August 16, 200619 yr Ott laknak a rokonaid?? :stunned: Na most írigyellek nagyon!:P Én ott tölteném minden szünidőmet a helyedben:lol: Hát nagyon szeretnék én is oda elmenni, eddig mindig csak ők voltak itt Magyarországon. Majd ha idősebb leszek talán. Meg nem tudnak magyarul, mert a mama tesója aki tudott ő sajnos már nem él. És a felesége és gyerekei nem tudnak magyarul. De már elég jól megy az angol, szóval majd egyszer.
August 16, 200619 yr Láttam azt a filmet' date=' de hol volt benne Joni Mitchell? Rég láttam... :)[/quote'] A gyerekek anyja szerette ezt, és karácsonyra egy Joni Mitchell cd-t kapott a férjétől a nyaklánc helyett.
August 16, 200619 yr A gyerekek anyja szerette ezt' date=' és karácsonyra egy Joni Mitchell cd-t kapott a férjétől a nyaklánc helyett.[/quote'] Ja, már berémlett!! :) A mutter volt az Emma Thompson.
August 19, 200619 yr és hiába mondod hogy sosem kérted és hiába mondod hogy azt nem lehet és te hiába látod hogy szép az élet ha nem látja senki más cseszheted vége.
August 23, 200619 yr A többiek nevében nem beszélhetek:P Én amúgy jól vagyok.. Lassan kezdődik a suli...:\ mi újság veled?
August 24, 200619 yr Hát jah... még 1 hét. Én is jól vagyok. Kaptam egy csomó coldplay b-sides-ot, és nagyon tetszenek:) Coldplayt hallgatok:) és kötelezőt olvasok:(
August 25, 200619 yr Hát jah... még 1 hét. Én is jól vagyok. Kaptam egy csomó coldplay b-sides-ot' date=' és nagyon tetszenek:) Coldplayt hallgatok:) és kötelezőt olvasok:([/quote'] hat nekik vannak a legjobbak,hallotat the one i love vagy for you?