July 25, 200619 yr kizárták a Fradit :bigcry: mocskos MLSZ :veryangry: Igen!!!:veryangry: Matthäus már annak idején megmondta hogy ez a Kisteleki csak árt az amúgy sem dicsfényben tündöklő magyar focinak...akkor mindenki azt mondta hogy ez hülyeség...:thinking:
July 25, 200619 yr igazábol már kb félórát ülök a gép előtt olvasom a fórumot az NSO-n és nem tudok megszólalni...nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek...EZ MÁR SZÁNALOM. hogy lehetett idáig jutni???
July 25, 200619 yr Igen....egyes emberek azt gondolták "nem lehet kizárni a fradit?! na majd mi megmutatjuk" Persze mindenféle komolyabb indok nélkül szerintem....azt írják szerdán közlik a részleteket...hát kíváncsi leszek
July 25, 200619 yr igazábol számomra teljesen érthetetlen a kizárás: 1. a Ferencváros május 31-én, másodfokon (!!!!!!! ami azt jelenti: nem megváltoztatható a döntés) megkapta a licencet, de azután (szabályellenesen) elvették ezt a licencet...most akkor mi van? szabálysertés történt, akárhogy is nézzük a dolgot... 2. ha kizárják a Fradit, akkor a másik 5 klubot, amely nem kapta meg a licencet anno, is ki kell...szabály szerint 3. az MLSZ hibá(ka)t követett el ebben az ügyben, szóval jó lenne, ha lemondana az egész vezetői kar... 4. Mészöly Kálmán a licenc bitottság egyik tagja, a fia Géza a Vasas vetetőedjőze (a Vasas kiesett tavaly, de most azzal, hogy az FTC kizárták, visszakerült) már ez a tény gyanús 5. szerintem annyi a magyar-horvát EB pályázatnak...
July 25, 200619 yr Szerintem meg úgysem fogjuk mi megrendezni se az EB-t a horvátokkal, se az olimpiát..
July 25, 200619 yr A reklámok közül a legjobb a Kovács Katalin és Janics Natasa páros dumája. :D Janics Natasa olyan intelligensen úgy kezdi a beszédét, hogy "Na figyeljetek most ide.."
July 26, 200619 yr igazábol már kb félórát ülök a gép előtt olvasom a fórumot az NSO-n és nem tudok megszólalni...nem is tudom' date=' hogy sírjak vagy nevessek...EZ MÁR SZÁNALOM. hogy lehetett idáig jutni???[/quote'] :kiss:
July 26, 200619 yr A reklámok közül a legjobb a Kovács Katalin és Janics Natasa páros dumája. :D Janics Natasa olyan intelligensen úgy kezdi a beszédét' date=' hogy "Na figyeljetek most ide.."[/quote'] :lol: Azt láttam én is a tv-ben...Nem tudtam, hogy most sírjak vagy nevessek :sick:
July 26, 200619 yr A Coldplay chat a Coldplay.com-on van. Nem fórum, hanem chat. Angol. És nagyon jó fejek vannak ott, a világ minden részéről.
July 26, 200619 yr hi to all the magyars........i watched this morning the european swimming championships from the Balaton lake........:D
July 26, 200619 yr Ja oké. ezt még annyira nem ismerem. De én azt is szeretem. Ez a fórum sokkal jobb az biztos és itt többen is vannak, meg jobb fejek is:)
July 26, 200619 yr hi to all the magyars........i watched this morning the european swimming championships from the Balaton lake........:D Oh yes it's in Hungary!:cool: I don't like swimming too much:rolleyes:
July 26, 200619 yr :lol: Azt láttam én is a tv-ben...Nem tudtam' date=' hogy most sírjak vagy nevessek :sick:[/quote'] Én a röhögést választottam ;)
July 26, 200619 yr Ez a fórum sokkal jobb az biztos és itt többen is vannak' date=' meg jobb fejek is:)[/quote'] Will és Ella
July 26, 200619 yr Anouk' date='Will,Ella,Marina, Mariana, Nic..... :P[/quote'] Tracie,Angie,Judy,Nicko,Kristina,Steph,Kara,Zorana,Mark,Rick...:p rosszam irtad a Nik nevét.ez baj ha meglássa!
July 26, 200619 yr Tracie,Angie,Judy,Nicko,Kristina,Steph,Kara,Zorana,Mark,Rick...:p rosszam irtad a Nik nevét.ez baj ha meglássa! Tudod ez egy másik Nic;)