January 10, 201214 yr Taip taip, mamos :D Dieve, aš negaliu apsakyt kaip aš dabar jaučiuosi....po kelių valandų man egzaminas, o aš galvoju vien tik apie bilietą, nu shit....:D
January 10, 201214 yr Oj, užjaučiu, man tai tik į IELTS kursus liko nubėgt... Aš pirkau su atsiėmimu on performance day, nes tik taip davė toliau pildyt orderį ;)
January 10, 201214 yr Reikia reikia nuvykti į šitą koncertą. Varšuva nelabai jau ir toli tik 7val kelio, o dėl Coldplay grupės tikrai apsimoka paaukoti 7val. kelio :)
January 10, 201214 yr Oho, kiek lietuvaičių naujokų forume padavė :D Ei, o ką gero galima Varšuvoj pamatyt? Laisvo laiko turėsiu į valias, deja.
January 10, 201214 yr Nesu pirkęs iš užsienietiško tinklapio ir anglų k nelabai moku, tai sunku man ten susigaudyti.
January 11, 201214 yr na, tai kas jau pirkot bilietus kas ne? kas su kuo ir kaip trauks i Varsuva? :))
January 11, 201214 yr Nu man tai žiauriai nesiseka, pas nieką nėra tos su**stos visa arba mastercard kortelės ir negaliu bilieto nusipirkt...
January 11, 201214 yr O gal kas žinote šio turo coldplay repertuarą, kurios dainos ten bus grojamos, suprantu, kad iš paskutinio albumo, o kuriuos iš ankstesnių kažin?
January 11, 201214 yr seeker, man atrodo bus the scientist, clocks, fix you, god put a smile upon your face, yellow, in my place, lost, violet hill, gal politik dar... nowyte, sveikinu ir pavydžiu;))))
January 11, 201214 yr Setlistas, manu, pasikeis bent truputį, nes prasidės Mylo Xylotour. Bet pradžia turbūt liks: MX, HLH, tada Yellow su balionais :surprised: Nowyte, kokius bilietus turi?
January 12, 201214 yr Mes nusipirkom golden circle su atsiemimu performance day, o kas dar kokius pirko? :)
January 12, 201214 yr Ne, nepirkau. O tu, Laura? :) Nea, nei aš pinigų beturiu, nei ką :lol: per daug koncertams išleidau, tevai mano, kad išprotėjau xD
January 12, 201214 yr A.. :D aš taip kažkaip nenoriu, tiesiog nenoriu ir tiek :D ajajai, tai kaip cia dabar taip nenoret i Coldplay konca.. :D
January 12, 201214 yr aš irgi kažkaip to tokio didelio noro neturiu....bet jei vasarą kokia ypatinga proga pasitaikytų, tai woop woop :lol:
January 12, 201214 yr Tai žinoma :) aš tai tikriausiai tiesiog tingiu ir tiek :D Dabar jau irgi turiu atostogų iki vasario 1d. buvo pasiūlymas į Norvegiją važiuot, bet kažkaip nenorėjau...