November 18, 200916 yr O Guyovi. Přesně tak :D no tak u tebe je to jasný, že jo, když ho máš i v avataru.... :P mimochodem, vybrala sis tam moc pěknou fotku... :wink3: :laugh3:
November 18, 200916 yr no tak u tebe je to jasný, že jo, když ho máš i v avataru.... :P mimochodem, vybrala sis tam moc pěknou fotku... :wink3: :laugh3: Svého času jsem ho měla i na ploše, jako tapetu na mobilu... :laugh3: tam ho vlastně mám dodnes, protože plocha už není :dozey: No konečně mi ji někdo pochválil. :laugh3: Ale už by to chtělo obměnit, jen nevím, jakou vybrat...
November 18, 200916 yr Svého času jsem ho měla i na ploše, jako tapetu na mobilu... :laugh3: tam ho vlastně mám dodnes, protože plocha už není :dozey: No konečně mi ji někdo pochválil. :laugh3: Ale už by to chtělo obměnit, jen nevím, jakou vybrat... tak to já mám jejich fotky všude a pořád.... :D tu tvojí jsem viděla poprvé na youtube u songů Apparatjiků...tak jsem si to pořád a pořád pouštěla dokola, protože jsem se na tu fotku nemohla vynadívat..:P ..a tak jsem se stala závislá na Apparatjiku... :D takže tímto všechno svádím na Guye....:laugh3:
November 18, 200916 yr tak to já mám jejich fotky všude a pořád.... :D tu tvojí jsem viděla poprvé na youtube u songů Apparatjiků...tak jsem si to pořád a pořád pouštěla dokola, protože jsem se na tu fotku nemohla vynadívat..:P ..a tak jsem se stala závislá na Apparatjiku... :D takže tímto všechno svádím na Guye....:laugh3: Jo tak to já bych toho na něj mohla svést hodně... :D Z toho videa ji taky mám :) akorát mě mrzí, že nebyla větší...
November 19, 200916 yr i malá stojí za to.... :) :D .... jo, máš pravdu, dá se svést takových věcí...a nejen na něj, ale na celou kapelu..... :P ....ale jen v dobrém, s nima je totiž svět hned lepší....
November 19, 200916 yr i malá stojí za to.... :) :D .... jo, máš pravdu, dá se svést takových věcí...a nejen na něj, ale na celou kapelu..... :P ....ale jen v dobrém, s nima je totiž svět hned lepší.... Přesně tak. :)
November 20, 200916 yr :jester::thinking2::sunny:It's wayy over my head!:laugh3: (sticks babelfish in ear:mudkip:, listens closely..)
November 20, 200916 yr :jester::thinking2::sunny:It's wayy over my head!:laugh3: (sticks babelfish in ear:mudkip:, listens closely..) :D :D .. what´s way over your head??? :laugh3:
November 20, 200916 yr mehelik: Kolega chuck kottke by měl jistě radost, jak perlíme na foru o setkání fandů příští rok, ale jelikož se mi to psaní anglicky někomu, kdo mluví stejným jazykem, moc nezdá, tak to píšu sem :D - jak jsi ukecala rodiče ty? U těch mých je to skoro nemožné... :D
November 21, 200916 yr mehelik: Kolega chuck kottke by měl jistě radost, jak perlíme na foru o setkání fandů příští rok, ale jelikož se mi to psaní anglicky někomu, kdo mluví stejným jazykem, moc nezdá, tak to píšu sem :D - jak jsi ukecala rodiče ty? U těch mých je to skoro nemožné... :D no chuck kottke je docela týpek...ta jeho poslední ilustrace, kterou nám tu v tom našem fóru vyčaroval je fakt povedená..... :P :D ha, teď bude zvědavej, protože uvidí svůj nick a nebude vedět, co si o něm píšem... prostě miluju češtinu.... :D :D jo a teď k těm rodičům...:D no... o tý cestě do Londýna to ještě nevěděj.... :D ale může jim to bejt jedno, protože už mi dovolili cestu po Evropě, takže tohle se sákne...jedinej problém je, že do L. pojedu sama.....a to asi nezkousnou...:laugh3: hele, důležitý je hrát na city....jakože to je jediná příležitost, nějaká slzička k tomu....ale to už je docela průhledný.... :D pak je dobrý zamlouvat to tak, jakože tam jedeš s NĚKÝM...otázka je, jestli na to skočej...moji rodiče prostě říkají NE SAMA.... no...ono je to těžký....víš co, u mě je to jednodušší, že už mám 19... jedna z možností..nejúčinnější...ale docela hnusná proti rodičům...je prostě říct jo, jedu! koupit si jízdenku a ukázat jim, že to prostě musej brát jako fakt..... ale co já můžu radit ostatním, když mi nikdo ještě nic nedovolil.... :D
November 21, 200916 yr no chuck kottke je docela týpek...ta jeho poslední ilustrace, kterou nám tu v tom našem fóru vyčaroval je fakt povedená..... :P :D ha, teď bude zvědavej, protože uvidí svůj nick a nebude vedět, co si o něm píšem... prostě miluju češtinu.... :D :D jo a teď k těm rodičům...:D no... o tý cestě do Londýna to ještě nevěděj.... :D ale může jim to bejt jedno, protože už mi dovolili cestu po Evropě, takže tohle se sákne...jedinej problém je, že do L. pojedu sama.....a to asi nezkousnou...:laugh3: hele, důležitý je hrát na city....jakože to je jediná příležitost, nějaká slzička k tomu....ale to už je docela průhledný.... :D pak je dobrý zamlouvat to tak, jakože tam jedeš s NĚKÝM...otázka je, jestli na to skočej...moji rodiče prostě říkají NE SAMA.... no...ono je to těžký....víš co, u mě je to jednodušší, že už mám 19... jedna z možností..nejúčinnější...ale docela hnusná proti rodičům...je prostě říct jo, jedu! koupit si jízdenku a ukázat jim, že to prostě musej brát jako fakt..... ale co já můžu radit ostatním, když mi nikdo ještě nic nedovolil.... :D No, já už jsem kdysi nadhodila téma koncert v Berlíně (sbírala jsem k tomu odvahu asi týden), ne, že by mě rovnou poslali někam, řekli, že o tom budou přemýšlet, ale za prvé to nění o moc uspokojivější odpověď a za druhé, Berlín už proběhl, ale beze mě... takže... :laugh3: Tak, ty už jsi byla sama i v tom Německu ne? No, i kdyby mi to dovolili, na takovýhle věci, zařizování, komunikaci s cizíma lidma, kor ještě v cizí zemi a cizí řeči jsem naprosto nepoužitelná... ale co bych pro milovanou kapelu neudělala :D Stejně to vidím tak, že do Londýna nedorazím, ale až Coldplay odstartujou turné k páté desce, to už si ujít nenechám. Mám jednu stejně nadšenou kamarádku, tak bych možná ani nejela sama... a financovat to snad budu taky sama, takže co mi pak na to můžou říct? :D Když jiná kámoška jede příští rok na U2 (je jí 14)... tak to prostě musí vyjít i mně :D
November 21, 200916 yr No, já už jsem kdysi nadhodila téma koncert v Berlíně (sbírala jsem k tomu odvahu asi týden), ne, že by mě rovnou poslali někam, řekli, že o tom budou přemýšlet, ale za prvé to nění o moc uspokojivější odpověď a za druhé, Berlín už proběhl, ale beze mě... takže... :laugh3: Tak, ty už jsi byla sama i v tom Německu ne? No, i kdyby mi to dovolili, na takovýhle věci, zařizování, komunikaci s cizíma lidma, kor ještě v cizí zemi a cizí řeči jsem naprosto nepoužitelná... ale co bych pro milovanou kapelu neudělala :D Stejně to vidím tak, že do Londýna nedorazím, ale až Coldplay odstartujou turné k páté desce, to už si ujít nenechám. Mám jednu stejně nadšenou kamarádku, tak bych možná ani nejela sama... a financovat to snad budu taky sama, takže co mi pak na to můžou říct? :D Když jiná kámoška jede příští rok na U2 (je jí 14)... tak to prostě musí vyjít i mně :D no...člověk to prostě musí zkoušet a zkoušet no.... :D je fakt, že jsem jela úplně sama přes celý Německo kvůli hodině a půl koncertu, ale stálo mě to půl roku usilovnýho přemlování a pláče...:D nakonec stejně pomohla 3. varianta...když mi došla vstupenka, máma mě sice málem zabila, ale nemohla s tím nic dělat...bylo jí líto tří tisíc... :D to prostě povolí...ale snažila se mi to zkazit do poslední chvíle.... na jednu stranu musí člověk rodiče chápat....ale jak říkáš, co by člověk pro svoji kapelu neudělal.... :D no vidíš....to je pěkně nespravedlivý, ve 14 může na takovej koncert a my abysme prosili na kolenou..... :D hele, ale jestli budeš mít jistotu, že nepojedeš sama, rodiče budou klidnější, peníze si seženeš....to projde...;):D
November 22, 200916 yr no...člověk to prostě musí zkoušet a zkoušet no.... :D je fakt, že jsem jela úplně sama přes celý Německo kvůli hodině a půl koncertu, ale stálo mě to půl roku usilovnýho přemlování a pláče...:D nakonec stejně pomohla 3. varianta...když mi došla vstupenka, máma mě sice málem zabila, ale nemohla s tím nic dělat...bylo jí líto tří tisíc... :D to prostě povolí...ale snažila se mi to zkazit do poslední chvíle.... na jednu stranu musí člověk rodiče chápat....ale jak říkáš, co by člověk pro svoji kapelu neudělal.... :D no vidíš....to je pěkně nespravedlivý, ve 14 může na takovej koncert a my abysme prosili na kolenou..... :D hele, ale jestli budeš mít jistotu, že nepojedeš sama, rodiče budou klidnější, peníze si seženeš....to projde...;):D Fakt je, že kdyby mi došel lístek za tři tisíce, asi by rezignovali... ale minimálně dalšího půl roku by se mnou nepromluvili :D No, doufám, že nakonec povolí a nebude něčeho takovýho třeba... jo, klidně i padnu na kolena a budu je přesvědčovat, že je to pro mě životně důležitý :D Uvidíme, je to ještě docela daleko :)
November 22, 200916 yr přesně tak...času dost.....je to sice lepší vědět trochu dopředu, ale i když to vyjde na poslední chvíli, tak to stojí za to....no, budu teda držet palce, aby rodiče procitli a povolili... ;)
November 28, 200916 yr ohhh...viděla jsi nový termíny koncertů A-ha? v červenci budou v Drážďanech! To je kousíček od českých hranic... ;)
November 29, 200916 yr No, viděla... 17 koncertů jenom v Německu... no, já to mám daleko skoro všude :D ale je fakt, že Drážďany jsou nejblíž... jenom nemám ponětí, s kým bych tam jela... kdyby to bylo aspoň ve Vídni :angry:
November 29, 200916 yr A jo, ty bys vlastně musela přes celou republiku, co? Hele, ale jestli tě rodiče pustěj na sever Čech, tak tě můžu nabrat v Liberci, já to mám do Drážďan asi dvě hodiny vlakem... :D a to když je to taková příležitost, to si nenechám ujít... :D
November 29, 200916 yr Já jsem v koncích, vůbec jsem s nima o tom nemluvila... a lístky už jsou na prodej... nějak jsem zaspala :( ty se tam fakt chystáš?
November 29, 200916 yr fakt jo :D když už mě máma pustila do Londýna, tak tady to pohraničí nebude problém... :D ale koukala jsem, lístky stojej asi 60 euro...:confused: i když...to pořád ještě jde :D
November 29, 200916 yr Hrome, kde ty na to všechno bereš? :D už neberu :D kvůli koncertu Coldplay jsem musela při škole celej rok pracovat... :D letos mám brigády pro jistotu dvě :D kvůli nim všechno :D