Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

As tai labai nooriu, stengsiuos visom keturiom ten papult ;D

• Replies 2.8k
  • Views 190.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Coldplay į Lietuvą atvažiuos, kai pasens, kaip ir visos kitos grupės :D

Varšuva yra tikrai labai netoli...

P.S. Sveiki, kiek čia mūsų bebūtų :)

Labas;D

As ir manau, kad netoli, todel galima nuvaziuot ;D

Nežinau, nesu tokia didelė fanė, kad taip toli trenkčiaus :P

o jus žadat važiuot? :nice:

Na, aš tai bandau maldaut tėvų, už Kalėdas ir gimtadienį ir sielą...

Tik kas labai trikdo, tai ar perkant bilietus internetu iš AlterArt bus nuskaičiuotas tarptautinio pervedimo mokestis.. Gal turit patirties su tokiais pirkimais?

as lygiai taip pat ;DDD

vat irgi norejau paklaust kaip ten del tu apmokejimu, labai ten daug nuskaiciuoja?;O

Žinok, joo, daug. 80-90 Lt. Rašiau emailą į banką tikslintis (o tie bjaurybės tinginiauja, neatsako). Nes kaina tuomet gaunasi baisi, o juk dar ir už lovą reiktų pervedinėt, dar nuskaičiuotų tiek pat. Skaičiuoju, planuoju jau ketvirtą dieną :thinking: ir tie bank charges kaipir vienintelė kliūtis.

O šiaip, iš kokio miesto esi?

Nepigiau būtų ten nuvažiuot ir prieš pat koncertą nusipirkt iš perpardavinėtojų bilietus? Mano sesė taip darė, kai važiavo į Oslą, į Bon Jovi koncertą. Mažai, ką brangiau išėjo nei reali bilieto kaina ;)

Nenoriu rizikuot, kad nebus bilietų ar tik prastose vietose, ar tuo labiau netikri, nes per euforiją nieko nesuuosčiau.

As is vilniaus ;D

As irgi bijociau taip rizikuot, kazkaip tikrai nesmagu butu, jei jau vaziuot, tai 100 procentu isitikinus ;D

blem, kazkaip rimtai reik su tais skaiciavimais cia susizinot..

Buvus ten, grazus, bet kai turi tiksla varyt i koncerta, tai tas miestas visai ne galvoj ;DDD

jeigu taip kaip lietuvoj su bilietais, tai dėl blogos vietos gali nepergyventi, nes kad ir kokį bilietą nusiperki, gali eit į stovimas vietas. Nebent užsieny ten griežčiau :|

girdejau kazka, kad ten tipo bus kaip ir VIP bilietai, kurie visai arti scenos, nu aisku ju maziausiai ir jie brangiausi, tai manyciau, ten griezciau bus ;/

P.S Per ehr db groja Charlie Brown!!Ouuuuu, kaip faina ;D

Aš iš Kauno ;)

Va, DNB man atrašė "Informuojame, kad atsiskaitant kortele internetu tiesiogiai, t.y. įvedant CVV kodą, tarptautinio pavedimo mokesčio mokėti nereikia.

Tarptautinio pavedimo mokestis yra mokamas tuo atveju, jei yra atliekamas pavedimas nurodant gavėjo duomenis, sąskaitos numerį, banko rekvizitus." Tai... kaip ir nėra? :awesome:

Man irgi miestas ne galvoj, po koncerto bus laiko pablūdyt. Ir taip, VIP yra VIP ir manau, ten griežtai žiūrės, juk tikrai, ne Lietuvėlė ir grupė neprasta, sakyčiau :laugh4:

Hm, pas mane tai Swed bankas, idomu kaip ten ;DD

As tai vis pasiziuriu dar ar nera lietuvoj tipo kaip kelioniu agenturos buna veza i koncertus, bet nieko nera, bet manau be tu agenturu pigiau apsieis...

Kiek zinau, bilietas traukiniu i varsuva kainuoja 50lt, o su studento pazymejimu 25lt, tai labai prieinama ;D

Have yourself a Merry little Christmas!

Su šventėm...;) tikiuosi gerai atšventėt :>

Hm, pas mane tai Swed bankas, idomu kaip ten ;DD

As tai vis pasiziuriu dar ar nera lietuvoj tipo kaip kelioniu agenturos buna veza i koncertus, bet nieko nera, bet manau be tu agenturu pigiau apsieis...

Kiek zinau, bilietas traukiniu i varsuva kainuoja 50lt, o su studento pazymejimu 25lt, tai labai prieinama ;D

Klaipėda-Vilnius su pažymėjimu 25lt kainuoja.....

Aš iš Kauno ;)

Va, DNB man atrašė "Informuojame, kad atsiskaitant kortele internetu tiesiogiai, t.y. įvedant CVV kodą, tarptautinio pavedimo mokesčio mokėti nereikia.

Tarptautinio pavedimo mokestis yra mokamas tuo atveju, jei yra atliekamas pavedimas nurodant gavėjo duomenis, sąskaitos numerį, banko rekvizitus." Tai... kaip ir nėra? :awesome:

Man irgi miestas ne galvoj, po koncerto bus laiko pablūdyt. Ir taip, VIP yra VIP ir manau, ten griežtai žiūrės, juk tikrai, ne Lietuvėlė ir grupė neprasta, sakyčiau :laugh4:

na su VIP tai visai kas kita :P

Parasyta, kad 50 lt kainuoja su autobusu, o per puse bus 25;D

Čia nebent kokia akcija, nes...wau :lol:

Na, kur Naujus planuojat švęst? Aš tai į Vilnių varysiu su sese ir keliais draugais :)

Šaunu :nice:

aš tai į Platelius. Pirty, su draugais. Buvo pasiūlymas Vilniuj, bet noriu pabūt savam krašte kiek galima ilgiau :)