May 15, 200620 yr Author hahahha...bijeli miš igra prljavo ...:P hahaha.. kiddin' ....neego..karte ti dođu za franza točno 230 kn...ili je to samo bilo u pretprodaji hmm..? ... mah,evo ti link :) http://www.iskon.hr/glazba/najava/page/2006/04/24/0038006.html enjoy :) karte su 280kn, u pretprodaji su bile 210.;)
May 15, 200620 yr Ma pusti ga, to se moj kolega zajebavo na informatici, da vidi koliko mu treba da bude zbanan, valjda je to vidio na abandoniji.
May 16, 200620 yr da daaaa...sad se izvlači i na kolegu ??? :P hehehee... duhovit ti je frend nema tuuuu... no, ću ja vidit tu sliku bikea već jednom??!! :D tralalaa...
May 16, 200620 yr Pa kad lik sluša Pinky Floyd, šta drugo da kažem:laugh3:, ma neznam ako je nađem, i nije neš mnogo, baš ga i nevozim u zadnje vrijeme.
May 16, 200620 yr No no nemoj se sad izvlačit istina je rečena :D Molim lijepo Bijeli_Mis a ne Bijeli_Miš je to izjavijo, a taj lik si ti bio. :thinking2: U CRNOJ IZVEDBI
May 16, 200620 yr To ja mogu i zaprave, samo nikom ne želim nabijati komplekse ja nego šta da mogu.... samo nisam svjestan svojih potencijala.:smug:
May 17, 200620 yr hahaha...ajooj...'...to mogu i ja zaprawo samo ne želim nabijati komplekse..' hahahaha... joj munjooo:P neego..bike mi je totalno zakon... ( k vragu :P ) a ne kužim se bash u bmx-iche ali onaj..diamondback ignitor fx aaa predobro.....ali moj piiinky rulz..nema tuu... :D http://img.epinions.com/images/opti/21/22/2002_Diamondback_Ignitor_FX-bikes-resized200.jpg i kme..nema veće slike:( ...
May 17, 200620 yr Volio bi si još nabaviti freestyle skateboard, onaj malo manji od standardnog, za trikove na zemlji ko što ih Rodney Mullen radi, direktno iz Švedske.Bijo bi tad totalno kuuul, ono šta's to napravio kickflip, meh gledaj moj spacewalk to 360 impossible out!:lol:
May 18, 200620 yr To ja mogu i zaprave, samo nikom ne želim nabijati komplekse Znači na tebe se ne odnose zakoni fizike?? :o
May 23, 200620 yr Ljudi sutra je norijada, jeli tko od vas maturant? Mi smo sad najstariji na školi, pošto 4ti odlaze.:smug:
May 24, 200620 yr Ja ću treći....treći, to mi je već nekako wooooooow. ah, blago se maturantima kako im je danas bilo lipo.....po cilo jutro su bili na kavama, pa nakon toga su se malo okupali u fontani na Rivi....
May 25, 200620 yr za razliku od zagrepčana naši maturanti su imali odlično vrijeme...tek je kasnije nakon svirke navećer počela malkoc sipit kiša... neg , ja tjela reć da sam čula da je vrlo moguće da će na sljedećoj turneji koldplej posjetit i nas :) :) :) znate nešt više o tome??
May 25, 200620 yr Eh samo da odvalim 5000ti post!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!