October 6, 200817 yr Írom itt is hátha sokan olvassák akik érdeklődnek :) Megyek október 2. felében Londonba és be van tervezve egy Bakery-látogatás. Aki szeretné, hogy bedobjak egy levelet a skacok postaládájába tőle is, az írjon PMet és megbeszéljük, hogy juttatja el hozzám. Sylviától és tőlem tuti kerül valami abba a ládáába :D
October 17, 200817 yr Belekezdtem egy új keresztszemes himzésbe ami különleges, mert most Chris, Guy, Will, és Jonny arca lesz rajta. A neten találtam egy programot ami bármilyen képet megcsinál leszámolható mintaként és ez óriási segítség volt. Amint kész van megmutatom, de sokáig fog tartani.:)
October 27, 200817 yr Nem. :( Talán Iringónak már megérkezett. Ennyit még sosem néztem a postaládát! :laugh3: Nem értem, hogy miért tart ilyen sokáig.
October 31, 200817 yr Nekem se jött meg. Lehet hogy elkeverték a postán. Én jártam már így tavaly, volt egy levél amit nyár elején adtak fel és szeptemberben jött meg. Pedig belföldi volt.:( Olyan uncsi ez a szünet. Ha nem tanulok akkor a gépen alkotok vagy varrok.
November 8, 200817 yr Figyelem mindenki! Holnap azaz November 9. a Magyar 2 csatorna adja 18:50-től a Popsziget ismétlését amit a Coldplay-el csináltak! Tapadjon a képernyőre mindenki!:):D
December 25, 200817 yr Boldog Karácsonyt! :santa3: Szia zsu! :) Küldtem képeslapot, egyet a városról és egy karácsonyit. Régen gyűjtöttem őket, azokból választottam. :nice: