Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

Šiandien iš ryto žiūriu: pilnas kiemas pingvinu

• 2 months later...
  • Replies 2.8k
  • Views 189.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hey, žiūriu forumas vėl mūsų liūdi...

kaip sekasi? kaip sesijos? :) kokie vasaros planai?

Neblogai. Liepą ruošiuos varyti į Depeche Mode koncertą. Gal kas nors iš jūsų irgi varo?

O tau kaip sekas? :)

Heh, baigiau mokyklą. Planuoju rugsėjį į Londoną skrist pas Swim Deep.

Šaunu :) aš šią vasarą dar jokio koncerto nesuplanavus, bet kadangi mano draugas dirba prie renginių organizavimo, tai kur nors gal ir nueisiu :)

baigiau antrą kursą ir šeštadienį išvarau į Norvegiją padirbėt keliom savaitėm :)

Kitą savaitę pas killerių kažkaip reikia nusigauti, o nuo liepos išvykstu į nyderlandus praktikos atlikti ^^

Heh, baigiau mokyklą. Planuoju rugsėjį į Londoną skrist pas Swim Deep.

O nebandysi prie studijos pagauti Coldplay, jei jie dar rugsėjį bus ten? :P

Tai čia savaime akivaizdus faktas :D labai tikiuos, kad bus, nors viltis nedidelė, kai jie dabar dirba (arba tiesiog labinasi su žmonėm) visą laiką

Kitą savaitę pas killerių kažkaip reikia nusigauti, o nuo liepos išvykstu į nyderlandus praktikos atlikti ^^

Kokia praktika bus? :rolleyes:

Valio tema pabudo:D kaip jums gerai, dauguma kažkur važiuoja, o aš vis Lietuvoj ir Lietuvoj. Nesijuokit, bet rudenį pirmą kartą buvau išvažiavus į kitą šalį - Lenkija:laugh3: Dabar taip laukiu matkės pupp'o rezultatų :smart:

^ Heh, suprantu tave, aš tai vėl susiplanavau visą smagumą rudeniui, o vasarą užsispaudus sėdėsiu.

Egzaminų rezultatų irgi laukiu. Pasirodo, pirmadinienį NECas paskelbė datą, kada paskelbs, kada bus pranešti anglų rezultatai. Makes sense, ane? :lol:

kaip jum egzaminai sekės? :nice:

Jei klausi manęs, tai per lietuvių kalbėjimą bijojau, bet gavau maksimumą, rašinys normaliai, teksto suvokimas,kaip visada, pievos:laugh3:, gramatiką gerai moku, tai lengva. Matematikos, tai atrodė žiauriai lengvas, bet jaučiu žioplų klaidų padariau (nors tikrinausi 6 kartus:rolleyes:), tai gavau 9

O Nec tik Anglu siandien paaiskejo?

• 2 months later...

Taigi taigi, ką gi ką gi Coldplay išleido naują dainą pavadinimu Atlas

Paklausyt jos galit čia [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Lh3TokLzzmw]Coldplay - Atlas (Hunger Games: Catching Fire)(Lyric) - YouTube[/ame]

Ši daina, mano nuomone, mišinys tarp albumo Parachutes ir MX. Kadangi labiau mėgstu tokias dainas kaip Violet Hill, Politik, Clocks ši daina man nelabai patiko. Dažniausiai į klipus klausydamas muzikos nežiūrių, bet jis neblogas, tokiai dainai kitokio ir neįsivaizduoju. Nepaisant mano nuomonės Coldplay atgijo ir sukūrė naują šedevrą. :)

8+/10. Ką manote jūs?

P.S. Nepykit, kad ilgai nebuvau prisijungęs :rolleyes:

Aš tai per BBC klausiau, kai pirmą kartą paleido, tai kaifavau nuo minties, kad tuoj išgirsiu nauja dainą per 2 metus:cool: O daina tai labai patinka, bijojau, kad bus kažkas panašesnio į MX, bet CD, tikriausiai, išgirdo mano norus:wink3::laugh3:

Na jo, kai sužinojau ką Atlasas reiškia graikų mituose (Titanas kuris laiko dangų virš žemės, astronomijos titanas) visiškai pakeičiau požiūrį į dainą. Kiekvienoj Coldplay dainoj yra kažkas savito, neįprasto.

Kam įdomu paskaityt va:

http://en.wikipedia.org/wiki/Atlas_(mythology)

• 4 weeks later...

Sveiki. Kaip jūs gyvenat? Kaip mokslai/studijos/darbas? :) Tylu čia...

Bent man kolkas gerai. Šiais metais perėjau į naują mokyklą ir labai džiaugiuosi. Daug draugiškesnė klasė, mokytojai geresni ir šiaip aplinka malonesnė. Pagaliau į mokyklą einu, tiksliau važiuoju su noru:laugh3: O kaip tau ir kitiems sekas?;)

Normaliai, po truputį ruošiuos dešimtos klasės egzams, nors nėra ten ką labai ruoštis. Jau spėjau peršalti :laugh3: Gal dalyvausit SecretSanta? Aš pernai dalyvavau, tai taip faina netikėtai gauti iš užsienio pasveikinimą :wacky:

Aš tai 10kl egzaminus jau praeitais metais laikiau.

Dėl peršalimo, tai antrą savaitę vos prakalbėjau:embarrassed: Dar vienas klasiokas atsisėdo šalia per matkę ir sako, kad nereikia rūkyt, nors aš nerūkau:laugh3:

• 4 weeks later...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=BMQ65vMGF2c]Coldplay - Cemeteries Of London (Halloween 2008) - YouTube[/ame]

Su Helovinu :D