Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

man vien trailer'is širdutę suspaudė, tai laukiu nesulaukiu kol pamatyt galėsiu ;))

• Replies 2.8k
  • Views 189.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cha, man gaila žmonių, kurie aplink mane sėdės (jei iš tiesų vyks kas nors), nes žliumbsiu kaip didelė. Nejuokauju, kine šeštadienį parodė Šerloko per LTV reklamą, vos ašara neišriedėjo, o tai kas bus, kai Coldplay ekrane bus? :anxious:

pagaliau bent vienas kanalas kokybišką serijalą pasigavo, tegu kiti gailisi ;D

Nusipirkau bilietą 11:01 :lol: ir kodėėėėėėl aš dar ne studentė, įtariu, gerokai pigiau, nes aš 30 lt mokėjau

youp, aš 20lt mokėjau ;D

Nevermind, pamiršau apie Australiją ir Okeaniją...

Sveiki, tikiuosi priimsit į savo būrį. Esu Viktorija, man 15 metų, gyvenu Vilniuje. Hmm... Ką jum čia dar apie save papasakot?

Kas dėl filmo, tai jaučiu eisiu, labai noriu, nes niekad jų koncerte nesu buvus, tai bent per ekraną paspoksot. Kai sužinojau, tai pradėjau šokinėti kaip beprotė (gerai, kad viena namuose buvau :laugh3: ).

Sveika, Viktorija. Labai smagu, kad Coldplaying'e vis dar atsiranda lietuvių. :)

Linksmai praleisk laiką! :D

Sveika atvykusi į mūsų mažą ratelį :nice:

Kaip čia tylu :rolleyes:

Man tai jau nusibodo lietus, visur šlapia:angry:. Tikiuosi antradienį nelis. Beje kas važiuosit žiūrėt filmo?

Knisa tie orai... Į filmą dar bilieto neturiu, nes nežinau ar galėsiu varyt :angry:

O jūs?

Oooo taip! Aš jį turiu! :laugh2: Bet jau 2 salėj. Dabar žiauriai laukiu antradienio! :dance:

pirmą dieną nusipirkau :nice:

Aš irgi jau minėjau, nusipirkau pirmą dieną, 11:01 :D

Na, o dabar begėdiška savireklama, įkvėpta neseniai praūžusių rinkimų Lietuvoje ir Amerikoje:

A7XV55uCMAAo92v.jpg

AČIŪ :P

oho, Vilniuj Coldplay live net antra seansą padarė kitoj salėj, nes pirmas seansas pilnas :O antras jau 1/2 užpildytas ;D bus idomu ;D

Aš tai pamačiau, kad yra antra salė, kai jau buvau nusipirkus bilietą, tada ji dar nebuvo taip užpildyta. Beje JAU RYTOJ:dance:

man atrodo dar pirmam seanse yra, bet pakraščiuose ;D

Yaaaaay, įkalbinau savo labai drovią ir tylią, bet labai gerą suolo draugę eit! :awesome: Sakė, nusipirko bilietus kažkur kampe jau...

O aš kaip karalienė vidury salės žliumbsiu :D

Atrodo lyg būtum apie mano drauge klabėjus, tik gaila jai coldplay nepatinka:cry:, būčiau irgi pakvietus kartu važiuot

kamile, turiu ne į temą klausimą. kiek sumokėjai už kelionę į varšuva? t.y. autobusą pirmyn atgal ir nakvynę :nice:

tumblr_mcxqr8cy7S1r82bbmo4_250.gif

:escaping:

tumblr_mdfbkuN1jA1rwopkl.gif

also get your butt back here. sup?