Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 190.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

aha :lol:

miegojau iki puse 12 šiandien ;O galvojau pabusiu vėliau :wideeyed:

Tau gerai, o mane tai prikėlė buvo truputį po 9, kai telefonu skambino močiutė..bet tik pabudau ir nėjau atsiliept, (mama buvo išėjus) žinojau, kad vėliau vėl paskambins :D

:P aš viena namuose, tai galėjau miegot kiek norėjau :dance:

bet vistiek miego noriu :blank:

A, tau gerai ;) bet jau šiandien ir diena-apsiniaukę, į lauką neišeisi, namie šalta, migdo... :thinking: ot, tai pavasaris dar drįsta vadintis...

aha, norėjau į lauką išeiti, bet pasisukiojau 3 sekundes ir grįžau atgal :lol:

:D Na, tai kaip tau savaitgalis praėjo? Ką gero nuvekei? ;) Man tai šįkart kažkoks keistas buvo-šeštadienį atrodė, kad sekmadienis, o sekmadienį, kad šeštadienis, nuo oro permainų galvą skauda ir daug mokintis :confused:

Sekmadienis man tai kaip visada depresijos diena :confused:, bet šeštadienį tai kiek linksmiau praleidau- su draugais, o ką tu nuveikei? :)

Na, šeštadienį buvo prastas oras, tai biskį kaime pabuvau, padariau lietuvių nd, paskui namie sėdėjau ir tv žiūrėjau :D sekmadienį toliau dariau nd, šįkart istorijos. Paskui f-1 žiūrėjau, paskui į parduotuvę važiavom, paskui vakarienę valgiau, paskiau knygą skaičiau ir ėjau miegot, prieš tai dar biskį Šindlerio sąrašo pažiūrėjus :D

Jo, tikrai :D va, šiandien buvau pirmoje pamokoje vairavimo teorijos ;) O ką tu gero nuveikei? Kaip sekasi egzaminams ruoštis? :)

Brolis naują mašina šią savaitę nusipirko, tai dabar visi dar labiau spaudžia, kad teises išsilaikyčiau >.<

Šiandien į trečią pamoką tereikėjo, ryt penkios pamokos, ketvrtadienį trys, tai laisvėja grafikas po truputį :rolleyes:

Kuo arčiau egzaminai artėja tuo labiau visiems nusišvilpt. Žinau, baisiai skamba, bet keik girdėjau kad ir kitoms laidoms taip pat buvo, kad mokslo metų pabaigoje visi per daug atsikvėpė, tik paskutinę savaitę pradėjo kažką mokintis. :uneasy:

Jo..čia kaip mano sesė sako, kad univere daug sunkesni egzaminai nei brandos. Sakė nėra čia ko pergyvent, bus ir sunkiau :D

awww paguoda xD

na jo iš tikrųjų, visi džiaugsimės pabaigę mokyklą pagaliau, bet univrsitete nauji pavojai prasidės.... >.<

Jo, bet visas gyvenimas pilnas pavojų. Aš tai noriu kuo greičiau mokyklą pabaigt, nes čia žmonėmis mokinių nelaiko...ir žlugdo talentingus žmones, ir nervuoja netalentingos mokytojos.. :thinking:

na jo, tiesą sakai, visokių mokytojų yra, Ypač dabar nervina, kai dvyliktoj klasėj, kai nelaikai tos pamokos egzamino, tereikia tik pažymio ir tave mokytojas visaip bando žlugdyti, tai ka aš žinau :uhoh2:

OO...tokie mokytojai, tai žiauru...keisti, tokie, kur mėgsta mokinius žlugdyt, arba kur susitart neina, kaip su mūsų auklėtoju, jokių nuolaidų nedaro. :dozey:

Mums tai kaip tik pakliūva pačios geriausios auklėtojos :heart:. Tiek nuo 5 iki 10 kalsės buvo nuostabi, tiek dabartinė :rolleyes:

Tai tau gerai :) Aš tai jau kokias 4 pakeitus nuo pirmos klasės skaičiuojant :D Jau visko mačius :D

aš pradinių klasių mokytojos nelabai atsimenu, po to penktoj klasėj turėjom kitą auklėtoją, bet ji išvyko į Daniją po metų. Bet ir ta buvo labai gera :P

Jėėėė, daugiau ketvirtadieniais nebereikės eiti į mokyklą :dance:

dvidešimt.....kažkelintą :lol: atvirai pasakius datos neatsimenu :awesome:

Hmmm..nesuprantu, kad čia yra forumas ar mūsų dviejų čatas? :dozey: Kaip dėl manęs, tai dviese galim ir private pasirašinėt, o tai čia dabar norim iki 100 puslapių padaryt :D

:D pala, kiek sakei čia puslapių buvo kai atėjai? :lol: