Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hrvatska?

Featured Replies

Nažalost ne. Ali me Munchen drži, s newsoundom je 1450kn. Nemam te novce sad, ali ću imati ovo ljeto. Al mislim da ću na kraju ipak čekat drugi dio turneje, vjerujem da će biti 2013 nastavak. Šteta da nema niš bliže

http://www.newsound.hr/ROCK-09-2012.htm

• 2 weeks later...
  • Replies 824
  • Views 77.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nažalost ne. Ali me Munchen drži, s newsoundom je 1450kn. Nemam te novce sad, ali ću imati ovo ljeto. Al mislim da ću na kraju ipak čekat drugi dio turneje, vjerujem da će biti 2013 nastavak. Šteta da nema niš bliže

http://www.newsound.hr/ROCK-09-2012.htm

Da i ja mislim da ću čekat drugi dio turneje.

Al ko zna dal će opće biti drugog dijela turneje...

Ma da, ali vjerujem da će se to ipak desit. Ovom turnejom nisu pokrili puno toga. Sigurna sam da će drugi dio krenut tamo na proljeće 2013.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Pozdrav ljudi !!! :lol:

Zanima me da li itko od vas ima na kompu prvu verziju U.F.O-a. tj. onu lažnu verziju. Ako se ne možete sjetiti o čemu pričam, ovo će vas podsjetiti ( nadam se...:cry:) http://imageshack.us/photo/my-images/405/ufoqu.png/

Sorry, ja sam imala na starom laptopu koji je crko i sve sam izgubila tako da ništa od toga. :( Al raspitam se kod ljudi koje znam s foruma, možda neko ima. :)

Sorry, ja sam imala na starom laptopu koji je crko i sve sam izgubila tako da ništa od toga. :( Al raspitam se kod ljudi koje znam s foruma, možda neko ima. :)

može. hvala ti na pomoći :)

Bok! :)

može. hvala ti na pomoći :)

Ej, pitala sam. Nema niko. Al mi je rekla cura koja je moderator u multimediji da pregledaš tamo. Morao bi biti negdje link.

Bok! :)

Ej, pitala sam. Nema niko. Al mi je rekla cura koja je moderator u multimediji da pregledaš tamo. Morao bi biti negdje link.

Hvala ti na trudu :D

pokusao sam pronaći ali nikako da pronađem...:(

Hej!

Jel ko možda planira na Keane u Ljubljanu? 29.10. :)

• 2 months later...

Pa di ste ekipa???? Već više od dva mjeseca nikoga nema, nadam se da je u pitanju samo ljeto :) Ide možda netko u Munich ili Prag na koncert??

Nije više ljeto za mene :( I ne, nažalost. A izgleda da nam neće druge godine na turneju!

• 2 weeks later...
Nije više ljeto za mene :( I ne, nažalost. A izgleda da nam neće druge godine na turneju!

:cry::cry::cry:

• 1 month later...

Bila sam u kinu i bilo je super. Baš su me opet inspirirali da odem na njihov koncert. Nisam bila na ovoj turneji, ali to je čudo jedno sa tim narukvicama i svime. Baš da bude koncert za pamćenje <3

Jel ide tko http://coldplay.com/cinema/ ?? U mom gradu nažalost nema :(

tek sad ovo vidim, a iz zagreba sam i mogla sam to gledati da sam samo znala :(

• 2 weeks later...

Bok svima. Kak ste?

Ja sam bila. I preeesavršeno je bilo. Samo prekratno. U Zagrebu su dvije dvorane u Cineplexxu bile skoro pune. Ekipa je pjevala, pljeskala. Predivno! :) I slijedeća turneja mi neće proći. a da ih ne vidim. Moraju biti negdje bliže. :D

• 4 weeks later...

Ekipa,

sretni vam praznici!!! U novoj nam svima želim Coldplay u Hrvatskoj! (dreams are for free)

Sretni praznici i tebi, i svim drugim Coldplayerima iz Hrvatske! ;)

• 7 months later...
  • 1 month later...

Bok!!! A ima nas par! Ja dođem tu i tamo kad se nešto desi. :)

Bok, Filip...? I ja sam još uvijek ovdje, iako većinom u The Lounge i World of Music :)