August 22, 200619 yr a baš...ko da će mene slušat :D heh tek sam sad skužila da se kod kineskih fanova ne može čitat šta pišu...da...eto koliko mi je dosadno hehe, sami upitnici, da. :lol: Vjerojatno bi trebali skinuti onaj neki plug-in pa bi mogli vidjeti te zankove, no kakve koristi od toga. :thinking: Dajrekshn, nisam niti ja previše pijančevao na maturalcu, no jednom kad počeneš, ne možeš stati. Posebno španjolsku Sangriu na plaži. Predobro. :P:D Princezo, a što je tebi tako dosadno? Net je velik, prevelik zapravo. Ja uvijek nađem neku zabavnu glupost. :cool:
August 22, 200619 yr Princezo, a što je tebi tako dosadno? Net je velik, prevelik zapravo. Ja uvijek nađem neku zabavnu glupost. :cool: eh nemam pojam...prelijena sam za istraživanje...uglavnom se muvam samo po blogovima i forumima u zadnje vrijeme...a znam da kad počne škola se neću moći odvojiti od kompa...heh onda mi neće biti dosadno :D btw. kak se zoveš? ja sam prije mislila da si iz Islanda :D :D ...
August 22, 200619 yr Author hehe, sami upitnici, da. :lol: Vjerojatno bi trebali skinuti onaj neki plug-in pa bi mogli vidjeti te zankove, no kakve koristi od toga. :thinking: Dajrekshn, nisam niti ja previše pijančevao na maturalcu, no jednom kad počeneš, ne možeš stati. Posebno španjolsku Sangriu na plaži. Predobro. :P:D Princezo, a što je tebi tako dosadno? Net je velik, prevelik zapravo. Ja uvijek nađem neku zabavnu glupost. :cool: ne ne..ja i alkohol se jako volimo. :thinking:
August 22, 200619 yr eh nemam pojam...prelijena sam za istraživanje...uglavnom se muvam samo po blogovima i forumima u zadnje vrijeme...a znam da kad počne škola se neću moći odvojiti od kompa...heh onda mi neće biti dosadno :D btw. kak se zoveš? ja sam prije mislila da si iz Islanda :D :D ... Da, i ja sam u zadnje vrijeme po blogovima. :rolleyes: Zovem se Hrvoje, i nisam s Islanda. Pokušavam otputovati ondje, ali je preskupo. :veryangry2::P
August 24, 200619 yr Zovem se Hrvoje, i nisam s Islanda. Pokušavam otputovati ondje, ali je preskupo. :veryangry2::P eheej Hrvoje ..ja sam Iva :) nikad ne znaš...možda jednog dana, island ti neće pobjeći :)
August 29, 200619 yr Mda vratili se mi, bilo oke, moglo je i bolje da smo naprimjer bili u Swenskoj, ali nežalim se previše, osim što mutavi tele2 nema roaming tamo(eto upozorenja za one koji idu), i izgleda da im je engleski dosta stran, osim ako to naravno ne rade namjerno.
August 31, 200619 yr Author vratih se i ja. par tucha, koja razbijana arkada, par stotina eura nestalo, puno plesa i becherovke.
February 11, 200719 yr Umro nam je siroti topic. Jadan. Čak je na treću stranu uspio pasti. Pokoj mu duši.
June 25, 200718 yr nisam dugo bila malo posjetiti vas :) ... kak ste svi ? :) ... josh aktualni coldplay? :D
June 29, 200718 yr hej evo i mene!!! jel znate da baš hrvati snimaju coldplay film? mislim da smo ipak najnapredniji fanovi haha pozdrav!!!! masha
July 22, 200718 yr hej evo i mene!!! jel znate da baš hrvati snimaju coldplay film? mislim da smo ipak najnapredniji fanovi haha pozdrav!!!! masha Coldplay film? Kako bi to trebalo izgledati? :thinking:
July 23, 200718 yr Coldplay film? Kako bi to trebalo izgledati? :thinking: khmlošekhm. Nemam previše pouzdanja u tu produkciju. Kako god - nek' se narod veseli.
May 24, 200818 yr nedostaje mi ova (polumrtva) tema :( nisam bash duuugo bila ovdje, nice to be back :)