September 25, 201015 yr Linkin Park też lubię, kiedyś słuchałam bardzo często, teraz tak od czasu do czasu coś sobie włączę :D To jak tak reklamujecie AudioFeels to chyba muszę posłuchać, bo kojarzę, że w Mam Talent dobrzy byli :)
September 25, 201015 yr a wiadomo, że byli !:D nie wygrali, niestety, ale za to w wywiadach Hołownia, Prokop, Chylińska, Wojewódzki... zawsze odpowiadali, że to oni byli faworytami i, że byli najlepsi:D Posłuchaj koniecznie, a gwarantuje, że nie pożałujesz:))
September 25, 201015 yr o, to żyje. it's been a long time. i jest fajne forum o Coldplay ; O wysłałem Ci nawet blue ale chyba jednak nie dotarłaś xD też mi miło was poznać.
September 25, 201015 yr Też jestem w szoku, że tu coś jednak się dzieje :P No przykro mi, nie dotarłam, bo chyba za bardzo zadomowiłam się na Coldplayingu :D A skoro polecacie, to się biorę za AudioFeels'ów wieczorem.
September 25, 201015 yr Coldplaying uzależnia :D Tyle się tu dzieje !:D Bierz się, bierz:) I daj znać jak wrażenia. Koniecznie posłuchaj HERO :D
September 25, 201015 yr fajnie, że polska strefa się rozkręca O! Kasia.. i Joasia! (przepraszam nie mogłem się powstrzymać... eh, te reklamy) trzymam kciuki za koncert Coldplay w Polsce, tylko błagam, nie we Wrocławiu, bo trochę za daleko. Najlepszy byłby Kraków :)
September 25, 201015 yr ja preferuję Warszawę. chociaż za 2 lata po osiemnastce to mi już wisi, ale do tej pory to mnie dalej niż do Wawy nie puszczą ;p
September 25, 201015 yr Ja to chciałabym Poznaań..:D Stadion już wypróbowany i chyba spełniliśmy oczekiwania..:D Aczkolwiek spośród wyżej wymienionych... preferuję Wrocław :D
September 25, 201015 yr Ważne, żeby w ogóle wpadli do nas:) Ale swoją drogą.. Poznań warto odwiedzić. Miasto noł hał ;D No i...AudioFeelsowe okolice i.. sephora,. douglas, billabong..te sprawy. :laugh3:
September 28, 201015 yr No właśnie miałam ochotę to napisać :D Jak się zdecydują to wtedy będziemy myśleć, gdzie byłoby najlepiej :P