March 23, 200620 yr ovako...bila na depeche-u...bilo prejebeno..POŽDERITE SE ONI KAJ NISTE BILI :P ahm..jednostavno...prediiiivnoooooooo... prepuna dvorana doma sportova..maximalna auditivna i vizualna kvaliteta..i ..što još reći... izbor pjesama je bio dosta dobar..ali mogo je i bolji..NO! .. ne žalimo se:) stage je radio anton corbijn(malo za promjenu kao hehe) i...predgrupa su bili the bravery..nisu loši..prosječni..i tako:) 2 sata svirke .. svi sretni i zadovoljni...majice sve rasprodane..plakati preslatki..ah...ok..dosta za ovaj post:)
March 23, 200620 yr Mislila sam da će mi bit žao radi koncerta..al nekak mi uopće nije :) Drago mi je da ti je bilo super:cool: :P...
March 23, 200620 yr Ajme... Zabunom otišao u Hungary topic i čudom se čudio zašo ne razumijem ni riječi :shocked2: Glupan...:rolleyes:
March 25, 200620 yr pa znam da im je anton radio..pisalo na official siteu..a i kad anton s njima ne radi? :) hehe..ma divno:) u početku mi je izgledala kao neki najveći kitsch..al kad su se svjetla ugasila..i sve ono..onda je bilo baš sve na svome mjestu:)
March 25, 200620 yr haha pa dja..baš sam rekla društvu..coldplay štih haha.. ma..totalno me to podsjetilo na njih..:) eo par fotki eto..nemam baš manjih dimenzija što se tiče razgledavanja dvorane al to možete vidjeti ovdje... http://www.flickr.com/photos/anderlon
March 26, 200620 yr Fucking hell...ja sam trebala ić, ali NISU ME PUSTILI STARCI, škola bla bla bla.....naravno, naravno...
March 26, 200620 yr hehe to se meni dogodilo prije 5 godina haha..ono..kaj imala sam 13 god..i ono..kao..nije mi palo napamet ni pitat starce..kad ono..dođe stari..joj da sam znao da si htjela ić..pustio bi te..kaj nisi pitala..ja ono...aaaaaaaaaa...neee:( i tako..sad mi je drago kaj sam otišla..ispunila mi se jedna želja:) ma grejt je bilo..al eto..14.06 su ti u ljubljani, predgrupa je placebo..i..što još reći? :) ma doći će oni opet u kroejšu..ne brini:)
March 29, 200620 yr Author ma ne ide ni u te, estonija latvia su tribale bit onda na popisu, zajedno sa slovenijom cheshkom itd.
March 31, 200620 yr i ljudi jeste li vi vidili spot za The hardest part???ja sam umirala os smija....ali tek drudi put kad sam ga gledala jer mi se prvi put malo,maaaalo zgadio. i čovjeće Guy se pokreće, daaaaa skroz pleše!!!!
March 31, 200620 yr haha..da vidjela sam da nešto vani sviraju na pozornici nekoj..vjetar im mrsi kosetine hahaha..ma jao..bojim se iskreno spota:P spotovi im nisu jača strana definitivno..
April 1, 200620 yr Skinuo sam spot ovaj tjedan i - Umro od smija :lol: Ona smežurana bakica je luda :D Inace, mislim da je spot katastrofalan i definitivno je jedan od najgorih spotova koje sam ikada vidio. :confused: Žalosno je što bend sa reputacijom pada ovako nisko. DA, da...znam...Sve je to sprdnja na bendove iz 80-ih....:rolleyes: