April 10, 200620 yr igen, mi nagyon buták vagyunk, ezért nem is érdemeljük meg, hogy nekünk írj, így hát egy logikus döntésed maradt: nem kell ide többet írnod ;)
April 10, 200620 yr :thinking: mi bajon volna vele' date='tudom hogy nem magyar azért mondom hogy a magyarja nagyon jó,de itt nagyon buták vagytok,nem is értetek szókot csak áaaaaaaaaaaaaah[/quote'] Nos igen mi nem "értünk szókot" szóval igazán nem kell ide írnod:D Semmi bajunk nem lenne veled ha nem olyan szépen kezdesz el írni ide mint ahogy tetted ezt. A másik pedig....hogy lehetne jó a magyarja, hiszen nem is tud te észlény:confused: Egy szó mint száz megvagyunk mi a kommentjeid nélkül is szóval.......VISZLÁÁÁT:D
April 11, 200620 yr igen' date=' mi nagyon buták vagyunk, ezért nem is érdemeljük meg, hogy nekünk írj, így hát egy logikus döntésed maradt: nem kell ide többet írnod ;)[/quote'] én nem gondoltam komolyan ,de tik igazán bunkók vagytok amit nemhittem(ilyen nincs)
April 12, 200620 yr lol Már épp ideje volt megmondani neki hogy nem kívánatos személy ebben a topic-ban :D
April 12, 200620 yr Engem már nagyon idegesített. De úgy látszik ez a kis szarzsák még mindig idejön..
April 13, 200620 yr Én szerdán megyek újra. :P Jó nekem mi? :D Jó bizony:P Nekem még ma is volt, és már kedden megint lesz:sick:
April 18, 200620 yr Hamarosan második forduló a választásoknál :D A Fidesznek semmi esélye:P Legalábbis remélem.... De érdekel ez itt valakit is?:rolleyes:
April 19, 200620 yr Én sem nagyon de most voltam először szavazni úgyhogy ez egy kicsit érdekesebbé teszi:D
April 19, 200620 yr engem érdekel, de csak 2 év múlva szavazhatok :( kívancsi leszek,hogy a FIDESZ tud-e meglepetést okozni, nem nagy a valószínűsége, de mégiscsak