Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

aš tai visą savaitę pragulėjau lovoj :| nenoriu net prisimint :(

• Replies 2.8k
  • Views 190.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

O...tai užjaučiu. :( aš tai lovoj beveik negulėjau. Kadangi, taip sakant, praradau balsą trečiadienį, o atgavau tik šeštadienį, tai visą tą laiką su kuo tik galėjau susirašinėjau per skype ir pan :D Dar net klasiokas žvengė, sako tu eik geriau pagulėt, o ne prie pc sėdėk :D o aš negaliu gulėt ir nieko neveikt kadangi temperatūros neturėjau, tai vaikščiojau iš kampo į kampą.

Beje, last.fm įsigijau ;)

tai tau dar gerai :| aš tai su aukšta temp. bet žiauriausia, kad brolis dar labiau sirgo, tai neturėjau kas manim pasirūpintų :|

man atrodo ir aš last fm turiu, bet nenaudoju :thinking:

hahah tiesa :lol:

mama susirgo praeitą sav. mes pabuvom su ja 2 dienas: užsikrėtėm. tėtis su ja praleido visą laiką: nieko :snobby: paranormal activity

Mano visa šeima sirgo prieš Kalėdas, man atrodo, tik aš nesirgau, tai dabar atsiėmiau :D šiaip jau beveik pasveikus, bet kai nueinu į mokyklą, tai kaip tik kosulys užima, tai tikriausiai baisiai atrodo iš šono :D

kosulys ir yra žiauriausias :confused:

kažkada kino teatre buvo užėję...:|

kine buvom tik aš ir mano brolis, tai tik jį panervojau :lol:

aaa...tai net dviese buvot :D pas mus, kai nueini į kino teatrą, tai jei ne premjera, tai kokie 6-7 būna žmonės :D

jo butent xD

užvakar buvau, tai buvom 5. taip fainiau :lol:

tą kart kai su broliu tai "inception" o ketvirtadienį tai viena buvau "battle: los angeles" :)

aa,,aš inception irgi buvau kino teatre ;) o battle: los angeles tai net nežinau, tokio :D

aš visada norėjau pamatyt siuabo filmą kino teatre ir "battle: los angeles" tai arčiausiai siabiako ką galėjau rasti. Nebuvo baisus, bet labai patiko <3

jo bet per kompą žiūrėjau, tai nelabai įsijaučiau. Ir šiap mane labai sunku su filmais išgąsdinti :P

o tau ar patiko? :nice:

aš ir per kompą žiūrėjau. Šiaip suintrigavo, nes buvau tik trumpam įsijungus pažiūrėt, kol gėriau arbatą, nesiruošiau viso žiūrėt, bet paskui "užsikabinau". Patiko, bet truputį gąsdinantis ;)

o gal šiaip žinai kokių gerų siaubiakų? :lol:

Hm..ką žinau, aš šiaip juos nelabai žiūriu... nors man patiko Final Destination, The Frighteners, Sleepy Hollow :)

kažkokį vanishing on the seventh street parsiunčiau gal sueis :lol:

Dabar nieko ypatingo.

Kątik grįžau iš erasmus atrankos. Kitam pusmečiui į Belgiją išvažiuoju :stunned: