March 24, 200620 yr Nem olyan sokat :D Csak suli időszakban ha haza jövök nincs túl sok dolgom. De mostanában nem nagyon írkálok ide:P Úgy 2 hónappal ezelőtt azért durvább volt a helyzet :D
March 24, 200620 yr hoppá :D mik derülnek ki :P nekem sincs sok dolgom, elhiheted, de én ilyenkor leülök és bambulok, 5 perc rá és el is alszom :D vagy ha valahogy ébren maradok akkor elmegyek a tékába vagy kajáért :)
March 24, 200620 yr :D Az jó. Meg aztán azért sem írkálok nagyon mert akikkel beszéltem azokkal mostmár msn-en társalgunk ;)
March 24, 200620 yr Hát én nem tudnék társalogni nagyon, mert az angol szókincsem egyenlő egy kétévesével..:P De te nem leszel ideges amikor egyszerre öten- hatan írnak? Én igen:D
March 24, 200620 yr Az én angolom se a legjobb. Sokmindent megértek, bár annyira tudnám beszélni is:wacko: Ami meg az msn-t illeti. Azt meg lehet szokni :D
March 24, 200620 yr Megérteni én is megértem. Nagyjából. De beszélni, az már nehezebb. Értem :) na én most megyek szia :)
March 25, 200620 yr Akkor jó:) Elég ha én értem :rolleyes: És Ella természetesen:lol: yes,ur right:laugh1:
March 31, 200620 yr Szia Gábor! Holnap április elseje..:D Mi ma próbáltuk a tanárainkat szivatni, de semelyiknek sem tetszett, mert az egyik irtózik a víztől, a másik meg egy karót nyelt banya. :)
March 31, 200620 yr Szia Gábor! Holnap április elseje..:D Mi ma próbáltuk a tanárainkat szivatni, de semelyiknek sem tetszett, mert az egyik irtózik a víztől, a másik meg egy karót nyelt banya. :) :laugh1:
March 31, 200620 yr Szia Gábor! Holnap április elseje..:D Mi ma próbáltuk a tanárainkat szivatni, de semelyiknek sem tetszett, mert az egyik irtózik a víztől, a másik meg egy karót nyelt banya. :) Szia Juli!! :) Igen holnap elseje:lol: Mi is csináltunk hasonlókat régebben de most fősulin valahogy nem díjaznák a dolgot :laugh3: Amúgy hogy vagy? :)
March 31, 200620 yr Te vagy az a férfi akire mindig is vágytam, Gábor!!!!!!!!! :rolleyes: :laugh4: sorry
April 6, 200620 yr Szia Juli!! :) Igen holnap elseje:lol: Mi is csináltunk hasonlókat régebben de most fősulin valahogy nem díjaznák a dolgot :laugh3: Amúgy hogy vagy? :) Kösz jól. Van egy kis arcüreggyulladásom is, de megvagyok vele. :) Te?
April 7, 200620 yr Ó arcüreggyulladás:( Az nem túl jó:( Nekem még a hála a jó égnek még nem volt soha :) Remélem nem is lesz. Amúgy jól vagyok köszi. Közeledik a suli vége:lol: Aztán meg vizsgák:sick: Na de nem bánom azért annyira nem olyan nehezek....szóval megoldható;) És te mit csinálsz mostanában?
April 7, 200620 yr Én már megszoktam, észre se vettem volna, ha nem fáj folyton a fejem, meg a többi, de nem részletezem, mert elmegy az étvágyad..:D A klórra érzékeny vagyok, így az alsós kötelező úszásaim után folyton kórházba jártam, mert kijött az arcüreggyulladás :) Mostanában elkezdtem járni kosarazni! Eddig lusta voltam, de végül rászántam magamat erre a döntő lépésre :D Pénteken és hétfőn járok, másfél óra. Szerintem egész jó. :) Te mit csinálsz mostanában?
April 7, 200620 yr Szia Juli!:) A kosárlabda az jóó:lol: Én focizni jártam de abbahagytam mert már nem volt kedvem csinálni....sok edzés....meg új edzőt kaptunk akit hát hogy is mondjam nem igazán kedvelek :D Most maradt a suli. Mellette elkezdtem járni egy tanfolyamra is. Kereskedő-Boltvezető:cool: Egész jó bár néha kissé uncsi:) Heti kétszer van úgyhogy nem olyan vészes. Most nemrég értem haza róla:) Nem tervezem hogy boltot nyitok de később még jól jöhet :D