Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

patariu tikrai nepraleist šanso stot į užsienį, nepadaryk taip kaip aš ir nepatingėk :lol:

kodėl į Kauną? turi išsirinkusi jau kažką tiksliai? :)

• Replies 2.8k
  • Views 190.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tai va, stengiuosi, vargstu 7 pamoką penktadieniais :D

nu, šiaip Kaunas arčiau, bet nieko ypatingo, VDU galbūt :)

Ir kaune galima gyventi :P

aaa, taip dažniausiai ir būna, jei koks giminaitis mieste studijuoja, tai ir tave ten traukia :)

tai va, tai jo, vis tiek jau pažįsti, padėt gali ir pan. bet jei išvažiuosiu į angliją, tai busiu viena. tada kiti galės atvažiuot :D

mmmm....anglija :wacko:

tu gal ten buvus? nes aš tai nebuvus ir truputį rizikinga atrodo važiuot, kur nieko nežinai...

ne nebuvus :S bet labai norėčiau :wacky:

Man atrodo, ten visai nieko turėtų būt, tik maistas nesveikas ir blogai, kad nėra didelių kalnų ir jūra, ten, kur aš planuoju gyvent, toli :rolleyes:gal net škotijoj būtų įdomiau :D

ak tai jau viską suplanavus? :lol:

žinoma :P

o ką tėvai sako? :)

Na, mama kažkaip nelabai tuo laiminga, vis sako, kad reiks dirbt ir pan. o tėtė tik klausia kiek kainuos :D

hehe, savaime suprantama :lol:

nu jo :D žinau, kad lengva nebūtų ten mokytis, bet jei likčiau čia, tai tikriausią visą laiką graučiausi dėl to...

tiesa :) tikiuosi, kad pasiseks išvykt iš čia ;)

pradėjau studentaut. ketvirtadienį buvom klube, nakvojau pas drauges bendrabuty, tad penktadienį pramiegojau paskaitą, tą pačią dieną pas brolį draugai iš kauno atvyko aplankyt, todėl, kad namie būtų daugiau vietos dar vieną naktį bendrabutyje praleidau, šeštadienį tie draugai nusprendė dar vieną naktį vilniuj praleist, bet šį kartą namie nakvojau, nes savo lovos pasiilgau. sekmadienį atsikeli ryte, žiūri bute trys nepažystami žmonės miega, nuslampini į virtuvę, atidarai šaldytuvą, o ten tuščia. ant stalo pamatai mėsos kotletų ir puoli kuo greičiau juos suvalgyt kol kas nors kitas nepabudo, kad nereikėtų dalintis

:lol:

tu?

haha, linksmai žiūriu čia :D

aš tai kaip visada-senelius aplankiau, vėl su pusbroliu, jo šeima ir teta dar buvau susitikus, o šiaip nieko ypatingo. prastas oras, nėra reikalo, kur nors eit, f-1 žiūrėjau, paskui knygą skaičiau, paskui ice age 3 žiūrėjau ir viskas :)

jo, ir čia oras žiaurus :blank:

Tai va, džiaugiuosi, kad atostogos nuo ryt. bus proga istoriją pasimokyt, jei netingėsiu :D

ha, aš tai laukiu kada galėsiu savaitgaliuj namo grįžti ir turėsiu 3 dienas laisvas (wow) :lol: