Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

Karolina, link kur širdis linksta studijuot? :) na Laura, kokią specialybę pasirinkus? :}}

Na, kol kas į anglų kalbą, bet jau pradėjau ir užsienį žiūrėt univerus, nemanau, kad čia lietuvoj gerai likt :rolleyes: o tu?

• 2 weeks later...
  • Replies 2.8k
  • Views 189.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...

Nors namų darbų ir neužduoda, kažkaip vistiek laiko nėr :thinking:

savaitgalį tėvai buvo užvažiavę aplankyt, tai po vilnių visą laiką vaikščiojom :wacky:

nebuvau namuose jau beveik mėnesį :stunned:

laptopą?

mh, jo, vistiek gerai :wacko:

jo jo, man lygiai taip pat :lol: kai su brolio laptopu naudojausi tai labai nepatiko tie 7-inti, bet kai pati dabar turiu, tai geresnių nebūna :laugh3:

idomu ko naujo jie begali prigalvoti :lol:

joa :lol: turbut zmones ta pati galvojo kai windows 95 atsirado. KAS GALI BUT GERIAU? :lol:

cha cha :laugh3:

na, tai kaip savaitgalis praėjo? :nice:

aj, neblogai...šeštadienį buvo močiutės gimtadienis, bet šiaip nieko ypatingo, cepelinų gavau :D o sekmadienį buvau pas kitą močiutę, nes grįžo pusbrolis su šeima, tai susitikimas buvo :)

o tau kaip?

panašiai :nice:

ketvirtadienį rašiau algebrą, tą pačią dieną buvo krikštynos ir after party, penktadienį grįžau namo, buvo senelio gimtadienis, sėdėjom su giminėm prie stalo, poto tą patį vakarą kelios draugės atvažiavo aplankyt, kurių nemačiau mėnesį, išsipasakojom įspūdžius, žiūrėjom filmą, valgėm daug junk food. Kitą dieną buvo močiutės jubiliejus, vėl su giminėm iki ryto prasėdėjom, sekmadienį pratesimas, vakare grįžau į Vln mokintis filosofijos nes vakar rašėm. Taigi busy buvau :lol:

ooo, tikrai 'biskį' busy :D o man ryt lietuvių bandomasis. šiaip nebijau, bet vis tiek, kai taip anksti, tai atrodo, kad nieko nemoku :confused:

mhm, dvylikta klasė....užuojauta :blank:

Ačiū...jau patyriau, ką reiškia ta dvylikta klasė :confused: o kaip tau sekasi studijuot?

70% tinginiauju, 20% kas užduota skaitinėju, 10% įtemptai ką nors dirbu, bet tai būna labai retai. :blank:

kokius egzaminus žadi laikyti? :nice:

haha, gerai gyveni :D

na, laikysiu anglų, lietuvių ir istoriją. šiaip dar planuoju ielts laikyt, kur į užsienį stojant reikia. tai va, jei iki kalėdų nepersigalvosiu ir iki sausio 15 d nusiųsiu laišką, kad noriu stot į university of leeds, tai tikrai laikysiu ielts. Ir kažkur birželio 30d jau turėčiau žinot ar įstojau ar ne, jei ne, tai stosiu kur nors į kokį kauną Lietuvoj :)

patariu tikrai nepraleist šanso stot į užsienį, nepadaryk taip kaip aš ir nepatingėk :lol:

kodėl į Kauną? turi išsirinkusi jau kažką tiksliai? :)