Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 190k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

joa :stunned: nors tėtis ir sako, kad nupirks, bet ehh...

Aš tai sakau, kad nepirksiu mašinos kol darbo neturėsiu, nes kitaip, tai nesąmonė būtų-pas tėvus gyveni, o mašina važinėji :rolleyes:

pas mūsų tai visi taip darė :P

man pasisekė, kadangi kas antras teises turėjo, tai beveik kiekvieną dieną parveždavo iš mokyklos kas nors xD

A..tai tada visai neblogai ;) man tai iki mokyklos 5 min. pėsti, galėčiau nebent mašiną kitoj gatvės pusėj pasistatyt :D

hahha xD

aš tai 3.5 km nuo mokyklos gyvenau :blank:

o taip :lol: ypač per kokią pūgą ar liūtį. bet baisiausia tai kai būdavo karšta :blank:

visais paminėtais atvejais grįždavau kiaurai šlapia :lol:

dabar yra 4km, tačiau važinėju su troleibusu :wacky:

haha xD

pas mūsų irgi nebuvo, tai dabar net keista namo parvažiavus nematyt jų, nes Vilniui tai pilna :|

hahha xD nors man labiau maži miestai prie širdies :| turbūt, kad visą gyvenimą mažam gyvenau :thinking:

Man gal irgi smagiau būtų mažam nei dideliam gyvent. Vis tiek-juk mažiau užteršta ir nueit pėsti galima beveik visur ;)

Aš tai dabar apie šaudymo lankus biskį skaitau, nes galvoju, jei čia kur nors įstosiu į kokį nors univerą, tai eisiu bandyt šaudyt. Jau seniai noriu, gal dar visai neblogai sektųsi :)

būtent :thumbsup:

šaudymas? mhm, esi bandžius anksčiau?

Ne, tik iš šautuvo :) Tai va, aš irgi galvoju, kad reiktų pirmiau pabandyt ir žiūrėt ar patiks ar seksis

pritariu :) aš kokioj 8-9 klasėj metus lankiau šaulių būrelį. ten iš orinio šaudėm, tai visada pirma būdavau :lol: net pati nežinojau, kad tokia taikli esu :lol: bet iš lanko tai nesu bandžiusi :thinking:

bet manau šaudymui su lanku daug jėgos reikia :|

man nepavyktų :lol:

Aš kaip tik domėjausi, tai yra trijų rūšių lankų: tradiciniai, olimpiniai ir skriemuliniai. Tai rašo, kad tradiciniais lankais šaudyt sunkiausia, dar strėlės turi būt būtinai medinės ir plunksnos tikros. Olimpiniais biskį lengviau, bet juos daugiausiai ir naudoja tik olimpiadose. Ir skriemuliniu lengviausia šaudyt, nes visokių mandrų dalykų ir naujovių yra :)

mhm, visai būtų įdomu savo taiklumą išbandyti :lol:

na va, ir baigėsi sesija man...

šiap tai daug geriau nei tikėjausi :thinking:

namo šiandien maunu :awesome: 2 sav atostogų

o tu ką veiksi? :nice:

A..tai smagu ;)

aš tai pas pusseserę eisiu kompo tvarkyt, nes interą įsivedė, tai reikia dar ten visko. Ryt tai tikriausiai pas kitų puskę važiuosiu, nes prašė atvažiuot, seniai matyta. o sekmadienį tai aišku reiks paaukot nd, nes pirmadienį informatikos kontras...