Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hungary

Featured Replies

Jó tudni, hogy akkor mások is így vannak ezzel. :P

Már csak koncertre kellene eljutni valahogyan. :D Remélem nemsokára kijön az új albumuk. :)

• Replies 1.6k
  • Views 125.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Én is.;) Idén karácsonyra igérték, de valami problémája volt a kiadójuknak a gazdasági válság miatt és késnek vele.:confused: nem tudom nézed-e a Megasztárt de a Liptai Claudiának volt egy olyan beszólása, hogy majdnem szétvertem egy széket. Azt meret kijelenteni hogy az egyik versenyben lévő zenekar, simán lekoncertezné szeretett zenekarunkat. Azt hittem felrobbanok.:veryangry2: tessék akkor virítsanak 8 Grammyt meg világszerte milliónyi rajongót!:P

Upsz. Az merte lenne.:D

Igen ezt hallottam :( . Hát remélem azért túl sokat nem kell várni vele.

Komolyan?! :O Hát ez... uh. Nem láttam. De ezek után nem is fogom nézni azt a szennyműsort :D... Pontosan ;)!

:lol: én inkább az X-faktort nézem. Sokkal jobb a szerkeztése a műsornak és nem a reklámra megy az egész műsoridő.:dozey:

Én csak az előválogatókat néztem, mert azokon jót lehetett nevetni :D. Meg talán majd a döntőket megnézem :)

A TV már csak ilyen... :rolleyes: :(

Ja, de képzeld el hogy az egyik lány a Fanni aki bekerült a 12-be abba a suliba járt ahova én járok.:lol: Mindig tudtuk hogy jól énekel. Televan plakátolva a suli vele.:cool:

:D:D

Nekem a Palcsó Tomi járt a sulimba :D

Tényleg? :D és mit reklámoznak rajta? :D

Tényleg? Az jó, őt szerettem.;) Na, a plakáton egy mosojgós kép van róla és a fekirat: SZAVAZZ FANNIRA!!;)

Jaja. Tök klassz a tablójuk :D

:D Micsoda előnnyel indul :P

:lol: Van még benne egy olyan aranyos srác, sajna nem tudom a nevét, de olyasmi hangja van mint Gary Lightbodynak, na meg szerény meg minden, meg cuki:embarrassed::rolleyes:

:D:D Tényleg? :O Még a végén ráveszel, hogy elkezdjem nézni ;) :D

Nézz bele holnap lessz, nem vesztesz vele semmit. Megtaláltam a videót róla.;) van még mit fejlődnie, de jó alapanyag.:D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VODYfChmUfA]YouTube - X-Faktor Hungary - Vastag Tamás 2010.09.04.[/ame]

Ezt még meg kell nézned, zseniális figura, ő is bejutott, mint pasi nekem nem lön be, de olyan figura:shocked2::

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=CRMWmcV6Hss]YouTube - X-Faktor Hungary - Király L. Norbert - You can leave your hat on[/ame]

Ez tetszik :). Majd megnézem, de szerintem csak YouTube-on. Este nem leszek itthon.

Jó a hangja, és helyes is :P :D

Na megtaláltam Fannit is.:) Picit nyálasnak tűnik de amúgy nagyon jó fej.;)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-gcPVLP1_RE&feature=related]YouTube - X-Faktor Hungary - Domokos Fanni - Mercy[/ame]

Érdekes jelenség az biztos :D. Amúgy nem rossz :)

Jó hangja van a csajnak is :D Szerintem nem nyálas :)

Uhh.... Kifogy tam a mondani valóból.:confused: Van valami ötleted?

Egyszer beszorult a WC-be.:laugh3: Én szóltam a takarítóknak.:P

Töröm a fejem :P.

:D Az kellemetlen lehet. Szerencsére velem még nem fordult ilyesmi elő :D. Pedig szoktam bénázni eleget :embarrassed:

Erról jut eszembe, én egyszer egy McDonald's-ban ragadtam bent.:D

Miután bezártam az ajtót a kezemben maradt a gomb, a zár meg be volt fordulva az ajtónak anyílásába, és nem tudtam visszarakni.:D 5 percet vártam mire feltűnt a szüleimnek hogy nem vagyok sehol se, asszem 6 éves voltam.:P