Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

da polish zone/ strefa polska

Featured Replies

Hehe, jakoś musze zareklamować moje forum. Tzn bardziej zalezy mi na stronce, która jest już prawie gotowa. Coralinaaaa, jaki masz nick na parachutes.fora.pl??

Zgaduj do trzech, coldplayerpl :smug:

Rzeczywiście, coś tu pustawo... :/

Ale to jest Da Polisz Zone-nasza narodowa chluba!! Tu musi być ruch :wink3: ;)

• Replies 774
  • Views 76.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Spojrzałem na liste miast/krajów, do których w tym roku przyjedzie Coldplay. Wkurza mnie to, że zawsze omijają Polskę, a śmiesznej francji czy szwabom grają po kilka razy :angry: :angry: :angry: . Nie chodzi tylko o Coldów ale też i o inne zespoły, a przyjeżdżają jakieś szmatławce. Raz tylko zawitało do nas U2 i co dalej? Dla Europy i Ameryki jestesmy nadal nic nie znaczącym się krajem, a przecież jest tu tylu wielkich fanów.

Coldplay mają taką teorię- jeszcze do nas nie przyjechali, bo nie są jeszcze tacy rewelacyjni, żeby przyjechać do Polski. :( :angry:

Taa, a ja nie poszłam na ich koncert, bo jestem za rewelacyjnym muzykiem. Na takich zasadach to się odbywa :P

Coldplay mają taką teorię- jeszcze do nas nie przyjechali, bo nie są jeszcze tacy rewelacyjni, żeby przyjechać do Polski. :( :angry:

Taa, a ja nie poszłam na ich koncert, bo jestem za rewelacyjnym muzykiem. Na takich zasadach to się odbywa :P

No ta :D, masz racje z tą teorią. A limp bizkit speniało się polskich fanów, bo byli zbyt wymagajacy :D i dlatego puścili ścieme o bombie w katowickim spodku i poszli pić polish vodka :D

Fakty są takie, że Coldplay jest zespołem mało znanym w Polsce i po prostu im się nie opyla tu przyjeżdżać.

Możliwe. Dlatego trzeba urządzic Coldpleyerom w Polsce dobrą reklame :D:D

Fakty są takie' date=' że Coldplay jest zespołem mało znanym w Polsce i po prostu im się nie opyla tu przyjeżdżać.[/quote']

Agree with you.

Ale no bez kitu, nie muszą od razu kurde spodziewać się Glastonbury w Polsce, żeby im 100.000 ludzi przyszło. W najgorszym wypadku może być to mały klubik lub mała sala koncertowa. Niech chociaz raz powrócą do korzeni.

A my przywitamy ich chlebem i solą(oraz czekoladą dla Chrisa i Heinekenem dla Guy'a :D )

:> matematyki nie ruszam.

Hahah !

J.!! Obliczyłem !! :D

całka z (5sinxdx)/(3-2cosx) = 5/2 * ln(3-2cosx) + C :cool:

:smart: :wideeyed:

Aaaaaa...co to są całki?? :/ :confused: :sneaky: :lol:

:o :stunned:

No co... każdy ma jakieś pasje i zainteresowania w życiu.. :P Jedni zbierają kapsle, drudzy palą papierosy, inni robią na drutach... a ja liczę całki. :D

:> matematyki nie ruszam.

Hahah !

J.!! Obliczyłem !! :D

całka z (5sinxdx)/(3-2cosx) = 5/2 * ln(3-2cosx) + C :cool:

Is that an integral or something? :wideeyed:

Yes :)

Do you like integrals ?? :)

My Gosh. I hate it. Let's talk about...Coldplay :P

But they like maths and integrals !! :)

Ja nie lubię majcy. Majca jest be. Wolę angielski :wink3:

Majca :D z takim określeniem jeszcze sie nie spotkałem :P Szkoda że nie doceniacie potęgi tej nauki... :P

Angielski też jest be... od cholery różnych śmiesznych czasów (chyba z 16 ich tam w sumie jest?) , każdego używa się w innej sytuacji (godzine trzeba mysleć czy dany czas pasuje do danej sytuacji :D).. lepszy jest niemiecki :) dwa przeszłe, teraźniejszy, dwa futury i po sprawie :P Wszystko proste i logiczne :)

A do tego gramatyka oraz ortografia, ktorych 90% polaków nie zna :)

A ja kocham angielski :smug: ...niemiecki już mniej

Whoa...jeszcze plastyke lubię :wink3:

Mnie denerwuje, jak ludzie piszą "sh" "oo" "ch" "sh zamiast ż,rz :stunned: TO mnie strasznie dobija, udusiłbym takie osoby co piszą w ten sposób gołymi rękami :)