Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hrvatska?

Featured Replies

Evo ja sam iz Splita :D

I dobro to kažeš za britance... ja sam jednog pokuša naučit, i čovik se stvarno trudi, ali teško ide :P... problem je šta je hrvatski zapravo dosta teži od engleskog (mi imamo npr. padeže koje je njima skoro nemoguće objasnit)

Inače, šta vam se čini od ovog novog albuma? Meni je odličan, pa i najbolji koji su dosad napravili.

• Replies 824
  • Views 77.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meni je album odličan. Ne može bi potući X&Y al je blizu. Mislim da je to zato jer je ovo nešto novo, neki drukčiji Coldplay ne tekstualno, al glazbeno je.

E da nemoš Britancima (i svima ostalima) objasnit padeže. Još Nijemci imaju 4 padeža, al mi ih imamo 7 i to njih buni totalno. Hrvatska gramatika je jedna od najtežih na svitu, tako da je jasno da im ne ide. Al trude se ljudi. Do prije par godina kad bi reka da si iz hrvatske svi bi te blido gledali i pitali se di je to. (to što sad većina zna, možemo zahvalit uglavnom sportu)

• 3 weeks later...

ja se jos malo privikavam na novi album mada mi je pisma lost presavrsena...

organiziram sa zg agencijom prijevoz+karta iz splita za budimpestu... ima li zainteresiranih? bitno je da napunimo mini bus/kombi najmanje... zasad bas i nemam kandidata al bi bilo lipo da bude zainteresiranih

inače je 800kn iz zagreba, ovi mi nije reka konačnu cijenu, još se moran raspitat :D

a evo pitala sam i mislim da se na kraju i nece polazit iz splita...

uglavnom, art travel jos ima mjesta, 800kn po osobi krece se u 7 iz zagreba

idem sa njima. jos netko?

ja ću najvjerojatnije u budimpeštu 23.9.

ide još tko?

šta mislite oće bit dobrih majica za kupit na turneji? koja bi cijena mogla bit i oce se moc u eurima placat?

vidim na glavnoj stranici da je neki hrvat osvojio potpisani cd... o kome je rijec :D

i ide li neko u Budimpestu na koncert?

mene su ovi iz agencije toliko zeznuli da sad jedino ostaju tribine a navodno "nema karata za stajanje"

uvek mi se tako neka glupost desi...

ja ne idem. nažalost...

da neko u hrvatskoj je osvojio cd. bilo bi lipo da se ode javi...

i ide li neko u Budimpestu na koncert?

mene su ovi iz agencije toliko zeznuli da sad jedino ostaju tribine a navodno "nema karata za stajanje"

uvek mi se tako neka glupost desi...

ma daj...? ja sam uplatila aranzman i imamo karte za stajanje

al suti mozda ti se posrici pa ono kad idu na tribine dodu bas do tebe :)))) tad scepaj nekog za guzu u moje ime :laugh3:

hahahahaha vazi porucicu da je to od ... (kako se zoves? hehe)

pa idioti, eto kod nas je uvek to tako - sve kao neko nesto zaboravio , ma samo zabusavaju!

ma nista, ne brinem se - samo cu da sidjem dole istog trenutka kad udjem unutra - tako sam prosao i na Lenijevom koncertu - i bio u prvom redu. Eto toliko. :)

hahahahaha vazi porucicu da je to od ... (kako se zoves? hehe)

ma nista, ne brinem se - samo cu da sidjem dole istog trenutka kad udjem unutra - tako sam prosao i na Lenijevom koncertu - i bio u prvom redu. Eto toliko. :)

Tea drago mi je :cool:

p.s. sretno sa spuštanjem, al isto ti probaj sa nekim zamijenit kartu

Naravno da hocu, ali u krajnjem slucaju, dodjem ranije i spustim se odmah, to ne moze niko da mi zabrani!

100%

Valjda ...

Hehehe

šta mislite oće bit dobrih majica za kupit na turneji? koja bi cijena mogla bit i oce se moc u eurima placat?

nadam se da će bit dobrih, ja bi obavezno jednu kupila loveshower.gif

Hocu... al isto mi je zao te provizije koju cu gubit

sta mislite oce mi se vise isplatit ako mijenjam u banci ili u mjenjacnici na granici?

Mi kad smo bili na ekskurziji menjali smo tamo, u menjacnici.

A kako vi putujete? Organizovano, preko agencije, ili freelance?

I kad otprilike planirate da dodjete tamo?

i ja sam minjala u mjenjacnici na granici kad sam zadnji put isla na jedan koncert. mislim da mi je dobro prominila :)

putujemo organizirano, ne znam je li samo jedan bus ili vise... i to preko agencije pa se iza koncerta odma vracamo. mislim da cemo oko 1 ili 2 vec bit u budimpesti al ja cu tek oko 7 doc kod dvorane

a na koji koncert si to isla ako nije tajna ? :D :D :D

Inace, kao sto sam ti napisao tamo, dodji bolje u 6 , jer otvaraju vrata oko pola 7 ;)