Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The "OR" Game

Featured Replies

Hello rjuli! :)

Örülök, hogy újra itt vagy! Irigyellek, hogy most nem kell suliba menned, bár én sem panaszkodom, mert legközelebb csak 26-án délután kell jönnöm dolgozni. :)

• Replies 33.8k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

of course, Juli!!! :kiss:

bling or blink?

szegény..de azért mégis dolgozni kell :/ és képzeld jan. 3-án kell majd csak suliba mennem!! :wink3: most úgy örülök, mertl nagyon aranyosak voltak a barátaim, örültek azoknak amiket vettem nekik, és ezt jó volt látni :) csak iszonyatosan fáradt vagyok, negyed órája keltem föl kb..OLYAN JÓ, hogy magyar vagy ;) angolul max 2 sort tudok írni... :stunned:

aw hungarian :rolleyes:

Bling!

Fix you Or Yellow?

Hello Will. Now Fix you. :)

bling :lol:

Ne aggódj! Azért látom elég jól megy az írás. Nekem is sűrűn kell a startlapos szótárat használnom, de hát így tanul az ember. ;) Jó, hogy itt vagy, jól esik a magyar szó. :lol: Azért ezt is elég sokáig tartott beírni... :D

Hello Will again! :kiss: I'm here at my work now,but fortunately I needn't come again tomorrow, only Monday afternoon... I'm on Holiiidaaaayyy with rjuli. ;) :D And you?

say wt?! :lol: :lol: ill say mosckos kurva anyad bazd meg :lol: :lol: :lol:

Will, Do you start again? You have got a dirty mouth... :lol:

no im just trying to speak in the same language u do... i just know those words only :embarrased:

Sorry, you're very nice than you try speak on my language... :kiss:

Who did learn these for you? She or he is a very funnv people... :)

Ne aggódj! Azért látom elég jól megy az írás. Nekem is sűrűn kell a startlapos szótárat használnom' date=' de hát így tanul az ember. ;) Jó, hogy itt vagy, jól esik a magyar szó. :lol: Azért ezt is elég sokáig tartott beírni... :D[/quote']

Na, én is gyakran használom a szótárat!!! :lol: :D Hát mondjuk azért nagy tanulásnak nem nevezném, mert 2 perc és el is felejtem :P Ja, nekem is olyan jó hallani hogy magyarul beszélnek hozzám :)

Neke is csak jegyzeteléssel megy... Tele vagyok mindenféle fecnikkel, mert megtanulni nincs időm...de mindegy...a lényeg, hogy megértik... :D Azért így könnyebb... :)

jaja.. jó ez az internetes szótár!! én csak megjegyzem és átírom ide :smug: aztán elfelejtem :P hát igen, a lényeg hogy megértik :smug: mondjuk már párszor így utólag visszanézve írtam érdekes dolgokat.. :dozey:

Szerintem én is...de sebaj. Azt hiszem, hogy én lassan hazaindulok, mert nem szeretném, hogy kidobjanak az épületből :D ,ezért ha már nem találkoznák (sajna otthon nincs gépem) akkor Kellemes Ünnepeket, sok ajándékot és még több kellemes percet mindenkivel akiket szeretsz... :blush: Remélem Szilveszterig még talizunk... Jó pihenést...Örültem neked...Szia... :kiss:

köszi!! neked is!!! Remélem én is, hogy még találkozunk!! Boldog Karácsonyt és boldog új évet (ha addig nem beszélnénk). jó pihenést ;) nagyon jó volt veled beszélni. szia :kiss:

igen..tudom. de ezt úgy bírom, hogy játékszabály:) de jó, hogy magyarul írtál :) ennek most tényleg nagyon örülök :)

boyaa english people english :P

English Or hungarian?! :lol: