Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hungary

Featured Replies

Hmm jó meggondolás...de vannak olyanok amiket majd év közben tanultok még..pl. forgástestek térfogata.. igaz függvénytáblából ki lehet nézni mindent, de én azt hallottam h akor még nincs meg az óraszám. De ebben nem vagyok biztos, lehet az az 1 évvel korábbira szól.

• Replies 1.6k
  • Views 126k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Majd megkérdezem ezt az óraszámot valamelyik matektanártól.

Az anyagot bevágnám a nyáron, aztán már (én egészen bíztosan) nem fogom úgyse használni...

Te hova jársz?

Sziasztok :)

Nekem is nagyon bejönnek az új számok.

Losthoz tudsz adni linket? Nem találom.

NMEt nem tudjátok hol lehet kapni pesten?

Van egy olyan érzésem, hogy az új turnéval jönnek pestre.

Szia!

http://www.coldplaying.com/forum/showthread.php?t=44577&page=7

http://www.coldplaying.com/forum/showthread.php?t=44627

Itt megtalálod. Most már nemcsak részlet, a teljes szám fennt van. :D

Nekem nagyon tetszik ez is! :D

Nem tudom, hogy hol kapni, nekem is jó lenne egy.

Most már talán eljönnek ide is. :)

Köszi :)

Majd keresek NME-t :)

Szerintem nagyon szuper lett. tetzsik benne ahogy hülyéskednek, a bólogatások, ez a régies szín, a hely, a hó..és úgy egészében nekem bejön:)

És a táncoló politikusosat láttátok?:laugh3:

Nekem is tetszik. :) Szép az az épület a háttérben.

Mindegyikük nagyon jól néz ki, főleg Chris... közelről... ahhh :blush: A vége nagyon aranyos. :D

A másik verzión nagyon meglepődtem :lol:, de telitalálat. :lol: Szép kis meglepetés volt ma reggel. Tetszik, hogy mindig kapunk valamit. :)

Te jó ég, ha valaki tv közelbe van, nyomjon m2-re! Ők vannak, hát el sem hiszem! :lol::lol::lol:

Edit: Planet Rock Profiles 2005 volt. Ez talán már jelent valamit. :)

De furcsa volt szinkronhanggal hallani őket!

Ráadásul nem is én vettem észre, hanem anyu riasztott, hogy: nem ők vannak a tévében? :lol::lol::lol:

Hali. Én is láttam a tévében:) kicsit régi felvétel lehetett, X and Y után:) de úgy örültem.

Szerintem is nagyon jól néznek ki a videóklipben;) De Guy levágatta a haját:((( :D

Hali. Én is láttam a tévében:) kicsit régi felvétel lehetett, X and Y után:) de úgy örültem.

Szerintem is nagyon jól néznek ki a videóklipben;) De Guy levágatta a haját:((( :D

Szia!

Örülök, hogy sikerült megnézned neked is. :) Olyan ritkán látni őket a tévében, pláne nálunk.

Nagyon ledöbbentem. :lol: 2005-ös volt a műsor, ha jól emlékszem. :)

Nekem így jobban tetszik Guy. :D

Föci hogy sikerült?

Hmm én imádtam a göndör fürtjeit:D

Én még sosem láttam Magyar tévében a coldplayt, igaz nekünk semmi érdemre való zenecsatornánk nincs:(

Hát a föci szerintem nagyon nehéz volt és először úgy éreztem marhára elcsesztem, aztán másnap megnéztem és asszem, annyira nem is lett rossz:) Majd meglátjuk.

Én a rövid haj híve vagyok. :D

Még nagyon régen, nagyon későn egy műsor ismétlésében láttam őket, pár számot adtak le egy koncertről.

Egy másik alkalommal egy rövid interjú volt, meg az hbo-koncert. :D Mást én sem láttam.

Amúgy nem nagyon nézek tévét, inkább csak háttérzajnak megy. :D

nem láttam:\

mindegy, nem tragédia

A föciről én is azt hallottam, hogy nagyon nehéz volt, a tanárok és a diákok is ezt mondják...

A videó nekem is tetszik, alig várom a lemezt.

Jah...most teljesen megvariálták..méris ne.idén nagyon szar az érettségi:S Persze én meg a legegyszerűbb feladatokat csesztem el....

Mi ujság veletek? Már nagyon várom az egész VLV videót...

(Én csináltam a fejlécet:smug:)

Szia!

Tetszik a fejléc! Ügyes vagy! :D

Nekem is tetszett a VLV videó. Minden újdonságot nagyon várok, de főleg a lemezt.

Lovers In Japan hogy tetszett? Szerintem gyönyörű. Ezt a számot is kipipálom, meg vagyok elégedve vele. :D

Szeretni fogom ezt az albumot is. :D

Már annyi leak-et hallgattam, hogy azt se tudom a lovers in japant is meghallgattam-e.

De többet nem fogok, mert már így is szörnyen sok volt, amjdnem az album fele :)

Én még nem hallgattam a lovers in japant. De mindjárt utánajárok. Woow nagyon ügyes vagy Robi.

Egy rémesen sikerült nap után mi az egyetlen dolog ami segíthet??

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

Ezt el sem hiszem, még nem fogtam fel!

MEGMONDTAM :D:D:D:D

Ugráltam az ágyamon :D:D

Nekem is rémes napom volt, de ez, egy hétig nem alszom

Köszi srácok és csajok már untam az angolt! Én is ugráltam sőt örömömben sírtam!:D:D:D:laugh3:

Ha van valaki fent válaszoljatok!:)