January 20, 201016 yr bohuzel ne, hned bych se tam zacala tesit :D ale nekdo ho vytrhl z nejaky casopisu, a pak ho normalne dali jako podlozku pod kytku :veryangry2: :P ... tak jsem ho musela vysvobodit :D :D tak na to, aby sli pod kyticky, maji vazne jeste hooodne moc casu :D Jak byla rec o sesitech... jeste jsem si vzpomnela, ze jsem si do toho z chemie jednou zapsala "berrylium" :D jo, kdyz je clovek pod vlivem... :D
January 20, 201016 yr :D tak na to, aby sli pod kyticky, maji vazne jeste hooodne moc casu :D Jak byla rec o sesitech... jeste jsem si vzpomnela, ze jsem si do toho z chemie jednou zapsala "berrylium" :D jo, kdyz je clovek pod vlivem... :D :laugh3::laugh3::laugh3::laugh3::laugh3: co dodat....:D
January 20, 201016 yr :laugh3::laugh3::laugh3::laugh3::laugh3: co dodat....:D A nesmejte se mi :P nerikejte, ze se vam nekdy neco podobneho nestalo :D
January 20, 201016 yr A nesmejte se mi :P nerikejte, ze se vam nekdy neco podobneho nestalo :D :P to se nerikaaa :devilish: :p:
January 20, 201016 yr :laugh3::laugh3::laugh3::laugh3::laugh3: co dodat....:D Na to nemám :D to že si fakt napsala ? :D
January 21, 201016 yr Na to nemám :D to že si fakt napsala ? :D Malokdy se v chemii soustredim opravdu jen na chemii :D strasne zakerne, tohleto berylium :D nebo beryllium? Vlastne dodnes nevim, jak se to spravne pise :D
January 21, 201016 yr Malokdy se v chemii soustredim opravdu jen na chemii :D strasne zakerne, tohleto berylium :D nebo beryllium? Vlastne dodnes nevim, jak se to spravne pise :D Beryllium :D
January 21, 201016 yr Udělal jsem ti Katko signaturu za ty Guyovy fotky :) signatury mi ale moc nejdou :D
January 22, 201016 yr Udělal jsem ti Katko signaturu za ty Guyovy fotky :) signatury mi ale moc nejdou :D Jee, cim jsem si to zaslouzila? Narozeniny mam az za pul roku :D EDIT: Neprehanejte to s tim Berrymanem, miluju cele Coldplay ;) ale zrovna on se v jejich tvorbe moc neangazuje, kdyz to prezenu, je tam prakticky jen na ozdobu :D
January 22, 201016 yr EDIT: Neprehanejte to s tim Berrymanem, miluju cele Coldplay ;) ale zrovna on se v jejich tvorbe moc neangazuje, kdyz to prezenu, je tam prakticky jen na ozdobu :D tos napsala moc pekne (a presne :P) :D
January 22, 201016 yr Jee, cim jsem si to zaslouzila? Narozeniny mam az za pul roku :D EDIT: Neprehanejte to s tim Berrymanem, miluju cele Coldplay ;) ale zrovna on se v jejich tvorbe moc neangazuje, kdyz to prezenu, je tam prakticky jen na ozdobu :D :D za ty fotky :D
January 22, 201016 yr tos napsala moc pekne (a presne :P) :D :cool: dovedete si představit Coldplay bez basáka ? :D to je hnus :D
January 22, 201016 yr :cool: dovedete si představit Coldplay bez basáka ? :D to je hnus :D nestraš :D zrovna teď, když jsem pochopila, jaký zvuky to dělá :P
January 22, 201016 yr nestraš :D zrovna teď, když jsem pochopila, jaký zvuky to dělá :P :D :D :D zvuk ? :D
January 22, 201016 yr nestraš :D zrovna teď, když jsem pochopila, jaký zvuky to dělá :P Jaky zvuky dela basa, nebo Guy? :D
January 22, 201016 yr Jaky zvuky dela basa, nebo Guy? :D :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
January 22, 201016 yr Ja uz nevim, co psat, abyste si to nevylozili po svem... :D To by mě nenapadlo :D ale když si o řekla :D :D :D
January 23, 201016 yr *mlci, a je zvedava, jak dlouho to vydrzi* :laugh3: nevydrzi, nevydrzi :P prosim vas, aby nedoslo k nejakejm mejlkam, myslela jsem samozrejme basu :D u Guye fakt nevim, protoze i kdyz jsem stala kousek od nej, pres ty repraky by to nebylo slyset... :P :laugh3:
January 23, 201016 yr :laugh3: nevydrzi, nevydrzi :P prosim vas, aby nedoslo k nejakejm mejlkam, myslela jsem samozrejme basu :D u Guye fakt nevim, protoze i kdyz jsem stala kousek od nej, pres ty repraky by to nebylo slyset... :P :laugh3: :D Tak když myslíš :D
January 23, 201016 yr :sneaky: :wink3: tak dobry :clap: :D jak dlouho jeste? :P jak dlouho se vubec drzi bobrik mlceni? ;)