Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hungary

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 125.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

én írtam az ezredik hozzászólást :P

Ha innen nézzük, akkor én írtam. :P

Sziasztok! Nekem is tetszik a fejléc. Megvártam hogy hivatalosan megjelenjen a lemez. Persze röktön megvettem. Állati, nagyon jó. Befejeztem a Violet Hill keresztszemes képét. Majd felrakom.:)

Mi ez a nagy csend errefelé? Hogy vagytok? Mindenki a lemezt hallgatja megállás nélkül? :nice:

(Hogyan kell a képet beszúrni a gépről? Eltűnt az a gomb, amivel eddig lehetett.. )

Sziasztok! Tudom egy névnap nem nagy cucc de azért mégis olyan dolog amit az ember megoszt a barátaival, ismerőseivel, ezt azért írom, mert nekem ma van.:)

Köszi! Nekem most jön egy kis pihenés! :D

Szia Iringó! Nem is tudtam! A névnapokat sosem tudom. :embarassed:

Boldog névnapot! :D

Mi ez a nagy csend errefelé? Hogy vagytok? Mindenki a lemezt hallgatja megállás nélkül? :nice:

(Hogyan kell a képet beszúrni a gépről? Eltűnt az a gomb, amivel eddig lehetett.. )

csend a vihar elott :)

en mar nemtudom kibirni,de nekem meg van egy koncert az elott es most juniusba harmon is voltam

Szia! :)

Olyan ritkán látni Téged errefelé! Bár másokat is... Zsebi például eltűnt... :disappointed:

Hűha, én összesen nem voltam ennyi koncerten, mint te most. :lol:

Sziasztok! Nem tudom szeretitek-e a U2-t, de ha igen örömmel ajánlom a U23D koncertet Budapesten az Arénaplázában, állati. Életemben én még csak egyszer voltam koncerten, most szombaton a T-mobil kapcsolat koncerten. Sanatanát láttam. Nekem ő nem nagy favoritom, a szüleim szeretik, de azért jó volt.

Köszi! :D Én nem vagyok olyan nagy U2 rajongó, de, ha lesz rá lehetőség, megnézem! :)

Szívesen. Felrakom majd a Violet hill és a Viva la Vida keresztszemes képeit a www.tinypic.com -ra, amint megcsináltam a Viva la Vida-t. Majd megadom a képek nevét, így a képkeresőben biztos kiadja majd neked a képeket.:)

nem kell a képek nevét megadnod :D

ha betöltötte őket, akkor kiad kódokat és amelyik ilyen: link azt másold be ide

Sorry,I am from serbia and I don't speak hungarian but my friends and I want to come to concert in budapest,do you know are there left standing tickets,is it sold out or not???Thank you

I think there are still standing tickets left, if you need info, try the budapest topic in the live section. :)

Szia! :)

Olyan ritkán látni Téged errefelé! Bár másokat is... Zsebi például eltűnt... :disappointed:

Hűha, én összesen nem voltam ennyi koncerten, mint te most. :lol:

ritkan?? pedig legnyagyobb spammernak neveznek:lol:

Gabinak sok a suli ev alatt,nemtom most merefelle van,de mintegy en Coldplay koncertet akarom

u23d-t nagyon akarom latni,mert a kedvenc zenekarom es sporolok is toluk sokat,de itt lecsuktak a 3d mozit,szoval nincs hol megneznem ha csak jonne valaki velem pestre!

Halihóóó!!! Itt vagyok:D

Iringó, a U2 +D-t még vetítik pesten???? Hmmm én azt nagyon akartam látni, de amikor kezdték vetíteni, pont nem értem rá, és azt hittem már nem adják. De ha igen, uuh elrángatom a barátnőmet!

Zeged/Zegedi is about the only Hungarian word/ town in my vocabulary - U2's 3D is getting good reviews in Hungary?:)

Sziasztok! Igen vetítik, de asszem csak este 9 vagy 10 körül.:) Nem tudom meddig, de ebben a hónapban még biztos. Egyébként láttam egy plakátot a koncertről nem messze a Sportarénától:D, nem tudom pontosan hol mert kocsiban ültem.

Szia Igen, Ertem nehany ami neked van mondott, de I'm birtoklas egy bonyolult ido lefordithato ez! Valami korulbelul egy megbeszel, es on nem fedelzet! Eltartas felnoves azok nagy bors!!

9 vagy 10??? :( Az nem jó. :((((

Chuck kottke! Thats "Szeged" . Szeged is a beautiful town is Hungary:) Nice to meet you. Hmm somebody from the USA who understands some Hungarian words..very nice. Do you have Hungarian relatives in the USA? Or how you meet Hungarian language?