie 2 val kugelio valgyt, tai labai stebėjomės, kodėl kiti tokie neaktyvūs :D

joa :lol: šias metais mes kažkokie pridusę :lol:

dvivietėj lovoj trys miegojom kokias 4 valandas. Never again :lol:

joa :lol: šias metais mes kažkokie pridusę :lol:

dvivietėj lovoj trys miegojom kokias 4 valandas. Never again :lol:

oo, tai nepasisekė. aš viena miegojau ant dviviečio čiužinio :lol:

I'm listening to it now :wacky:

:cheesy:

oo, tai nepasisekė. aš viena miegojau ant dviviečio čiužinio :lol:

kad man taip :bomb:

po klasės susitikimo tai keturiese dvivietėj miegojom. ten tai išvis, pabundi ant kažikeno rankos, eh, sukiesi į kitą šoną ir miegi toliau :lol:

it's soooooo awesome :heart: :wacky: :bomb:

indeed! I was waiting for Tired Pony album for such a long time. and when i heard that song i instantly fell in love. Beautiful beautiful song and amazing voice :wacky:

kad man taip :bomb:

po klasės susitikimo tai keturiese dvivietėj miegojom. ten tai išvis, pabundi ant kažikeno rankos, eh, sukiesi į kitą šoną ir miegi toliau :lol:

haha, čia visai kaip lagerį, tokiu atveju geriau nesiverst ant kito šono, nes kaimynams gali nepatikt :D pas mus vienas jau buvo susiruošęs miegot kitam kambary, jau miegmaišį išsitraukė, tai atėjo visi, muzikos pasileido ir šokt pradėjo tam kambary :D taip ir baigėsi jam miegas

haha, čia visai kaip lagerį, tokiu atveju geriau nesiverst ant kito šono, nes kaimynams gali nepatikt :D pas mus vienas jau buvo susiruošęs miegot kitam kambary, jau miegmaišį išsitraukė, tai atėjo visi, muzikos pasileido ir šokt pradėjo tam kambary :D taip ir baigėsi jam miegas

jo jo, tas ir yra žiauriausia kai lovoje meiga keliese. atrodo paskaudo tas šonas, noriu apsisukt, bet nenori kaimyno žadint. taip ir palieki neišsimiegojęs ir su skaudančiu šonu :lol:

užuojauta jam :laugh3: mums panašiai buvo, po gimtadienio miegojom palapinėj ir vienas pabudo 7 ryto, išsitraukė telefoną ir paleido šakiros "waka waka" :lol: poto nuėjo į namą ir visiems meigant iš muzikinio centro paleido tą pačią dainą ant viso garso

iki šiol jo nekenčiam :lol:

jo jo, tas ir yra žiauriausia kai lovoje meiga keliese. atrodo paskaudo tas šonas, noriu apsisukt, bet nenori kaimyno žadint. taip ir palieki neišsimiegojęs ir su skaudančiu šonu :lol:

užuojauta jam :laugh3: mums panašiai buvo, po gimtadienio miegojom palapinėj ir vienas pabudo 7 ryto, išsitraukė telefoną ir paleido šakiros "waka waka" :lol: poto nuėjo į namą ir visiems meigant iš muzikinio centro paleido tą pačią dainą ant viso garso

iki šiol jo nekenčiam :lol:

ooo, kaip faina :lol: pas mus tai vienas skundėsi, kad negalėjo miegot, nes kitas šalia prie stalo garsiai valgė :D o aš tai pabudau 9 val, nes kaimynė į tualetą ėjo, ir daug triukšmo sukėlė duris darinėdama

cha cha :laugh3: man išvis miegojimas su kažkuo kambaryje yra tragedija, nes aš jautri miegotoja :blank: