Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

man irgi tas pats >.<

daug laiko sakiau, kad pati pati mėgstmiausia yra RHCP, bet dabar nežinau....gal....:thinking:

• Replies 2.8k
  • Views 190k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Aj, atsibosta paprasčiausiai po kiek laiko tos grupės ir viskas. Pasiimi viską, ką turi geriausio ir ieškai ko nors naujo ;)

jooo :nice:

bet aš amžinai jiems būsiu dėkinga, kadangi parodė man kas yra tikra muzika...:)

Aha, aš tai Andriui Mamontovui amžinai būsiu dėkinga, kad ne tik parodė, kas yra muzika, bet ir kas gyvenimas :nice:

jooo, jis tai lietuvos dydviris :wideeyed:

kad dugiau tokių būtų...

hehe neeeea :P

kuo daugiau tuo geriau xD

būtų gerai, bet čia jau neįmanoma :blank:

kodėl? man atrodo, kad mūsų karta ir vyresni keliais metais-tai visai gera karta yra. Tik neaišku kokie bus šitie gimę 2000 ir vėliau :rolleyes:

na jo, bet tie du tūkstantiniai ir yra baisiausi, jau tokio amžiaus rūko, geria, į visokias bėdas veliasi :S

mums keikvieną kartą eiant iš gimnazijos namo reikėdavo praeit pro kitą mokyklą, kur mokosi visokie iš asocialūs, iš kitų mokyklų išmesti vaikai. Tai kartą net į veidą iš kumščio gavau...

oo.žiauru..tai nekas tada....

Nu, gal aš jau dabar jau eisiu miegot, nes tikrai jau ir užsimaniau miego...tai, labanakt ;)

haha, dabar tepamačiau žinutę xDDD

hmm...savaitgalis? pagalvokim....ai gimtadieny buvau :wacko: nuėjom miegot apie trečią, bet mums keliems lauke palapinėj teko miegot, nes vasarnamy vietos mažai tebuvo. Tai visą naktį neužmigau, nes vienas iš dešinės labai knarkė, o kitas iš kairės muistės visą naktį :lol: Todėl 7 ryto parvykom namo ir ejau miegot, bet teko antrą valandą keltis :blank:

o tu ką benuveikei? :nice:

o..žiūriu smagu buvo.... :D aš tai buvau senelio gimtadienį: gert daug negavau, nes mamą reikėjo vešt namo ir kitus gimines. Bet šiaip visai smagu buvo, laukia pabuvau, dviračiu pavažinėjau ir pan... o sekmadienį tai kaip visada močiutes aplankiau ir lyg daugiau nieko neprisimenu :rolleyes:

awww....aš irgi nelabai prisimenu xDD

Jo, seniai jau tas savaitgalis buvo :rolleyes: aš tai dabar ruošiuosi po truputį kitam savaitgaliui, nes sekmadienį išskrendu, tai dar reikia visko daug padaryt: bilietus pasitvirtint, kortelę sveikatos jau gavau, autobusus susižiūrėt ir pan..

:blank: :blank: sakau visi čia kurnors išvyksta išskyrus aš :blank:

Nepergyvenk, ir tu galėsi išvykt, kad ir kitą vasarą, spėju, kad vistiek tėvai lieps kur nors eit dirbt, tai namie tikrai nebūsi ;)

youp :nice:

dar keik girdėjau tėvai žadėjo į egiptą vykt :awesome: tik nežinau ar savo atžalas pasiimtų :lol: