Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

Mane jau liūdesiukai apima :(

Bet buvo vaaaaaaaaaau, pirma eilė, ir panašiai, jau koncerto temoj truputį rašiau :D

• 2 weeks later...
  • Replies 2.8k
  • Views 189.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ei, gal ir pavėluotai, bet įdėkit kas foto iš koncerto, o gal jos buvo įdėtos tik aš nemačiau? :)

beje, kaio jums sekasi naujais mokslo metais? :) Aš čia kurį laiką nesilankiau, tai atsilikus nuo naujienų - senienų :D

Yra koncerto temoj daug nuotraukų :) savų nedariau, mano muilinė itin netinkama koncertams :D

Man tai...einas. Smagiausia naujiena šiais metais - papildoma trigonometrijos pamoka :blank: Na, prasidėjo konsultacijos, tai asmeniškesni santykiai su mokytojais pasidarė, sakyčiau :thinking:

Mano xyloband šiandien švietė, kai grįžau namo (po tos pačios prakeiktos trigonometrijos) :awesome:

LAIF IS KAIF LA LA LA LA LA

kamile, gali duot linką, kur būtų galima apie tavo nuotykius paskaityti? ;) /lazy noob

Dar tik pirmą dalį papostinau pas save, tai dar čia nieko padoraus nevyksta :D dar tūkstantis žodžių guli, ir dar yra apie ką rašyt. Ten pat vėliau įmesiu.

A, čia šitam fūlės stadike vyko, faina :D aš gegužę buvau Varšuvoj, teko mokslo festivalyje dalyvaut, tai irgi prie šito stadiono iš visų įmanomų pusių prisifotkinau ;)

Smagu, kad yra aktyvių lietuvių fanų, nes aš jau biskį pritingus. Mano pati didžiausia Coldplay manija buvo prieš kokius 2-3 metus, kai dar nedainavo pop'so :dozey:

Jie visada darė popsą :D šiaip sutinku, kiek keista kryptis jų šiuo metu, bet užtat yra po albumą bet kokiai nuotaikai. O pamačius gyvai, abejonės dėl popsiškumo išnyksta. Coldplay yra Coldplay, jie kaip atskiras žanras :laugh4:

Dar tik pirmą dalį papostinau pas save, tai dar čia nieko padoraus nevyksta :D dar tūkstantis žodžių guli, ir dar yra apie ką rašyt. Ten pat vėliau įmesiu.

kiek išviso valandų prastovėjot eilėj? ;)

beje, dar karta sveikinu su koncertu ir pirma eile! good job ;D žinau, kad nėra geresnio jausmo negu pamatyti savo mėgstamiausią grupę gyvai :nice:

Atsisėdom prie stadiono 6.20! Iki vartų atidarymo laukėm 9 valandas 10 minučių. Iki pirmo apšildymo - 12h40min, o iki pačių Coldplay skaičius įspūdingiausias: 14 valandų 40 minučių :lol:

O pamačiau dvi iš keturių mėgstamiausių grupių! Man labai patinka ir Marina, kuri apšildė (šiuo metu kaip tik skaičiuoju, ar galiu nuvažiuot dar kartą ją pamatyt Varšuvoj, nes vakar paskelbė koncertą :D)

Aš būčiau taip neištvėrus:DD

Man užteko ateit prieš dvi valandas ir taip priekyje stovėjau:D o paskui kai visi šokinėt pradėjo ir pasidarė laisviau, tai lengvai galima buvo ir i pirmą eilę papult, bet aš nesiroviau:DD

Kaip aš jums visiems pavydžiu kurie buvo konce :o Blemba, reiks man gaudyt bilietus, kai vėl kur netoliese gros. Nors tikriausiai dabar ilgai dar jų nebus matyti...

Man tai mokslai normaliai prasidėjo, nauja mokykla (žymiai fainesnė). O iš jūsų gal dar moksleivių irgi yra? :rolleyes:

^ Dabar arčiausiai, manau, bus kokie charity koncertai apie Kalėdas Londone...

Aš paskutinius metus mokykloj pradėjau ;)

Aš būčiau taip neištvėrus:DD

Man užteko ateit prieš dvi valandas ir taip priekyje stovėjau:D o paskui kai visi šokinėt pradėjo ir pasidarė laisviau, tai lengvai galima buvo ir i pirmą eilę papult, bet aš nesiroviau:DD

Pala, kokia čia stebuklinga vieta, kad šokinėjant laisva pasidarė? :shocked2: Mūsų pusėj nuo pat pirmos sekundės kaip pradėjo spaust, kad vos ant turėklo nepasikoriau, taip ir nenustojo visą laiką

• 2 weeks later...

Visuose dižiuosiuose Lietuvos miestuose lapkričio 13 dieną Forum Cinemas kino teatruose bus rodomas Live 2012!! Bilietai parduodami nuo pirmadienio. :awesome:

Ar eisit?

rodys???? bėgsiu!! viena, bet bėgsiu ;DD

va čia tai žinia! eisim, oj eisim!!

Yra didelis šansas, kad atšauks. Na, bet gal kas Kaune planuoja bandyt laimę ir pirkt bilietą?

kodėl atšauktų? D:

aš tai vilniuj bandysiu :nice: o kur kainas būtų galima sužinoti? ;O

^ Dabar arčiausiai, manau, bus kokie charity koncertai apie Kalėdas Londone...

Aš paskutinius metus mokykloj pradėjau ;)

Pala, kokia čia stebuklinga vieta, kad šokinėjant laisva pasidarė? :shocked2: Mūsų pusėj nuo pat pirmos sekundės kaip pradėjo spaust, kad vos ant turėklo nepasikoriau, taip ir nenustojo visą laiką

Na aš stovėjau kitoj pusėj, nei tu;D

Paskaitykit temoj ;) anais metais irgi pardavinėjo bilietus į Glastonbury koncerto seansą, bet paskui užraukė reikalą.

Na, bet bilietus bet kuriuo atveju grąžint galima. O kainų neįsivaizduoju... Olandijoj sakė, kad mokėjo 12,5 euro, bet nežinau jų įprastų kainų. Tikiuosi apie 30-40 litų, kaip kiti koncertai kine.

mhm, tikiuosi nebus labai brangu D:

Tai ką, ryt keliaujam prie kasų!

Vargšė piniginė :sick: