Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hungary

Featured Replies

kizárták a Fradit :bigcry:

mocskos MLSZ :veryangry:

Igen!!!:veryangry:

Matthäus már annak idején megmondta hogy ez a Kisteleki csak árt az amúgy sem dicsfényben tündöklő magyar focinak...akkor mindenki azt mondta hogy ez hülyeség...:thinking:

• Replies 1.6k
  • Views 126.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Csak én nem figyeltem ezt a meccset? :P

Azt hittem arról beszéltek..:rolleyes:

igazábol már kb félórát ülök a gép előtt olvasom a fórumot az NSO-n és nem tudok megszólalni...nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek...EZ MÁR SZÁNALOM. hogy lehetett idáig jutni???

Igen....egyes emberek azt gondolták "nem lehet kizárni a fradit?! na majd mi megmutatjuk"

Persze mindenféle komolyabb indok nélkül szerintem....azt írják szerdán közlik a részleteket...hát kíváncsi leszek

igazábol számomra teljesen érthetetlen a kizárás:

1. a Ferencváros május 31-én, másodfokon (!!!!!!! ami azt jelenti: nem megváltoztatható a döntés) megkapta a licencet, de azután (szabályellenesen) elvették ezt a licencet...most akkor mi van?

szabálysertés történt, akárhogy is nézzük a dolgot...

2. ha kizárják a Fradit, akkor a másik 5 klubot, amely nem kapta meg a licencet anno, is ki kell...szabály szerint

3. az MLSZ hibá(ka)t követett el ebben az ügyben, szóval jó lenne, ha lemondana az egész vezetői kar...

4. Mészöly Kálmán a licenc bitottság egyik tagja, a fia Géza a Vasas vetetőedjőze (a Vasas kiesett tavaly, de most azzal, hogy az FTC kizárták, visszakerült)

már ez a tény gyanús

5. szerintem annyi a magyar-horvát EB pályázatnak...

Szerintem meg úgysem fogjuk mi megrendezni se az EB-t a horvátokkal, se az olimpiát..

A reklámok közül a legjobb a Kovács Katalin és Janics Natasa páros dumája. :D Janics Natasa olyan intelligensen úgy kezdi a beszédét, hogy "Na figyeljetek most ide.."

igazábol már kb félórát ülök a gép előtt olvasom a fórumot az NSO-n és nem tudok megszólalni...nem is tudom' date=' hogy sírjak vagy nevessek...EZ MÁR SZÁNALOM. hogy lehetett idáig jutni???[/quote']

:kiss:

A reklámok közül a legjobb a Kovács Katalin és Janics Natasa páros dumája. :D Janics Natasa olyan intelligensen úgy kezdi a beszédét' date=' hogy "Na figyeljetek most ide.."[/quote']

:lol: Azt láttam én is a tv-ben...Nem tudtam, hogy most sírjak vagy nevessek :sick:

A Coldplay chat a Coldplay.com-on van. Nem fórum, hanem chat. Angol. És nagyon jó fejek vannak ott, a világ minden részéről.

Ja oké. ezt még annyira nem ismerem. De én azt is szeretem.

hi to all the magyars........i watched this morning the european swimming championships from the Balaton lake........:D

Ja oké. ezt még annyira nem ismerem. De én azt is szeretem.

Ez a fórum sokkal jobb az biztos és itt többen is vannak, meg jobb fejek is:)

hi to all the magyars........i watched this morning the european swimming championships from the Balaton lake........:D

Oh yes it's in Hungary!:cool: I don't like swimming too much:rolleyes:

:lol: Azt láttam én is a tv-ben...Nem tudtam' date=' hogy most sírjak vagy nevessek :sick:[/quote']

Én a röhögést választottam ;)

Will és Ella

Anouk,Will,Ella,Marina, Mariana, Nic..... :P

Anouk' date='Will,Ella,Marina, Mariana, Nic..... :P[/quote']

Tracie,Angie,Judy,Nicko,Kristina,Steph,Kara,Zorana,Mark,Rick...:p

rosszam irtad a Nik nevét.ez baj ha meglássa!

Tracie,Angie,Judy,Nicko,Kristina,Steph,Kara,Zorana,Mark,Rick...:p

rosszam irtad a Nik nevét.ez baj ha meglássa!

Tudod ez egy másik Nic;)