June 19, 200818 yr Sziasztok! Nekem is tetszik a fejléc. Megvártam hogy hivatalosan megjelenjen a lemez. Persze röktön megvettem. Állati, nagyon jó. Befejeztem a Violet Hill keresztszemes képét. Majd felrakom.:)
June 26, 200817 yr Mi ez a nagy csend errefelé? Hogy vagytok? Mindenki a lemezt hallgatja megállás nélkül? :nice: (Hogyan kell a képet beszúrni a gépről? Eltűnt az a gomb, amivel eddig lehetett.. )
June 26, 200817 yr Nekem csak sok a dolgom most nyáron :D Használd a http://www.tinypic.com -ot, majd kiad több kódot, neked az kell, amiben az van.
June 28, 200817 yr Sziasztok! Tudom egy névnap nem nagy cucc de azért mégis olyan dolog amit az ember megoszt a barátaival, ismerőseivel, ezt azért írom, mert nekem ma van.:)
June 28, 200817 yr Köszi! Nekem most jön egy kis pihenés! :D Szia Iringó! Nem is tudtam! A névnapokat sosem tudom. :embarassed: Boldog névnapot! :D
July 2, 200817 yr Mi ez a nagy csend errefelé? Hogy vagytok? Mindenki a lemezt hallgatja megállás nélkül? :nice: (Hogyan kell a képet beszúrni a gépről? Eltűnt az a gomb, amivel eddig lehetett.. ) csend a vihar elott :) en mar nemtudom kibirni,de nekem meg van egy koncert az elott es most juniusba harmon is voltam
July 3, 200817 yr Szia! :) Olyan ritkán látni Téged errefelé! Bár másokat is... Zsebi például eltűnt... :disappointed: Hűha, én összesen nem voltam ennyi koncerten, mint te most. :lol:
July 3, 200817 yr Sziasztok! Nem tudom szeretitek-e a U2-t, de ha igen örömmel ajánlom a U23D koncertet Budapesten az Arénaplázában, állati. Életemben én még csak egyszer voltam koncerten, most szombaton a T-mobil kapcsolat koncerten. Sanatanát láttam. Nekem ő nem nagy favoritom, a szüleim szeretik, de azért jó volt.
July 4, 200817 yr Köszi! :D Én nem vagyok olyan nagy U2 rajongó, de, ha lesz rá lehetőség, megnézem! :)
July 4, 200817 yr Szívesen. Felrakom majd a Violet hill és a Viva la Vida keresztszemes képeit a www.tinypic.com -ra, amint megcsináltam a Viva la Vida-t. Majd megadom a képek nevét, így a képkeresőben biztos kiadja majd neked a képeket.:)
July 4, 200817 yr nem kell a képek nevét megadnod :D ha betöltötte őket, akkor kiad kódokat és amelyik ilyen: azt másold be ide
July 4, 200817 yr Sorry,I am from serbia and I don't speak hungarian but my friends and I want to come to concert in budapest,do you know are there left standing tickets,is it sold out or not???Thank you
July 4, 200817 yr I think there are still standing tickets left, if you need info, try the budapest topic in the live section. :)
July 5, 200817 yr Szia! :) Olyan ritkán látni Téged errefelé! Bár másokat is... Zsebi például eltűnt... :disappointed: Hűha, én összesen nem voltam ennyi koncerten, mint te most. :lol: ritkan?? pedig legnyagyobb spammernak neveznek:lol: Gabinak sok a suli ev alatt,nemtom most merefelle van,de mintegy en Coldplay koncertet akarom u23d-t nagyon akarom latni,mert a kedvenc zenekarom es sporolok is toluk sokat,de itt lecsuktak a 3d mozit,szoval nincs hol megneznem ha csak jonne valaki velem pestre!
July 6, 200817 yr Halihóóó!!! Itt vagyok:D Iringó, a U2 +D-t még vetítik pesten???? Hmmm én azt nagyon akartam látni, de amikor kezdték vetíteni, pont nem értem rá, és azt hittem már nem adják. De ha igen, uuh elrángatom a barátnőmet!
July 6, 200817 yr Zeged/Zegedi is about the only Hungarian word/ town in my vocabulary - U2's 3D is getting good reviews in Hungary?:)
July 6, 200817 yr Sziasztok! Igen vetítik, de asszem csak este 9 vagy 10 körül.:) Nem tudom meddig, de ebben a hónapban még biztos. Egyébként láttam egy plakátot a koncertről nem messze a Sportarénától:D, nem tudom pontosan hol mert kocsiban ültem.
July 6, 200817 yr Szia Igen, Ertem nehany ami neked van mondott, de I'm birtoklas egy bonyolult ido lefordithato ez! Valami korulbelul egy megbeszel, es on nem fedelzet! Eltartas felnoves azok nagy bors!!
July 6, 200817 yr 9 vagy 10??? :( Az nem jó. :(((( Chuck kottke! Thats "Szeged" . Szeged is a beautiful town is Hungary:) Nice to meet you. Hmm somebody from the USA who understands some Hungarian words..very nice. Do you have Hungarian relatives in the USA? Or how you meet Hungarian language?